- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
furdancs
csendes tag
Indiegala-n jelenleg Happy Hour van!
-
csaba951
veterán
Prima eGuide Sales
* Assassin's Creed: Brotherhood eGuide; -80%; $1.99
* Assassin's Creed III eGuide; -75%; $4.99
* Assassin's Creed: Revelations eGuide; -80%; $1.99
* Assassin's Creed: Revelations - Interactive Strategy Map; $4.99
* Far Cry 3 with Interactive Map eGuide; -75%; $4.99
* Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier eGuide; -80%; $1.99
* Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction eGuide; -80%; $1.99
* ZombiU eGuide; -75%; $4.99 -
Niczo
senior tag
A gamesplanet.com-ra van élő promo code?
-
ForRedGlory
félisten
Football Manager 2013 ~6000 Ft, 20%-os kuponnal ~4800 Ft.
LOL, ugyanitt Gamersgaten.... de fontban olcsóbb, mint amit előbb linkeltem. Csak 12 font, vagyis ~4300 Ft, kuponnal meg kb 3400 Ft.
-
Freezbeee
tag
Nem tudtok valamerre a hivatalos 15k-s áránál olcsóbb Guild Wars 2-t? Esetleg hogy mikor várható árcsökkenés?
-
DeFranco
nagyúr
-
kenand
veterán
válasz
Jofi81 #27180 üzenetére
4 Xbox kontrollert kezel a wireless game kontroller
DX.com-on 11 USD-ért lehet venni.
Annyi hisztije van, hogy a gép beindulása után kell rádugni, ha bekepcsolás előtt rá van dugva, valamikor nem érzékeli.Device ID-je más, mint az eredeti Microsoftosnak ezért 64 bites windowson és OSX-en heckelni kell a drivert, de van belinkelve telepíthető. (OSX-hez meg én módosítottam, logoutra be van linkelve a Guitar hero-s cikkben)
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
DeFranco #27175 üzenetére
Mindenképpen próbáld ki őket, én is már elég sokkal játszottam és eddig egyszer sem csalódtam. A Lego Star Wars-t mindenképp próbáld ki! Aztán ami nekem most nagyon bejött az a Lego Batman 2, ja és az Indiana Jones 2 is remek lett(de igazából az összes, szóval amelyik sorozat(Indiana,HP,stb) közel áll hozzád azt vidd végig Lego-ban)!
-
AkosAkos
aktív tag
LEGO Lord of the Rings 8,49€, de ezzel a kóddal(GMG20-PJFEW-Y16HK)még lejön 20%! Link.
-
sagem
addikt
Nekem a grafikájával nincs különösebb bajom, mármint értem én, hogy ez "ilyen" meg szeretem a pixeloldschool dolgokat egyébként is..de h ekkora világsiker lett ez a játék, azon azért csodálkozom. Nem mondom, hogy rossz játék, csak a siker mértékén lepődtem meg. Ok, mondjuk ha jókor van jó helyen, akkor nincs min csodálkozni, elvégre az Angry Birds is hatalmas karriert tudott befutni..pedig az még újszerűnek sem volt mondható
-
djculture
félisten
Dead space 3 kemény: [link]
Bár 10k-s ára is kemény, grafikai motor ugyanaz mint eddig is. -
dante0425
tag
GMG Dead Rising 2 -75% Steam-es.
-
kenand
veterán
Getgamesnél van valami trükk a credit/debit kártya megadásának kikerülésére? Az írja Paypallal is lehet fizetni, akkor miért ragaszkodik regisztrációkor a debit/credit kártyához?
-
wesker24
senior tag
A Tf2 kulcsokat egy orosz kulcsos fickótól veszem !
1,35 $/TF2 Key így tehát a 20 TF2 kulcs = 27 $ ami kb durván 6k !
-
viktor82
őstag
Megvettem a street fighter super arcade edition viszont a steam csak arcade editionak lássa hogy lehet ez?
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Gateways -66% 1,35 euro
-
csaba951
veterán
válasz
viktor82 #27144 üzenetére
Az alsó részen egy havidíjas szolgáltatást is a kosaradba tudsz tenni 9,9 €-ért. Meg persze kifizeted a kosaradban lévő MoH: W-t 20,33 €-ért. Nyelveket tudni hasznos!
Nem, nem kell megvenned a havidíjas szolgáltatást, ha nem akarod. Az csak egy opció. Nincs is benne a kosaradban. Csak ajánlják, hogy vedd meg azt is. De nem kötelező megvenned.
-
Rusher
őstag
Greenmangamingen Capcom akció, kuponnal mindenből 20% lejön, van 7.99€-ért Lost Planet 2 pl. ezt még nem is láttam, Resident Evil 5 szintén. Steames minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest