Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz drdr #25579 üzenetére

    Ahogy nálam van beállítva, azaz mikor hogy használom XBMC-n belül, :) nem mindig az MPC-HC-t. A lejátszóban (pl MPC-HC) beállítottam, hogy a filmek teljes képernyővel induljanak, a frekiváltás is ekkor történik meg. Ha elindítasz egy filmet XBMC-n belül, akkor az MPC-HC már teljes ablakban játssza a filmet és átvált 24p-re. Aktív az MPC billentyűzetkiosztása és minden egyéb, tehát mintha önállóan indítottad volna el. Ha megállítom a filmet, és ezzel együtt bezárom az MPC-t, abban az esetben egyből felugrik, és teljes képernyőre vált az XBMC.

    Egy ideig így használtam, de picit lassabb, mint az XBMC beépített saját lejátszója, ami ugye a folyamat miatt érthető is. Viszont kalibrált ICC/LUT profilt használva az MPC+madVR-Jinc-AR egész durva képminőséget tud produkálni, nehéz arról visszalépni. Főleg a kép szélein, színátmeneteknél látványos lehet a különbség, projival nagyon elkalapálja a mai médialejátszókat. Mint ahogy tegnap írtam, normál igényekhez, főleg Full HD mellé szvsz XBMC natív lejátszója is bőségesen elegendő.

    XBMC Felkonvertálás:

    Gondolom a video kimenetnél kéne beállítást keresgélni, vagy beállítani adott felbontást, de szvsz értelmetlen, a tévé sem fogja jobban megcsinálni.

    A madVR kiegészítve lejátszóval mindent kielégítő minőségben képes felskálázni, főleg megfelelő hardveres erővel támogatva.

Új hozzászólás Aktív témák