Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz hm15 #29285 üzenetére

    Régebbi XBMC is ezt csinálja? Ha nem akkor együtt tudsz élni avval, hogy nem a legfrissebb verziót használod? Csak azért kérdezem, mert ha a régi funkciói kielégítik az igényeidet, akkor nem látom értelmét a frissítésnek, de ha az újban vannak olyan funkciók amikkel jóval könnyebb lenne az életed és sokkal kényelmesebb lenne vele a "házimozi" használat akkor megértem, hogy próbélkozol te is mint itt oly sokan.

    Nem piszkálódás képp kérdeztem ezt és mondtam el a véleményem. Csak tényleg nem értem, hogy sokaknál miért lét kérdés a frissítés az új verziókra, legyen az akármi más egyéb is. Teszem, hozzá, hogy nem is olvastam utánna, és nem is próbáltam ki semmit az XBMC Frodo óta ami frissítés azóta kijött hozzá, mert számomra a 12.3 teljesen használható és az én "házimozi" igényeim a jó - kiválló képminőségnél kimerültek, tehát én a hűdesokpontegy hangzásokra és társaikra már nem tartok igényt, mivel sztereó rendszeren szólal "csak" meg :) nálam a zenehallgatásnak van alá rendelve a HTPC :)

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák