Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Tutivesztes #13636 üzenetére

    Használsz több vezeték nélküli eszközt? Mert ha igen, és van köztük sima g-s, akkor az fogja az összes eszköz sebességét meghatározni.
    Gondolom, a hálókártya is N-es. Érdemes lehet a driverében is turkálni kicsit.

    Közben olvastam még: az N-es matrica az 802.11N, vagy N Series? Mert utóbbi csak annyit jelent, hogy OEM op' rendszer nélküli a gép. Konkrétan milyen wifi kártya van a gépben? Intel, vagy Dell? És azon belül?
    Ha Intel, akkor ott a legtöbb eszközhöz kombó driver van, azaz egy driver sokféle kártyához.
    Ha minden kötél szakad, szedd szét a gépet (letölthető manualban benne szokott lenni, hogy hogyan, és hogy mi hol van beszerelve), és nézd meg a wlan kártyán a matricát.

    A múltban élésről pedig: nem értem, miért ódzoknak páran a 7-estől... Én még a 7-esen is egy 6-os Nero-t használok az őskorból, ki is bökte rá a win, hogy ismert kompatibilitási probléma van vele (szerintem csak a kora miatt), de működik frankón. És sok minden más is, sokkal gyorsabb a gép win7 alatt, mint xp alatt volt, a fejlettebb memóriakezelés miatt is.

    Vyndree#13647: nem szedi le. Tartalmazza.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák