- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laslie92
senior tag
Dell 3537 be lehet tenni világító billenytűzetet?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
oncsi
őstag
Dell E6420 nem bövithető sehogy USB3-ra?
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
kistewe
tag
válasz soldi3r #44354 üzenetére
jaja, es valami "A" betüs chipes kell legyen mert az a jobb, nekem AKE ( NECXG BC628) van , WIN alá mindenképp kell driver , kérjed vásárláskor a CD-t különben keresgélhetsz ( alfáéknál adták kérés nélkül , még csodálkoztam is , hogy minek aztán kiderült , hogy kell az...) , Linux alatt meg csak simán müxik nem kérdez semmit csak teszi a dolgát.
uff stewe
-
SzaboZE
addikt
válasz Tothgera30 #44340 üzenetére
Mindegyik neoprén tokon úgy van kialakítva a cippzár, hogy a kocsi és a zár nem érintkezik a géppel. Nekem inkább az volt a gondom, hogy fehér gépem volt és befogta a tok színe.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Pickit3
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy dell latitude e6400, de eredetileg d620 akartam. Jobban jártam, hogy a e6400 vettem? Valami megy nyugtatást kérek.(pl nem volt rossz vétel 43rongyért vagy valami...) -
SzaboZE
addikt
válasz Pickit3 #44361 üzenetére
Az árat nem részletezem, ezt neked kell eldöntened, hogy megér-e ennyit vagy sem. Nvidia vonalon a D620 rosszabb eset lenne, intel vonalon kb ugyanott van. A 6400 takarékosabb és robusztusabb kivitel, a zsanérok is jobban szokták bírni a kiképzést. Meg aztán azért két generáció különbség is van
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
De Gyári megoldás is létezik: http://www.parts-people.com/index.php?action=item&id=13471
Vagy veszel pci express card USB3-at. http://www.amazon.co.uk/Express-Expresscard-Adapter-Compatible-Windows/dp/B004EXNXJ4
-
Pickit3
aktív tag
válasz SzaboZE #44362 üzenetére
Ez megnyugtató Az aksira nincs panaszom, tegnap 3órát folyamatosan nyomkodtam úgy 1/3 fényerővel, de csak 36%-ra merült és ha jól tudom kisebb fajta aksi van benne. A zsanér egy picit kotyog, egy-két karc/kopás, de szerintem ennyit megér. A hűtésével szokott gond lenni? Mert nekem már közép terheléssel már 70fokos.
Mondjuk osztálytársam 1éves asus laposa játék közben 90fokig felmegy, onnantól kékhalál, mellesleg nem poros. -
somasz
Topikgazda
válasz Pickit3 #44369 üzenetére
Max terhelésen meddig megy fel a hőmérséklet?
Hátsó fedelet levéve 3 csavarral kijön a venti, portalanítod, másik 4-gyel kijön a hűtő, átfújkálod. Prociról meg a hűtőről letörlöd a valószínűleg száraz pasztát, minőségi pasztával (min. MX2) minimálisan megkínálod, visszacsavarod, örülsz. Nem látom értelmét várni. Ha baj van vele, megéri hamar a végére járni.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Praetorianus
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Adott egy Latitude E5440, ami kb 2,5 hónapos, és az Aida szerint jelenleg 8% az akksi elhasználódása. Szerintetek ez mennyire normális érték? Párom közel 4 éve nyúz egy eee netbookot, annál mégis csak 3% ez az érték... Ebből indultam ki, és meglepődtem, amikor ezt megnéztem. Mondjuk az üzemidőn nem vettem észre különösebb változást. Tölteni csak üzemen kívül szoktam, elkerülendő a túlzott melegedést. Játékot egyszer próbáltam rajta, még az elején, csak kíváncsiságból, az után 2%-ot jelzett, mert hülye fejemmel akksiról próbáltam azt is. De ezt a plussz 6%-ot 2 hónap alatt nem tudom mivel magyarázni...
-
Pickit3
aktív tag
válasz somasz #44370 üzenetére
Gépeket szoktam szétszedni csak lapos nem, ezt is ki kell próbálni egyszer majd szétszedem. Fél terhelésen van 70fokon. Most 10% terhelésnél 28fokos, de megcsinálom az újrapasztázást és a takarítást ha ez nem jó érték. Amúgy nem vagyok hozzászokva a magas hőmérséklethez, az asztali gépben egy q9550 van és az max terhelésen 55fokos.
-
Pickit3
aktív tag
válasz somasz #44373 üzenetére
Szerintem nem nyúlok bele. Ráküldtem az AIDA-t és 3 perc alatt elérte a 80 fokot majd magasabb fordulatra kapcsolt a ventilátor amely 1 perc alatt 60fokig hűtötte. Miután leállítottam a tesztet pillanatok alatt elérte a 45 fokot amikor alacsonyabb fordulatra kapcsolt a ventilátor és lassan ment lejjebb. Állítólag 2Gb ram van benne, a rendszer annyit is lát de a teszt programok négyet, vizuálisként meg 6Gb. Most akkor mivan?
-
SzaboZE
addikt
válasz Praetorianus #44371 üzenetére
Az aida nem mérvadó, mt jelez a dell akku mérője? Van valami oka, hogy gyanakszol hibára? (üzemidő csökkenés stb?)
-
thomasvold
őstag
-
törölt tag
Sziasztok! Nos meg van az E6520! Melyik Dell Commandot kell letolteni, hogy szedje le a drivereket magatol? Mert sokfele van fent. Illetve mi volt annak a Delles proginak a neve, ami a fenyero csokkenteshez, meg az Fn gombokhoz kell? Koszi a valaszokat!
-
rgeorge
addikt
válasz #43301120 #44380 üzenetére
Akksihoz is a Feature Enhancement Pack kell (és támogatott akksi). A Command | Update nem fog mindent megtalálni, de ahogy korábban Somasz is írta, lehet ott egy teljes driverletöltést is indítani. A Freefall Sensor, Memory Card hiányoznak, és talán valami biztonsági cucc is (ControlVault Device).
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Praetorianus
aktív tag
-
somasz
Topikgazda
válasz Praetorianus #44385 üzenetére
Fogyóeszköz. Ennyi. Nem túl minőségi egyik akku sem. Már semmi sem a régi.
Majd ha 50% alá esik, akkor izgulj.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
SzaboZE
addikt
válasz thomasvold #44377 üzenetére
Ezek univerzálisak, jók sok tipusba. Arra kell figyelni, hogy van a széles változat (amit linkeltem) és van a keskeny változat, ami a kisebb gépekbe szokott lenni. Amilyen széles a foglalat, olyat érdemes rendelni.
-
SzaboZE
addikt
válasz thomasvold #44377 üzenetére
Biztos lehet itthon is kapni, inkább olyanokat szoktam látni, aminek bumszli vége van és kilóg a gépből. Amit linkeltem az diszkrét megoldás, szerintem esztétikusabb.
-
SzaboZE
addikt
válasz Praetorianus #44385 üzenetére
Szerintem ne okozzon álmatlan éjszakákat, ha gond van, azt jelzi majd a delles szoftver.
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
törölt tag
Van akármelyik E6x20-asban valamiféle töltés szabályozás? Mert én semmit nem találtam, a BIOS-ban sincs ilyen opció, és program sincs rá. Ami eléggé elszomorító, mert az Inspironhoz meg láttam, pedig az lejjebb van az E sorozattól. Külföldi fórumon sem találtam megoldást. Sehogy nem tudom beállítani, hogy 80%ig töltse az aksit a gép? Mindent drivert és programot felraktam.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Tedd be a Battery Info képernyőjét, amit én is. Ott kellene látnod a többi lehetőséget, ha olyan az akksi. A töltésszabályozás elvben az akksival együttműködve működik, a paramétereket az tárolja, hiszen kikapcsolt állapotban is érvényesek azok.
Más: Sajnos mégsem jó a megoldás, most pl. hiába próbálom feléleszteni a notebookot távolról, nem megy. Az intel AMT is ki van preparálva a gépből, a dell support oldal szerint: "system management: no out-of-band". Ezt valahogy utólag lehet pótolni?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz #43301120 #44397 üzenetére
Na ott a második képen a két lehetőséghez képest még kellene lennie másnak, szerintem a súgóban ott is van, én most nem tudom megnézni, mert nem tudom távolról feléleszteni a gépet.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
törölt tag
válasz rgeorge #44398 üzenetére
Ühüm. Majd este megnézem, sajnos ennyi időm volt foglalkozni vele. Köszönöm a választ!
Amúgy nagyon egyben van a gép. Nekem jobban is tetszik, mint a ThinkPad W500. Szoftveresen sincsenek vele gubancok, csak ez az egy aksis bajom van, de kezdek beletörődni. Picit mondjuk hangosabb a hűtése a másikhoz képest, de ennyi.
-
rgeorge
addikt
válasz #43301120 #44399 üzenetére
Én nem teszek összehasonlítást a másik gépemmel, nem lenne igazságos. Sajnos az E6520 billentyűzetét sem tudom rendesen megítélni, mert a matricák nincsenek túl jól felrakva, és a szélüket érezni a gépeléskor. A világítás viszont hasznos (lenne, ha nem dokkolón és lecsukva használnám).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
- MSI Cyborg 14 A13VE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest