Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Adott egy Dell Inspiron 1520-as laptop. A gazdája panaszkodott, hogy sokszor hihetetlenül elkezdenek akadni a filmek, meg úgy általában az egész gép használhatatlan szintre lassul. Eredetileg 32 bites win 7 volt rajta, de menet közben fel lett bővítve 4 GB-ra, így gondoltam tegyünk egy probát a 64 bit-essel. Én nem tapasztaltam az általa említett problémát. HD sentinel szerint vinyó remek állapotban van, bár tudom, hogy ez nem feltétlenül garancia bármire is. Feltettem az új rendszert, és az elején nagyon szupernek tűnt, aztán másnapra csak előjött ismét a szaggatás filmek alatt. Mire gyanakodnátok? Ezek szerint nem feltétlenül software-es volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
Új prémium hirdetések
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest