Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz (jan) #42983 üzenetére

    Arra lyukadtunk ki hogy maga a firmware már jó de a szintek egyes ledeknél az eltérő nyitófeszültség miatt eltérhetnek. PL Biscottinál nekem egy S2+ clear-ben XP-L HI leddel a moon és a következő módra se kapcsolt be a led. így ezeknél magasabb szintre kell ezeket állítnani. Ellenben XM-L2 leddel moon is volt. Viszont ha az XP-L HI-hez állítjuk akkor a másik leddel a moon inkább low módnak felel meg mert annyival erősebben fog világítani. szóval ledek szerint lesz két variáns gondolom, plusz a turbo timer fix idejű így abból is lesz vagy 4 féle. és ugye mind a 4 turbo timerrel kell alacsony és magasabb nyitófeszültségű ledhez szóval ez 8 fájl legalább.
    Viszont így a lámpatest mérete és a drivered 7135 száma alapján be lehet lőnni a turbo timert melyik illik hozzá akár a régi firmware-el kipróbálod maxon hány perc alatt lesz érzésre túl meleg és akkor az idő meg is van a visszalépéshez . Vagy ha maxon sose forrósodik ki lehet kapcsolni a visszalépést. Ezen belül meg kipróbálod a két különböző ledhez valót és amelyikkel normálisan minden mód megy és nem is túl erős a moon az kell neked.
    Ha már úgyis firmware-t cserél az ember meg tudja 2x is csinálni, cserébe jobban a lámpához van szabva.

    Ezt már csak a munkarendem meg a családi dolgok lassítják csak, hogy kikísérletezzük a megfelelő szinteket.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák