Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz sulu1701 #6822 üzenetére

    Köszönöm, sokat segítettél!
    Én előreutalással akarom kifizetni, mert a munkahelyemre tudom csak a futárral hozatni, ott meg nem akarok a recepción hagyni negyedmilliót... :(

    Soulskater: oké, de a hangsúly a "gyártói" szón volt. A gyakorlat az, hogy 1 évet vállal a gyártó, a többit a disztribútor.
    A géped, amit rendeltél, és amit 5 hétre ígértek, drágább lesz, mint ha disztritől kérted volna, mert másik cégen keresztül rendelve rá fogja tenni a kisker hasznot a woss-nak szállító cég.

    fwgoze: tévedsz. :) A márkaboltban mindig zsíros haszon van a gépeken, hiszen ott érvényesül csak igazán a gyártói presztízs. Egy Media Marktban meg pl. a MM presztízse érvényesül, és emiatt olcsóbb lehet, mint egy márkaboltban (most nem a noteszekről van szó). Egyébként a disztri fog jobb árajánlatot adni, ez tuti. :)
    Azért éri meg egyébként külföldről megrendelni a disztrinek, mert nem két gépet adnak el havonta. Amikor egy nagyobb szállítmány (asztali gépek, szerverek mindenféle cégnek) érkezik, hozzácsapják az egyedi konfigokat is, és máris nem volt költsége a dolognak. Legalábbis én így csinálnám. :) Ezért is annyi a szállítási határidő, amennyi, mert nem egyedül jön a gép, hanem sok másikkal, és megvárják, míg lesz mihez hozzácsapni.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák