Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
Köszön a hasznos infót , akkor emiatt nem aggódok, mondjuk nem értem az androidos ebook lényegét, mármint a fejembe meg sem fordult eddig , hogy másra használjam ezt a ketyerét, mivel az EInk technológiával nem igazán lehet nagyon se böngészni se játszani. Ha azt akarom, akkor tabletet veszem elő vagy a telefonomat, amik tökéletesen kielégítik ezeket az igényeket számomra.
-
-
SzKG
csendes tag
A vas sokkal régebbi, az oprendszer sokkal régebbi, ezért ma csak erős kompromisszum. Pl.: Nézd meg, hogy lehet scrollozni egy Boyue t62-n, és a Nookon netezéskor, és nem hiszem, hogy indokolnom kell...
Ha valaki ma androidos olvasóban gondolkodik, akkor szerintem nem is lehet kérdés, milyet érdemes megvenni. Persze figyelembe lehet venni több dolgot, mint az ár, itthoni beszerezhetőség, (nem netről) szervi'z, kijelző méret, vi'zállóság, stb. De gyakorlatilag az Onix T68, Boyou T62, és nálunk a beszerezhetőséget, és az ár/érték arányt figyelembe véve A Wayteq 60fl a befutó. A legszomorúbb, hogy a legjobbat, ami a Boyue T62, nem lehet nálunk kapni, és még csak nem is nagyon hallottam róla hi'reket sem itthon. Ha érdekel valakit, tudok róla i'rni, mert sokat jártam utána! -
Mike76
tag
Valahogy úgy...Az ősrégi Sony Xperia Mini telefonom 2.3.4-es Androiddal kb. 1 hétig bírja úgy, hogy éjszakára repülőgép-módba teszem. Időnként 10-12 órát is ilyen standby módban hever az asztalomon, ennyi idő alatt max. 1%-ot szokott esni az akkutöltöttség. Szóval valami szoftveres gubanc lehet a gyors merülés hátterében, az Android rendszer maga nem kéne, hogy ilyet okozzon.
-
doc
nagyúr
netezeskor scrollozni??
ez egy EBOOK OLVASO, nem tablet
aki tabletkent akarja hasznalni, az vegyen tabletet, az ebook reader OLVASASRA valo
szukseghelyzetben hasznalhato erre-arra, en is volt mar hogy lusta voltam elovenni a notebookot es inkabb a Nookon neztem meg valamit facebookon, vagy gmailes leveleket, erre adott esetben hasznalhato, de kozel sem optimalis -
SzKG
csendes tag
Igen, ez az optimalizálatlanság pofátlansár!!!
De szerintem ez az egész készenléti mód erősen túl van lihegve! Ha jól emlékszem készenlétből 5 mp körüli a felállás, kikapcsolásból 20 mp. A különbség 15 mp. Azért úgy gondolom, aki CSAK e miatt nem vesz meg egy nagyobb tudású olvasót, az megérdemli...
-
SzKG
csendes tag
Doc!
Nézd meg a 10. percet az Illuminán, és lehet, hogy megváltozik a véleményed...
Tényleg nem kötözködésből, de had kérdezzem már meg, miért van szükség külön tabletre, és ebook olvasóra, vagy téged zavarna, ha lenne egy teljesen szemki'mélő szi'nes, passzi'v kijelző, egy tablet belsejével, és normális üzemidővel? Remélem azért idővel el fogunk jutni ide is, de ez lépésekből fog állni...
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
termeszetesen nem zavarna, de ilyen jelenleg nincs
az eInk technologiajabol kovetkezik hogy vagy hosszu uzemidod lesz, vagy folyamatos frissites, a ketto egyutt nem megy
idovel nyilvan lesz fejlodes ezen a teren, de jelenleg valasztani kell. es mivel az eink nem kepes teljesen kivaltani a tabletet, ezert a felmegoldas eleg ertelmetlen... -
Degeczi
nagyúr
Ha mindig eszedbe jut lekapcsolni... ha nem, csak gyorsan elaltatod (vagy magától alszik el), mert hátha még rövidesen folytatod, akkor viszont könnyen kerülsz abba a helyzetbe, h amikor munkahelyi ebédszünetben olvasgatnál picit, csak egy áthúzott akku ikont látsz... ez pedig megengedhetetlen, egy ilyen céleszköz ne okozzon bosszúságot. Ezért fontos a min. 1 hét üzemidő, h hét közben legalább ezzel ne kelljen foglalkozni, csak a táskába vágni, és fölébreszteni, amikor épp van rá egy kis idő.
-
Degeczi
nagyúr
Az e-ink azért takarékos, mert nem igényel energiát a kijelző állapotának fönntartásához.
Ez pedig azért van így, mert fizikai mozgás történik benne, festékrészecskék vándorlása - ami azonban szükségszerűen lassú, itt lényegi változás nem várható. Ez pedig kizárja azt, h táblagépnek is jól megfeleljen.Ráadásul a mozgatás energiaigénye nagy! (valójában elég sokat fogyasztanak az e-ink kijelzők, amikor változik a tartalom) Vagyis táblagépként használva (ami rengeteg tartalomfrissítéssel jár) a két kategória hátrányait egyesítenéd: rövid üzemidő, csigalassú képfrissítéssel.
-
SzKG
csendes tag
Remélem nincs okos mobilotok, mert telefon telefonálásra, tablet internetre, fényképezőgép fotózásra, játékgép játékra...
Egyébként a szempontok mindenkinek mások. És azért érdekes, hogy külföldön eléggé felpezsdült az androidos ebookok piaca. Mosolyognék, ha néhány éven belül bejelentené az Amazon egy saját androidos ebook olvasóval... (Remélem az már legalább rendesen lesz optimalizálva! )
-
SzKG
csendes tag
válasz Degeczi #8661 üzenetére
"Ezért fontos a min. 1 hét üzemidő, h hét közben legalább ezzel ne kelljen foglalkozni, csak a táskába vágni, és fölébreszteni, amikor épp van rá egy kis idő."
Szuper akkor máris elérkeztünk oda, hogy érdemes a Boyue T62-t választani, mert az, igaz rootolás után 10 napig bi'rja készenlétben. Hopsz, és máris tettenértük az 1. lépést a fejlődésben...
-
SzKG
csendes tag
Már bocs, de az okos telefont a telefon felokosi'tásával hozták létre, ami célhárdver volt! Az első multimédiás próbálkozásoknál sokan bi'rálták. (Pl.: Minek lehet vele megnézni képeket, amikor csak 3 colos a kijelzője, senki nem fogja erre használni?) Nem emlékeztet ez titeket valamire?
-
Degeczi
nagyúr
És az mégis milyen kijelzőt használna?
Mert a jelenlegi megoldások közül csak az e-ink tudná ezt, LCD-ből a színszűrés miatt csak monokrómra van lehetőség korrekt módon (létezik ugyan színes próbálkozás a közelmúltból, de katasztrofális képminőséggel, kontraszttal és fényáteresztéssel) -
gabeunit
tag
SzKG szerintem nincs nagyon igazad, és nem kéne itt erről vitázni, jelenleg az e-book céleszköz ahogy azt mondták, másra nem is igazán alkalmas , "csak" könyv olvasásra. Arra amire tervezték, és a te állításod sem állja meg a helyét, mivel az első okostelefonok javarészt nem nyújtottak túlontúl nagy élményt!
És ott már alapból adva volt, egy olyan technológia ami később is tovább ment , itt a kijelzőre gondolok elsősorban, de hogy eink-ből legyen olyan megjelenítő, ami pont olyan gyors mint az Lcd mondjuk, és olyan szemkímélő mint az nem kivitelezhető még!! Én is most gondolkoztam el azon, milyen jó kis innovatív dolgok jöhetnek be a piacra a jövőben és már nagyon várom őket ! -
Degeczi
nagyúr
A telefon teljesen más téma: az egy olyan eszköz, ami gyakorlatilag mindig a zsebedben van, ezért még a méretből adódó nyilvánvaló hátrányai ellenére is célszerű, ha multifunkciós, mert korlátozott minőségben/használhatósággal is kisegít amikor szükség van rá.
Egy ebook-olvasó viszont csak akkor használható jól, ha nagyjából zsebkönyv méretű - ez pedig már fölöslegessé is tesz olyan funkciókat, mint pl. a fényképezés, vagy a jelen kijelzőtechnológia mellett a navigáció (de zenét lejátszani is nyilván egy egyszerűen zsebrevágható eszközzel szeretne a többség, nem egy autóstáskával)
Persze, lehet ábrándozni róla, milyen lenne egy nulla fogyasztású, környezeti fényt hasznosító táblagép, ami egyben e-book olvasó is lehetne - de a közeljövőben kilátás sincs ilyesmire, ezért nincs sok értelme. E-bookhoz e-inkes olvasó, PDF-hez, scannelt anyagokhoz pedig LCD-s táblagép: ez még jópár évig nem fog megváltozni.
-
postasbeci
csendes tag
Részemről az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt amikor ebook readervásárlás előtt a wayteq 60fl olvasó mellett döntöttem.
Lehet hogy azért vagyok vele ennyire elégedett mert nekem van időm hétköznap is töltőre dugni.Munkatársamnak pw2 volt, amikor megmutattam neki milyen beállítási lehetőségek vannak az alreaderben, két nap múlva már ő is wayteq 60fl olvasót használt a kindlének pedig örült a felesége.
-
Ébri
senior tag
válasz Libretom #8641 üzenetére
A sorozatinfó frissítése biztosan nem megy a calibre-nek kobokon, a többivel még kísérletezem. Egyszer sikerült a tag-jaim alapján sorolni a könyveim, de azóta valamiért nem megy, az adatbázist szétszedi, viszont néha meg működik. Lehet valamelyik magyar betű nem tetszik neki (de érdekes, hogy az Útleírás működik...).
-
gabeunit
tag
Akinek Pw2-ese van nem találkozott olyannal, hogy amikor kiírja a gép, hogy hány perc van még a fejezetből a bal alsó sarkon . Akkor nem valós adatokat ad meg, pl vagy 20 perce olvasom a fejezetet és nem írt ki semmi változást, csak azt írja , hogy 5 perc van még hátra. Szóval ha valaki találkozott ilyennel, és megtudta oldani valahogy írjon legyen szíves. Köszönöm szépen
U.I.: az újraindítás nem hozott eredményt! -
Degeczi
nagyúr
válasz gabeunit #8679 üzenetére
Igen, elég buta algoritmusa lehet, amiben nem teljesen jó a szűrés (pl. gyors átlapozásokat nem kellene figyelembe vennie)
Idővel persze magától is megjavul, de ha nem akarod kivárni, akkor könyolvasás közben keress rá a ;ReadingTimeReset kifejezésre (pont így), az rögtön kinullázza, és pár oldal után már ismét nagyjából korrekt értéket mutat
[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
-
gabeunit
tag
válasz fattyu666 #8683 üzenetére
Milyen készüléked van ha szabad kérdeznem ?
Mert nekem tökéletesen megfelel a Kindle eddig úgy, ahogy van, és nem tudom, mármint én nem vagyok olyan fajta ember, aki csak simán oltogatja mások dolgait, mikor neki nem is olyan van!
Én szeretem a PW2-em és nem igazán érdekel, ha neked nagy bajod van vele (úgy hogy lehetséges, hogy nem is ilyen készüléked van!!! ) -
Degeczi
nagyúr
válasz fattyu666 #8683 üzenetére
És az ilyen céltalan fikázásnak mi értelme van?
(azon kívül, h letudva a mai trollkodásod)
Pont a kérdésből is láthatóan, sokaknak hasznos funkcióról van szó!
Nálam is nemegyszer előfordult már, h ebédszünetben az itt kiírt érték alapján döntöttem el, h belehúzok még egy fejezetbe. Én is hiányolnám, ha nem lenne ilyesmi.
A betű-, margóállítási lehetőségek pedig köszönik szépen kedves kérdésed, jól megvannak: kellően egyénire szabhatóak annak is, akinek nem felelnek meg a gyári beállítások. -
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen olvasót? [link]
Semmit nem találok róla a neten.Sem tesztet sem véleményeket.Milyen a gyorsasága?Elég az MTK proci és RAM benne?
Anyaghasználat? Használhatóság?
13 éves kislányomnak venném karácsonyra. Nagyon szimpi,hogy van háttérvilágítás.Viszont nincs wifi.(tényleg mi a létjogosultsága a wifinek egy olvasón?)Csak emiatt nem venném meg a kindle paperwhite 2-t.
7-8ezer a különbség és itt még konvertálgatni sem kell annyit és még magyar menüs is.Valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
SzKG
csendes tag
A magam részéről feleslegesnek tartom ennek a témának a további boncolgatását. A vita nem célom, csak az, hogy átgondoljatok más szempontokat is. Ezért most még egyszer válaszolok, utána részemről nincs mit mondani.
1.) Degeczi
"És az mégis milyen kijelzőt használna?
Mert a jelenlegi megoldások közül csak az e-ink tudná ezt..."SzKG #8658
"Remélem azért idővel el fogunk jutni ide is, de ez lépésekből fog állni..."
- Kérlek gondold is át amit i'rtam, ne csak zsigerből vitatkozz. Az idő halad, a tudomány pedig fejlődik. És igen, EZ a technológia nem alkalmas tablet kijelzőnek! (Ahogy ezt nem is mondtam soha.)
2.) gabeunit
"jelenleg az e-book céleszköz ahogy azt mondták, másra nem is igazán alkalmas , "csak" könyv olvasásra"
- Én például ezekre is szeretném használni :
Egyszerűbb szövegszerkesztés, táblázatkezelés, offline térkép, határidőnapló, zenehallgatás, kártya játékok, sudoku, alkalmi netezés stb.
- Mielőtt jöttök azzal, hogy ezt telón is lehet, szeretném megjegyezni, hogy az egyetlen célgépem a sima telefon! Nincs okos telefonom, mert túl nagy lenne a ki'sértés, hogy minden frinc franra használjam, és az elérhetőség túl fontos ahhoz, hogy lemerüljön! Ez egy könyvnél azért nem életveszél. Ha 1-2 hetente kell töltenem, túl fogom élni! Bevallom már gondolkodtam azon is, hogy veszek egy okos telót IS, de akkor megint csak ott vagyok, hogy 2 cucc van nálam! (Csak ez még a szememet is ki'méli, és a kijelzője is nagyobb.)
- Tabletem sincs, és igazán nem is vágytam rá soha. Persze, néha jól jött volna, pont az előbb emli'tett dolgok miatt, de nem érte meg az árát számomra. És nem vágyok arra sem, hogy BKV-n LCD kijelzőt sasoljak.
3.) Degeczi #8676
"Egy ebook-olvasó viszont csak akkor használható jól, ha nagyjából zsebkönyv méretű - ez pedig már fölöslegessé is tesz olyan funkciókat, mint pl. a fényképezés, vagy a jelen kijelzőtechnológia mellett a navigáció (de zenét lejátszani is nyilván egy egyszerűen zsebrevágható eszközzel szeretne a többség, nem egy autóstáskával"
- Nézd aki eddig is könyvvel BKV-zott, VOLÁN-ozott, vagy vonatozott, az eddig is vitt magával egy ekkora cuccot. És akkor már tök mindegy, hogy milyen egyéb "fi'csört" épi'tettek bele. Van lehetőséged használni. Akkor a táblagépben miért van fényképező?!?! Ha a 2.) választ megnézed, nekem pl. máris jól jönne!
Fényképezőgép
7 col körüli kijelző
- Ez számomra a legjobb kompromisszum használhatóság/hordozhatóság szempontjából (persze i'zlések és pofonok... )
Gyorsabb internet sebesség
- i'gy már tudnék út közben a haverokkal online ultizni is! -
Degeczi
nagyúr
válasz cimbi186 #8686 üzenetére
A wifi pl. arra jó, h
- ne kelljen USB vezeték után kotorászni egy könyv fölmásolásához
- ahol nem csak könyvről lehet szó: asztali webböngészőkhöz is vannak olyan beépülő, amivel az épp olvasott netes cikket elküldheted a felhőbe (pl. mert napközben nincs időd elolvasni, de érdekel), majd amikor otthon bekapcsolod az e-book olvasót, azon ott fognak várni az ilyen cikkek (és utána már offline is olvashatóan)
- az olvasási pozíciót szinkronizálhatja, így ha pl. nap közben hirtelen lett egy kis üres időd, akkor mondjuk a telefonon is rögtön ott tudod folytatni, ahol az e-book olvasón félbehagytadDe gyereknek aztán valóban nem fontos szempont egyik sem
SzKG: pont ezt mondom, h mivel a belátható közeljövőben nem lesz ilyen kijelző-megoldás, nem látom sok értelmét az erről ábrándozásnak. Bár persze nem ártalmas, miért ne
A vízállóság valóban hasznos feature (telefonban aztán pláne fontos, mondhatni alapvető lenne, de sajnos ott is ritkának számít)[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Különböző igények, vágyak lehetnek. Így lett a piacon androidos olvasó. Ha ilyet akarsz venni, a piac nem tart vissza.
"Akkor a táblagépben miért van fényképező?"
Jó kérdés. Van egy-két csúcsmodell amelyikben már használható, a többiben csak a skype miatt van kamera. Dehogy egy ff-olvasóba minek?!
Amire használni akarod az olvasót, arra jóval jobban járnál egy 8" 4:3-s tablettel. Olvasással 13-15 órát kibír az is, retina felbontással gyönyörű és főleg kompromisszummentes megjelenítést kapsz. Eink-kel az e-book-on kívül egyik sem lesz nagy élmény.Hogy mit hoz a jövő?
A vízálló Kobo Aura is csak most jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz fattyu666 #8691 üzenetére
Ha vki saját tapasztalatból ír, az vélemény. Neked azonban csak hallomásból van elképzelésed, ami az alábbi formájában közölve semmi másra nem szolgál (hiszen nincs ilyen készüléked, a kezed sem tennéd rá ilyenre - akkor hol lenne már érdekes számodra, milyen fícsöröket pakol bele az Amazon?), mint a számodra mostanában kissé unalmas topik fölrázására egy kis vita szításával - ez pedig pontosan a trollkodás
A gyári értékkészlet változtatásához egyszerűen föl kell másolni két file-t, frissítéssel újraindítani, és máris az új értékek közül válogat a gyári beállítópanel. Nálam pl. most ilyen a középső margóérték:
A betűméret-készletet is ugyanilyen roppant bonyolult módon lehet egyénire állítani. Egyéni betűtípushoz már több file-t kell fölmásolni - de az sem vészes, itt is a gyári, sosem használt "condensed" típust cseréltem le egy másfajtára (de ezt nem is lenne muszáj, mert az AZW3 könyvekbe pofonegyszerűen ágyazható be egyéni betűtípus) -
fattyu666
tag
válasz Degeczi #8692 üzenetére
És hogy a hozzászólásod OFF részére is reagáljak.
Attól hogy nincs valami a tulajdonomban még lehet róla véleményem, szerintem.
És abban sincs igazad hogy a kezem se tenném rá egy ilyenre, mert igaz hogyha ingyen adnák nem kéne, de ha fizetnének valamicskét csak elfogadnám.
Sőt még olvasnék is rajta, de kizárólag csak ebédszünetben.Ezt a képet meg kár volt betenned, mert világosan látszik milyen gyalázatosan kezeli az elválasztásokat is.
Vannak sorok ahol elválaszt, vannak ahol elválasztás helyett nagyobb szóközökkel széthúzza a szöveget elválasztás helyett.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz fattyu666 #8693 üzenetére
Hogy helyén lehessen kezelni ezt a magvas kijelentésed is: a Makó-Jeruzsálem viszonylat nagy távolságokra használt hasonlat - az alább említett beállításkészletekben pedig kemény 2 pixel távolság van az egyes lépcsők értékei között...
(ami ha 1 lenne, a kerekítések, betűtípusjellemzők miatt több helyen már azonos méretetet eredményezhetne két lépcsőfokhoz)Akkor "vélemény" vmi, ha tapasztalat van mögötte, egyébként előítélet - esetedben pedig egyszerű rosszindulatú fikázás, helyenként végig sem gondolva, mit írsz (mint a mostani butaság az elválasztásról: érdekes egy helyesírás lehet az, ahol a "könyvkiadás" szót hamarabb is el lehet választani, mint a "könyv" után... Á, hagyjuk, nagyon fárasztó vagy: foglalkozzon ilyen trollal az, akinek van hozzá energiája )
-
Libretom
aktív tag
válasz fattyu666 #8691 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha finomabb beállítást szeretnél, (legtöbben nem foglalkoznak ezzel, csak olvasnak, mert szeretik a könyveket...) akkor érdemes megcsinálni, amit Degeczi ajánl, és veheted is a PW2-őt, ugyanis én több olvasót, köztük világítósakat is kipróbáltam, és figyelem a nagy felbontású video teszteket is, de hidd el, hogy most nincs a piacon egyenletesebb, szép fehér megvilágítással, feketébb betűkkel rendelkező ebook olvasó a PW2-nél, még a valamivel nagyobb felbontású Kobo Aura HD sem jobb, ha mindent mérlegre teszünk. Azt hiszem a Voyage sem hoz komoly előrelépést ezen a téren. Aki pedig könyv olvasásra és nem pl. netszörfözésre akar beszerezni ebook olvasót, annak ez a legfontosabb.
Még valami: én munkára is használom a PW2-t, nap mint nap, dokumentumból ki, be, sok kereséssel, tartalomjegyzékben ugrálva, a könyvben előre, hátra pörgetve. A PW2 ezt elképesztő megbízhatósággal és pikk-pakk megcsinálja. Próbáltam ezt Pocketbook-kal, Aura-val, Cybook-kal, Sony-val, de mind elvérzett. (Lelassult, megakadt). Még az Asus tabletem sem ellenfél ebben a tekintetben.
És még egy személyes megjegyzés (OFF): nem a véleménnyel van baj, hanem ahogy kifejezed. Felesleges piszkálódó stílusban provokálni azt, aki másképp látja a dolgokat, mint Te.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
válasz Degeczi #8696 üzenetére
A finom beállítás lehetőségénél nem pixelre, hanem a hogyanra gondoltam.
Arra hogy PW2-őn a jb segítségével mindig csak nyolc betűméretem lesz, ha ebből a nyolcból nem találok nekem éppen akkor megfelelőt akkor csinálhatom újra a hacket.A finom betűméret állítás nálam ott kezdődik hogy olvasok egy könyvet közben úgy érzem hogy fárad a szemem ekkor nem kell újra hackelnem az olvasót hogy a megfelelő méretet beállítsam magamnak mert az éppen aktuális nyolcban nincs megfelelő , hanem egyszerűen megnyitom a menüt (még a könyvből se kell kilépnem) és akár pixelenként növelem-csökkentem a betűméretet.
Ugyanígy a margó, sorköz stb. méreteit is.Ezt nem akarja megoldani az Amazon, erre céloztam fentebb hogy ez kellene egy elemi dolognak lennie egy csúcsolvasóban nem a (szerintem) olyan felesleges fícsör mint hogy mutassa hány perc múlva olvasok el egy fejezetet.
És ezt te nemes egyszerűséggel fikázás-trollkodásnak tituláltad.A másik dolog:
Az én olvasómon így néz ki, ugyan az a szöveg:Ezen ha megfigyeled látni hogy például már a második sorban az "s" kötőszó két oldalán nem húzza szét feleslegesen a szóközöket inkább a sor végén csinál egy két betűs elválasztást.
Használja a sorkizárást, csak nem olyan rendszertelenül kezeli együtt a sorkizárás-elválasztás kombót mint a pw2 (megjegyzem erre is csak hack után képes a pw, tudtommal). -
fattyu666
tag
válasz Libretom #8697 üzenetére
"És még egy személyes megjegyzés (OFF): nem a véleménnyel van baj, hanem ahogy kifejezed. Felesleges piszkálódó stílusban provokálni azt, aki másképp látja a dolgokat, mint Te."
Olvasd már el légyszíves az én 8683-as hsz-omat és utána Degeczi 8685-ös reakcióját.
És aztán döntsd el kinek volt piszkálódóbb a stílusa.Érdekes, és ezt már többször megfigyeltem itt ( így sikerült már innen elüldözni pl. aggleány, vagy mondjuk kuruczz fórumtársakat, akiknek pedig szívesen olvastam a hozzászólásaikat), hogy elégé szelektíven érzékelitek a HSZ-okban a "rossz stílust". Annak függvényében hogy valaki éppen melyik olvasót meri kritizálni.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
válasz fattyu666 #8698 üzenetére
"olyan felesleges fícsör mint hogy mutassa hány perc múlva olvasok el egy fejezetet"
Nem használhattad, így nem igazán tudod milyen hasznos is. Nekem elég pontosan lövi be. Vannak általam nem használt fölösleges szolgáltatásai, de ez pont nem az.
Abban viszont igazat adok neked, hogy a margó és betűállításon bőven lenne mit fejlesztenie az amazon-nak vagy legalább ne akadályoznák a külső megoldásokat hachre kényszerítve a felhasználót. De a finomított betűállítás problémáját erősen túlliheged. Egyébként ezzel sincs gond. Ne Kindle-t vegyél, hanem pl Kobo-t, aminek a sw-re kielégíti az igényeidet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest