- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Martin2876
csendes tag
Üdv! D630-amba 2 év után újra tönkre ment a kijelző és az aksija is teljesen halott már, gondolkozom a cserén de max. 130e ft kategóriában csak a Dell 3542-t találtam ami tetszik is, szerintetek milyen CPU és VGA-val érdemesebb megvenni? létezik belőle matt kijelzős?
Netezés, film, és pár tervező programra használom (Matlab, 3D modellező programok, de ezek az integrált VGA-s, Core2duo 2.2ghz-s D630-on is jól futottak), nem hurcolom sokat...[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Martin2876 #44153 üzenetére
Használt üzleti nem jöhet szóba?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
somasz
Topikgazda
Quadrós e6520-t vennék a helyedben, nagy felbontású kijelzővel. (Vagy 6420, 6530, 6430)
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ferrante75
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy Dell Inspiron 3542 core i7 es laptopom van , Linuxal vettem , de rátettem win8 at és azóta nincs touchpad . Mit csináljak vele ( azon kivűl hogy egy 5 kilós kalapáccsal egyengessem ki ) :-)
-
félisten
válasz ferrante75 #44160 üzenetére
Mit takar hogy nicns? Eszközkezelő látja? Linux alatt működött?
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #44161 üzenetére
Benőtt a helye
Ferrante76: nincs egy olyan billentyűd, amin más színnel van egy touchpad piktogram? Akkor azt nyomnám meg, esetleg fn+bill kombóval.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
félisten
-
ferrante75
csendes tag
Sajnos az fn+ f3 az fényerőt szablyoz nálam . Nincs touchpadot jelölő más vagy azonos színű gombom és egyetlen napig működött még linux alatt a touchpad és utána rá lett rakva a win8.0 és azóta csak mouse :-(
-
lupus_l
aktív tag
válasz ferrante75 #44164 üzenetére
DELL support oldaláról a service tag beírása után letöltötted és feltelepítetted a touchpad drivert?
-
somasz
Topikgazda
válasz ferrante75 #44166 üzenetére
akkor tölts le te rendes drivert hozzá!
-
félisten
válasz ferrante75 #44166 üzenetére
Az a gép magyarul sz@rul van feltelepítve... XP támogatása nincs is a gépnek, gondolom a Win8 is jó buherált verzió. Rakj fel egy normális 8.1-et meg a Dell oldalról a drivereket ami hozzá tartozik. Ha nem értesz hozzá keress meg valaki.
-
somasz
Topikgazda
7440-es AHVA FHD panelt szeretném 6440-be rakni, kipróbálni. Fizikailag befér.
Kéne egy átalakító. Ez pl. jó lenne?[ Szerkesztve ]
-
pengwin
addikt
a Linux alapból letölt az OS telepítésekor minden drivert a netről, a Win8 alatt pedig külön kell telepíteni minden drivert.
+1 az újratelepítésre.Üdv, pengwin
-
fulton
addikt
válasz rgeorge #44150 üzenetére
Sziasztok Újra.
Megvan a hiba, majd kiszurta a szemem. A gépházban a hálózatra kattintva van egy olyan kapcsoló: hog automatikusan kapcsolódjon eszközökhöz mint tv stb.... ezt kikapcsoltam és lám, megy a tv úgy hogy közben van internetem . DE amilyen simán mennek a dolgok ugye, jött helyére egy másik gond.
Rövid időközönként elmegy a netem. Korlátozottra vált. És váltogatnom kell a hálózatokat, 2,4 és 5 ghz között. Ha újra csatlakozom akkor megint megy eg pár percig. Na ez mi?
Lefuttattam a hibaelháritást, azt kaptam hogy a:
"windows nem tudja automatikusan észlelni a hálózat proxy beállításait."
újra raktam az usb stick diriverét. Előtte meg hibának a DNS irta hogy érvénytelen címen próbál meg csatlakozni...valami hasonló (pontosan nem emlékszem) van erre tippetek? -
kistewe
tag
+1 a használt üzletire , a maga korában a D630 is az volt, ha nem kell a dedikált VGA feltétlenül akkor E6520 már megvan 110k-ból ....
uff stewe
-
somasz
Topikgazda
válasz Martin2876 #44186 üzenetére
Kérdés, hogy fontos-e neked a jó anyaghasználat, masszív felépítés, jó (esetleg világító) billentyűzet, matt kijelző, bővíthetőség, jó szerelhetőség?
Amennyiben nem, és megfelel az, amit az Inspiron nyújt, és a 3 év garanciánál a fentiek nem igazán fontosabbak, akkor nyugodtan vedd meg! De ha teheted, akkor add el a gari lejárata előtt és kezd újra!
Kétlem, hogy meg tudsz majd békélni az Inspironnal egy D630 után.
-
félisten
válasz ferrante75 #44183 üzenetére
Biztos a sráchoz akarod elvinni? Látszik rajta, hogy nem ért hozzá....
-
Peace
nagyúr
Adott egy Dell Inspiron 1520-as laptop. A gazdája panaszkodott, hogy sokszor hihetetlenül elkezdenek akadni a filmek, meg úgy általában az egész gép használhatatlan szintre lassul. Eredetileg 32 bites win 7 volt rajta, de menet közben fel lett bővítve 4 GB-ra, így gondoltam tegyünk egy probát a 64 bit-essel. Én nem tapasztaltam az általa említett problémát. HD sentinel szerint vinyó remek állapotban van, bár tudom, hogy ez nem feltétlenül garancia bármire is. Feltettem az új rendszert, és az elején nagyon szupernek tűnt, aztán másnapra csak előjött ismét a szaggatás filmek alatt. Mire gyanakodnátok? Ezek szerint nem feltétlenül software-es volt a gond.
-
nlq
aktív tag
ma jottek az egyik notimért..e5440 i5-4300u es 97Wh akksi...
mutogatom a vevőnek hasznaljuk egy ideje mutatom az akksit 82%...
azt kiirja 20 ora 24 perc... hmmm mondom ez szép... van egy slice batterym nezzuk meg mit szol hozza... kellett fel orát várni hogy kiirja, de az eredmény 84% (a ket akksi egyutt) 35 óra 41 perc...ha a felét tudja az is durva (igaz ossszesen 194Wh volt a gépre dugva
-
törölt tag
Sziasztok!
Engem egy konkrét ajánlat milyensége érdekelne:
DELL
Milyen vételnek számít? Korábbi Archicad-et futtatna, és mindennapi használat, sok munkaóra, de képvágás, videószerkesztés, stb. nem lenne.
Köszi előre is! -
rayoliviero
veterán
Dell 3550 Win 8.1 alatt, hogy tudom az ujjlenyomat-olvasót működésre bírni? Fel sem ismeri, nincs driver sem.
Win 7 alatt régen működött, fel is települ a driver, feletettem a Digital Persona cuccot is hozzá, de most úgy sem működik. Eszközkezelőben ott van, de Windows nem látja az ujjlenyomat olvasó cuccoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- MSI Cyborg 14 A13VE
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs