Új hozzászólás Aktív témák
-
XEON_QUADRO
tag
Sziasztok, az alany egy e6230. Nemrég vettem hozzá új akksit és dokkolót is 130W táppal. A gépet kb fél éve használom, "Express Charge"-ot elsők között kapcsoltam ki, én ráérek töltőn hagyni. A töltés is csak 50% alatt indul, ez működik is. Szóval az erős táppal vettem észre, hogy 35-38W-al tölti, míg a 65W-os tápjával 10W körül volt ez. Közben megnéztem, a 65W-os táppal is belenyom 30W fölött. A legnagyobb problémám, hogy ciklusonként 4%-ot romlik a vattaúj akksim állapota. Mivel pont a harmadik ciklusnál járok, ezért 12% már sajnos... az előző 66%-os elhasználódású, egy órát még bír. Kérdéseim:
- Van-e a töltés sebességét/erősségét szabályzó progi?
- Van-e a TP-okhoz hasonló akksi-információs progi, amivel kiolvasható a ciklus-szám? (A gyári az LG ez pedig csamcsung SDI, mindketten "cellák made in korea, assembled in kína")
- TP-nél le tudtam venni 20%-ra is, itt miért csak 50%-ra engedi?Mielőtt javasolnátok, felraktam az A16-os biost, úgy tudom ez a legújabb. bekapcsoltam az expresschargeot, akkor is erősen töltötte, aztán kikapcsoltam, nem változott. Hogy állítható meg a folyamat? 20-25 ciklus után vehetek megint majd új akksit?
Új hozzászólás Aktív témák
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- Dell XPS 4K Érintős,core i7 7500u,16GB RAM,SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Asus 15,6"Érintős,core i7(4 3,2Ghz)Geforce GT740m (128bit),8-16GB RAM,SSD,Nagyon szép
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5 6440HQ(FIZIKAI 4 MAG!)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest