- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Darksidersre megjött az ígért akció!!!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Niczo
senior tag
Hmmm, melyiket válasszam
Engedi bejelölni a második lehetőséget is, ugye nem ott van a magyar nyelvű verzió?
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Anonymus X
tag
Próbáld ki úgy, hogy az Origin klienst átállítod angol nyelvűre.
Tudtommal nem létezik magyar nyelvű verzió az Ultimate kiadásból.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Niczo
senior tag
válasz Anonymus X #26620 üzenetére
Akkor is ugyanez van. Lehet hogy ez nincs is más verzióba, csak ott maradt a választási lehetőség.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Zamery
senior tag
Ha rákattintasz a bundlin belül a Titan Quest Gold-ra, akkor írja hogy Steames. Az oldal közepe felé van.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
válasz ForRedGlory #26625 üzenetére
Nem, az Ultimate kiadás itthon sem magyar. És ennek nagyon egyszerű oka van, van benne olyan DLC (asszem kettő), amihez már nem készült hivatalos, magyar fordítás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Niczo
senior tag
Elvileg ez jó magyarítás (alapjátéké gondolom).
Kipróbálni nem tudtam, a kódot még nem ette meg az origin[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Itt pár hozzászólásban le van írva, hogy hogy honnan lehet letölteni a nyelvi fájlokat, illetve a nem hivatalos fordításokat, s hogyan kell berakni a Dragon Age-be.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Origin:
Crysis - 5.00 €
Crysis 2 Maximum Edition - 5.00 €Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
maross
nagyúr
Meddig tart az amazonos darksiders akcio? (steam mindketto ugye?)
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
warcat
veterán
-
wesker24
senior tag
Legújabb szerzeményem jöhet a játék !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy nagyon érdekes akció:
[game.co.uk] Elder Scrolls Bundle - 20.61 GBParmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ForRedGlory
félisten
válasz Psychonaut #26638 üzenetére
Jaja, ez volt a best buy
-
-
djculture
félisten
válasz Psychonaut #26638 üzenetére
Hát nagyon jó játék de ma nyomtam három millió bug van benne ami miatt csalás és kódok nélkül nem lehet tovább vinni a játékot. Egyik helyen nem nyílik ki az ajtó pl ott kóddal lehet átmászni az ajtón. Nem ezt várnám egy ennyire istenített játéktól.
-
Anonymus X
tag
-
kenand
veterán
válasz Wizard of Oz #26630 üzenetére
Köszönjük, éppen ma kaptam egy szülinapi kódot, azzal még olcsóbb volt.
-
7
addikt
Régiókorlátos, de a Gamefly-on 3.25 GBP a RAGE. Ugyanez USA-belieknek 5 USD.
-
BigBlue69
őstag
"Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik."
Persze ha ez most nem egy best BUY "hirdetés" volt akkor nem szóltam.
És igen.. Én most bátor voltam
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
kenand
veterán
Crysis Ausztral ill Japan Origin storeban 1 USD
Ausztralt kipobaltam, de sajna nem ad egyből kódot "bevizsgálják" lehet nem lesz belőle semmmi, 1 USD-t simán bekockáztattam[ Szerkesztve ]
-
dante0425
tag
85%-os Serious Sam 3 BFE Steam kupon
Május 1-ig lehet felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest