Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoltip

    őstag

    Sziasztok Fórumtársak!
    Dell Venue 11 Pro 7139 készülékem rendelkezik beépített Dell wireless 5570e HSPA+ típusú WWAN kártyával. Ez mobilinternet és GPS antennákat foglal magában.

    BIOS-ban engedélyezve az eszköz. (WWAN néven)
    Az eszközkezelőben megjelenik a kártya. Legfrissebb, 2017 évi driverrel telepítve, a Windows 10 Pro által nem ismert frissebb driver. A gyártó honlapján lévő 2015 évi van, így gondolom ez megfelelőbb... Sőt a gyártó honlapján lévő (http://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/drivers/driversdetails?driverId=443X0) egy szoftvercsomag, amit felesleges lenne feltenni extrában.

    Kérdések, amikre nem tudom a választ:
    1.) A GPS részt, tehát pl. közúti navigációhoz való, a GPS műholdakra való rálátást biztosítandó engedélyezést el kell-e külön végezni valamilyen beállítással?
    2.) Múködik-e a GPS, behelyezett SIM kártya, tehát a HSPA+ igénybevétele nélkül, vagy csak mobilinternet használatakor érhető el a működése?
    3.) Amennyiben az eszközkezelőben, vagy az adaptereknél letiltom a kártyát/adaptert, úgy csak a Mobilinternet opciót tiltom-le, vagy a GPS hozzáférést is?

    Ezekre a Dell nemzetközi oldalain sem találtam válaszokat. Sőt, a Dell Support sem tudott bővebbet, mint a User Guide, jelen esetben hasztalan ismertetése... :W
    Ha nem is típusspecifikusan, de más, hasonló eszközzel szerelt készülékek tulajdonosai hátha tudtok valami infóval szolgálni. :)

    Köszönettel várom a visszajelzéseket,

    zsoltip

Új hozzászólás Aktív témák