Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Crytek #25529 üzenetére

    Acsi minek, mi az értelme?
    Nem halott a multija, lehet multizni vele és vannak is játékosok.

    Nem is a MP miatt, hanem a SP miatt ajánlom ezt a játékot. Unalmas? Neked lehet, hogy az, de nekem minden idők legjobb FPS játéka, én egy percig sem unatkoztam és unatkozom benne, ez nagyon egyénfüggő dolog. A grafika a mai napig áll-leejtően gyönyörű.
    Én nagyon sok dolgot fel tudnék hozni mellette. Szerintem sok ember azért találja unalmasnak, mert hirtelen túl nagy szabadságot kaptak a kezükbe és nem tudtak mit kezdeni vele, a játék nem vezette őket úgy, mint az első részben.
    Sokan még ugye az ismétlődő és nem túl változatos küldetés fajtákat hozzák még fel, de mivel minden küldetést úgy csinálsz meg ahogy akarsz, így szerintem nincs két ugyanolyan küldetés, csak a játékoson múlik, hogy mennyire használja ki a hatalmas szabadság adta előnyöket.
    A hatalmas szabadság, az elképesztően nagy bejárható terület, a nagyon aprólékosan kidolgozott részletek, a gyönyörű grafika mind hozzájárul ahhoz, hogy nálam ez AZ FPS!
    Van egy egyfajta különleges hangulata, ami vagy átjön a játékosnak vagy nem. Én például órákig csak bolyongok a szavanna sűrűjében és gyönyörködöm a fák lombjain megtörő és beszűrődő napsugarak látványában. Ahogy a felkelő vagy lenyugvó Nap sugarai aranyszínűre színezik a sok ezer szélben lengedező növényeket, az valami leírhatatlanul szép és ekkor jól esik sunyi módon lepuffantani a távolban járőröző katonákat egy mesterlövész puskával.
    E mellé jön még a rengeteg fegyver, melyek fejleszthetőek, a sok jármű, kiváló fizika, stb. Mi kell még? Nekem más nem.
    A mai napig nincs még egy olyan FPS, ahol ekkora szabadságot kapsz és ilyen gyönyörű látványt ad.

    Ez a szösszenet csak egy apró töredéke annak, hogy miért szeretem ezt a játékot annyira és nem én vagyok az egyetlen, akinek tetszik a program és megér neki ennyi pénzt.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák