Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    Topikgazda

    válasz Tibiajax #1090 üzenetére

    Csatlakozom. Olvasom a popival való szenvedést nekem speciel nem éri meg a B1-et lecserélni mikor készenlétben pár másodperc és a főmenün vagyok és igen miért kéne hosszú másodperceket várni mikor elindulhat azonnal is egy film..Lehet mondani rá hogy nem mai csirke de hogy rossz lenne azt nem.

    (#1089) Technoman

    No igen mindenki gúnyolja hogy set top box gyártó lett holott csak arról van szó hogy egy majdnem teljes értékű médialejátszó mellett van egy olyan funkciója ami a szülőhazájában igen fontos tényező.ez főleg az iptv valamint az egyéb tunerekkel szerelt (dvb-t dvb-c és dvb-s2)modellek.
    Szerintem nálunk is jobban elterjedt lenne a dune ha legalább a kábeles változatot forgalmazták volna mert sokan kerestek ilyen megoldást.Mondjuk ha lenne egy t-home-os dedikált iptv-s modellje arra is lenne vevő réteg ebben biztos vagyok.Ebben a szegmensben a Dune egyeduralkodó és úgy néz ki hogy a többiek nem látnak benne fantáziát valamiért a Dune pedig jól elvan így.
    4K téma:
    Ez meg jelenleg tényleg a korai magömlés esete forog fent mert felkonvertált anyagokon kívűl You tube -os elérés van a palettán.Nincs hozzá anyag és szerintem egy két évig nem is lesz ebből dömping.A tv gyártók kényszerben vannak mert mindig valami újjat kell bedobniuk,de amikor rákérdeznek hogy mivel lehet ezeket meghajtani akkor széttárják a karjukat.

    Az viszont nagyon igaz hogy egy jukebox nagyon hiányzik a Dune-ökböl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák