Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    Tudom, hogy senkit sem izgat különösebben, de azért megírom, hogy nagyon jó kis ketyerét sikerült kiválasztani a segítségetekkel. :K A Kobo Aura HD lett a győztes. Először azt hittem, hogy kicsi, de miután mellétettem egy Sony T1-est, kiderült, hogy nagy (6,8"). :Y Átmenetileg egy tablettokban van, amíg megérkezik a saját tokja.

    A cikkel kapcsolatban arra gondoltam, hogy csinálok egy táblázatot, amiben kis pipákkal jelölöm, hogy melyik készülék mit tud, mert így könnyebben áttekinthető lesz az egész, a válogatóknak nem kell elolvasni minden olvasó leírását.

    Ezért azt kérem, hogy aki hajlandó a saját készülékén utánanézni egy pár (na jó, egy csomó) dolognak, az jelentkezzen nálam privátban, és küldöm az üzenetet, amiből csak ki kell másolni azt, amit írtam, és melléírni, hogy igen vagy nem. Mivel egységes lesz a táblázat, ezért lesz egy csomó olyan dolog, ami mellé nem-et kell írni. Így könnyebb lesz összerendezni az egészet, és annak is könnyebb lesz kiválasztani a megfelelő olvasót, aki nem akar ezzel túl sokat foglalkozni. :)

    Ezen kívül még azt kérem, hogy mindenki írjon pár szót az olvasójáról. Mennyire elégedett vele, mit szeret benne kifejezetten, mi lehetne jobb, ilyesmi. A táblázat miatt a tulajdonságait itt már nem kell említeni.

    Előre is köszönöm a fáradozásotokat a nép nevében! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák