- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz abteam2008 #26450 üzenetére
Ja, volt külön előrendelői változat - SD nélkül, és azzal.
-
kenand
veterán
-
BigBlue69
őstag
válasz kenand #26453 üzenetére
Simán leszedtem Photoshop Cs2-t.. felraktam és ment rendesen.. Win7 64 biten is.. Mokolás nélkül..
Sg-n ezt is irták:
“Az Adobe megszünteti a CS2 aktiválásához szükséges szervereket amire a program újratelepítése során lenne szükség. Ezért tettek elérhetővé a honlapon a licenccel már rendelkező felhasználók számára olyan CS2 verziókat, amik nem igénylik ezeket a szervereket, de a szoftver használatához szükség van érvényes licencre. (Az oldalon speciális szériaszámokat tesznek közzé mindegyik termék letöltés mellett.)”
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Hun Mallior
tag
válasz abteam2008 #26450 üzenetére
Jaja, két változata volt. Már utána nézegettem, mostmár csak egy olyan ember kell akinek GG-s BL2-je van és steamen vett már hozzá dlcket, vagy season pass(vagy máshonnan pü pls)
ui: ha hónap közepéig semmi jó akció nem lesz amazon-on(kuponos), akkor írok majd ide...hátha van aki még akar venni...(láttam már kérdezgették páran)ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
kenand
veterán
Egy fórumban sajnos azt olvasni, csak azért adták ki a sorozat számokat, mert a CS2 aktivációs oldala már nem megy, így hogy használni lehessen megadtak "aktiváció mentes" sorozat számokat
De igazából azok használhatják akiknek meg van jogszerűen...
Jó lenne erről egy hivatalos nyilatkozat...
Így vagyok a Dreamweaver MX-emmel is -azt is hiába akarnám a Macromediánál aktiválni (ott is létezik aktiváció mentes sn) -
sagem
addikt
Nekem is szórja ész nélkül, de én arra lennék kíváncsi, hogy ennek úgy egyébként mégis mi értelme van? Miért nem nyitják már ki a játékot, már lassan 1 éve "béta", de közben már több, komoly pénzdíjas versenyt is rendeztek belőle, sőt, már jó ideje működik a mikrótranzakciós része is. Orrba-szájba küldik a meghívókat, amik már semmit nem érnek természetesen, s persze már jelentkezni sem kell, mert aki akar 1 perc alatt szerez hozzáférést. Ja, és van egy külön béta szerver is (na most akkor van a béta, meg a béta béta..) ahol tesztelik a peccseket és egyebeket. Maga a játék már réges-régen "nyitásra érett" állapotban van, ennek a meghívásos rendszernek meg az égadta egy világon semmi értelme nincs. Lehet, hogy úgy gondolják, hogy ettől "exkluzív" lesz a játék, de ez egy baromság, legalábbis szerintem
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
BigBlue69
őstag
Akkor ha gondolod töröld a hozzászólásom.. Én ennyire nem mentem bele..
Töröltem. Jobb is így, mert wareznak számít azoknál, akiknek nincs eredeti CS2-jük.
[ Módosította: ollie ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
danih
veterán
válasz kenand #26459 üzenetére
Nagy Program Promókban már linkelték, ez az, első hsz. Kár érte, home felhasználásra elég lenne sokaknak...
[ Szerkesztve ]
-
-
csaba951
veterán
Amazon USA - a fórum USA-beli látogatóinak
T-Money kiszivárogtatta a néhány nap múlva induló akciókat
1.11-1.13:
Alice: Madness Returns: The Complete Collection - $11.99 akciós ár (6.99 promo credittel) - Origin
Dragon Age Pack PC - $12.99 akciós ár ($7.99 promo credittel) - Origin1.18-1.20:
Need for Speed: The Run - $8.99 akciós ár ($3.99 promo credittel) - Origin
EA Sports Classic Pack - $8.99 akciós ár ($3.99 promo credittel) - nem Steames és nem Origines
Syndicate - $9.99 akciós ár ($4.99 promo credittel) - Origin
Crysis Maximum Maximum -$17.99 akciós ár ($12.99 promo credittel) - csak a Crysis 2 Maximum Origines!Crysis 1-et és a kiegészítőket a EA Support segít esetleg Origin fiókra tenni. De ez nem kötelességük!
1.13-1.19:
Tantalizing THQ Medley - $11.99 akciós ár ($6.99 promo credittel) - Steam1.11-1.12
Darksiders Franchise Pack - $13.19 akciós ár ($8.19 promo credittel) - Steam
Saints Row The Third: The Full Package - $12.49 akciós ár ($7.49 promo credittel) - Steam[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Crysis warhead automatán hozzáadódott az Originhez nekünk, Crysis 1-et telefonon sikerült hozzáadatnom
(Lord of the Rings Conquest-et már nem lehet lejárt az EA kiadói joga hozzá)
-
Helmoras
őstag
Dotás téma, értek mindent köszi a válaszokat, nem voltam képben kinek mennyit osztanak nem ezen akartam meggazdagodni nyilván, és valóban nem olvastam el részletesen a leírást, így hibás volt a feltevésem.
Üdv.
-
scorpy02
aktív tag
Van olyan köztetek, aki máig sem kapta meg a visszatérített pénzt gamersgate-ről? 12 napja már, hogy jött az email a renfund-ról, de azóta nekem még semmi. Cib-es webkártyával fizettem paypal acc nélkül...
-
orkester
őstag
válasz scorpy02 #26482 üzenetére
Velük anno nekem is volt ilyen. Fel kellett őket hívnom, hogy nézzenek rá és másnapra jóvá is írták. Ugyanis akkor azt mondták, hogy amúgy 30 nap (vagy 15 már nem emlékszem) múlva a rendszer automatikusan visszateszi, ha a bolt nem vonja le az összeget.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
sagem
addikt
válasz Alien83 #26486 üzenetére
Ez igaz is, illetve kicsit több mint koppintás, mert a LoL kiagyalói között vannak az eredeti DOTA fejlesztői is, egyszerűen a LoL-al "piacképessé" s szélesebb tömegek számára elérhetőbbé tették ezt a stílust De egyébként a LoL-ban sincs "pay to win" rendszer, ezért is népszerű (s ezért lenne halva született a Dota, ha mással próbálkoznának). Ezek a játékok egyébként tök jól példázzák, hogy az EA féle úttal szemben (fizetsz mint a disznó, és akkor szupercsillagharcos fegyvert kapsz..) lehet ezt máshogy is csinálni, sőt, ez a modell sokkal sikeresebb is..csak hát jó játékot kell csinálni
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz Alien83 #26489 üzenetére
Biztos vagyok benne, régóta LoLozom (igaz, mostanában már nem). A Rúna sem kerül pénzbe, ha játszol IP-t gyűjtetsz, az IP pedig felhasználható rúna vásárlásra is Igen, meg lehet venni pénzért is, de ez csak annyi előnyt ad, hogy egyből megveszed, nem kell hozzá gyűjteni, viszont ettől még ugyanaz a tárgy marad. Hősöket is lehet venni pénzért vagy IPért, ez a jó benne, NINCS olyan létfontosságú tárgy vagy karakter, amit ne lehetne ingyen is megszerezni, ráadásul nem kell éveket játszani pl. egy-egy rúnáért
sőt, régen a rúna OLDAL (kényelmi funkció) csak pénzért volt elérhető, most már ezt is lehet IPből szerezni, de ez itt már eléggé off, lényeg a lényeg, hogy a LoL tényleg free to play
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Új indieroyale bundle:
the Replay Bundle Vol. 1Nuclear Dawn for: steam (pc, mac)
Defense Grid: The Awakening for: steam (pc), windows, desura (+ DLC!)
Gemini Rue for: steam (pc), windows, desura
Soulcaster for: windows, desura (+ OST)
Soulcaster II for: windows, desura (+ OST and Remix)jelenlegi minimumár: 3,14 €
Én kihagyom.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
danih
veterán
válasz SenorGrande #26491 üzenetére
Jó az ennyiért, már a DG önmagában megér ennyit
-
ayo
veterán
az uj indie royale bundlet igazabol nagyon en se vartam mivel replay neven volt... viszont most igy megnezve azert minosegi lett. nuclear dawn es a defense grid sztem elegge jo ar ha valakinek nincs meg. soulcaster viszont az egyik kedvenc jatekom szoval csak ajanlani tudom
az ev elso bundle leirasa
http://jateknaplo.blog.hu/2013/01/08/indie_royale_the_replay_bundle
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
warcat
veterán
Több játék társaságában felkerült Amazonra a Deadlight + Mark of the Ninja (Steam) ,és úgy néz ki,hogy lesz belőlük bundle/kuponozható leárazás,már ki vannak szemelve egy ideje,csak még drágák voltak
EA: It's in the crate!
-
ZsZso
Közösségépítő
[Amazon] The Storming, Burning, Reflecting, Flaming, Sabotaging Pack - 15 USD (10 USD kuponnal)
Ma fog majd indulni...armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest