Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mglita

    tag

    válasz junior19 #7866 üzenetére

    Egy érdekes megoldást próbáltam ki és lehet, hogy jó is lesz. Bár eretnekségnek tűnik majd elsőre. Olvastam az OLED topikban korábban, hogy valakinek a kiemelt kép módot ajánlották, mert ott a TV nagyobb NIT értéket ad le. Kipróbáltam, hogy a Dolby Visiont Oled kiemelt képmóddal úgy, hogy a Kiemelt képmódból levettem a túlzó értékeket, a színt, élességet, zajszűrést, TruMotiont és ez így kifejezetten jó. Azt gondolom, hogy ami fényt elveszíte a DUNE rendszerében a DV esetében, így mintha kompenzálná a kiemelt mód. Ha lesz olyan DUNE frissítés ahol változik a DV, akkor természetesen vissza váltom.

    Szóval így korrekt lett a kép, így már tényleg a HDR tűnik sötétnek. Black crush-t is érzékelek HDR és SDR esetében, így a black bar beállítás nem húzható tovább.

    SETUP 1 — LG OLED 77 CX / DUNE Vision 4K Solo / JBL 9.1 / Synology +920 / AudioQuest Pearl HDMI — SETUP 2 — JVC X7500 Projektor / DENON X3700 AVR / DUNE Vision 4K Solo / Klipsch 115sw / MONITOR AUDIO / Screen Research 270cm / AudioQuest Pearl HDMI

Új hozzászólás Aktív témák