Hozzászólok Aktív témák
-
ats123
csendes tag
Igazad van valóban nem AP akkor nem tudom hogy mi, az a mód amivel a belső wifi kártya csatlakozik egy router által szolgáltatott hálózathoz. Na ebben a módban van Win 7 alatt, már 4x újratelepítettem 32 vagy 64 bittel, de csak így kliensként működik.
http://support.dell.com letöltött driver
Dell Wireless WLAN 1397
OEM Version: 5.30.21.0 (Driver); 5.30.19.0 (Application)Úgy néz ki lehet, hogy egy füllel kevesebb jeleneik meg a windows-os driver-ben valamiért.
Még mindig szeretné elérni hogy valahogyan legyen válaszható a Ad-Hoc, vagy infrastructure mód valahogyan, hisz linux alatt működik.
-
Fuki001
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, átlag felhasználásra: hordozhatóságra, internet, word, excel egyéb dokumentumkezelő szoftver + autocad minimális használatra, abbyfinereader, tehát legfőképp irodai használatra:
Dell Vostro V13 celeron procival dossal br 157 ezerért vagy
Dell Latitude E5400-31 c2d dossal br 192 ezerért?
Áfát visszakapom.Játékra nem használom, filmnézés csak ritkán
Előre is köszi
-
Fuki001
csendes tag
Nézegettem a választékot, a 10,1" és a 11,6" -os kijelzőn olyan kicsik a betűk, hogy majd kiguvad a szemem, 15,4"-15,6" meg nem akarok, mert van már egy Studio 1535-öm (1,5 éve semmi gond vele, csak vista van hozzá, azt gyűlölöm)! Egy igazán mobilis és ténylegesen mukára használható könnyű gépre gondoltam! Csak a kettő között vacilálok, a vostro v13 végülis szerintem jó lenne csak a dvd olvasót hiányolom belőle. Nem tudom, du megyek megnézem őket!
-
Milan24
aktív tag
Akinek sikerült már elérni az XPS 1640-en a Bluetoot-ot használni írja meg már hogyan, és mit tett fel. Windows 7 64bit. Telóm látja a bluetooth, de nem küld el semmit mer kiirja hogy a bluetooth-eszköz nem található. Már behalok komolyan. Már egy hónaoja megvana gépem de ezt még nem tudom használni.
Ugyanúgy Dell Webcak Centralt se tudom feltelepíteni.Akiknek ezek sikerültek jelezzenek már nekem.
Köszi
-
SEB111
csendes tag
nem rég vettem én is egy vostro 1015 öt és egy sxp1640-est vistával, azzal simán ment a bluetooth. majd miután win 7 re csréltem az op okat, csak a vostora telepített drivert a win 7, az xps valahogy nem akarta.. benyomtam a driver lemezt, kikerestem, telepítettem és simán megy a bluetoot..
a webcam centrált pedig innen szedtem le..
http:/downloadstore.dell.com/media
itt megvan minden gyárilag, lemez nélkül telepített progi..Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat.
-
mexel
veterán
egy ismerős lánynak kellene vennem egy használt gépet, és találtam egy dell inspiron 1501-et. mennyire jó gépek ezek, mennyire használható a sempron proci és az amd chipset? Bővíthető otthon a ram (512 kevésnek tűnik), vagy csak szervizben? (még garis a gép) vagy ez nem volt egy sikerszéria? Csak netezésre, youtube-ra, töltögetésre lenne használva.
-
premete
veterán
A sempron proci és az 512 MB ram rém karcsú, mellé az akkuidő sem valami laptophoz illő; azt viszont nem írtad, hogy 55K a keret. Annyiért asztaliban lehetne egy normálisat venni, vagy egy netbookot; már csak az a kérdés, hogy akarja-e egyáltalán cipelni, ha nem, asztali, ha igen, tudok 60-ért Acer One-t, Atom N270 cpu, 160 GB HDD, 2 GB rammal, beépített modemmel, még 2 év garanciával.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
mexel
veterán
Netbookot nem akar (én is arra akartam rábeszélni) és asztalit sem. 15-ös notebook a vágy. Nem tudtam lebeszélni. A 1501 mellett csak a kb 9 hó gari szól, nem szívesen veszek senkinek megbízásból használt laptopot. Kicsivel talán lehetne nyújtani a keretet ha erőszakosan érvelnék, de nem látok bele a pénztárcájába és nem is akarok beleszólni ebbe. Amire használva lenne, az csak mobilnet, email és esetleg film (avi) nézés, talán alap tilitoli játékok. Arra talán elég lenne a dell, főleg ha teszek bele még 512 ramot hogy legyen 1gb. Bár nekem is vannak még kétségeim.
-
premete
veterán
Mivel Magyarországon nincs Dell, csak a disztributorokhoz tudsz fordulni; van eset, amikor válaszolnak, van amikor be is hozatják a kért cuccokat, 10-100 nap múlva, rátéve az árrésüket, ami akár 200% is lehet. Ha NBD a garancia, akkor szerencséd van, mert az NBD raktárokban van minden; ha nem NBD, akkor szívás, mert várni kell x napot/hetet/hónapot.
Én egy kib***ott csatlakozóra várok másfél hónapja, de a 4 disztributor, akiket ismerek, vagy nem tud, vagy nem akar segíteni, hogy ebben a disztributorok, vagy a Dell Ireland a hibás, nem tudom, de xar dolog. Röviden, van az aláírásomban szereplő Dell laptopom, és a Dell szerint belevaló Dell Truemobile Bluetooth 365 -csak a csatlakozó hiányzik, ami az alaplapot a bt-vel összekötné. A Dell US nem ad el ide, ahogy a Dell. UK sem és a Dell Deutschland sem. Rendeltem az egyik disztributortól Dellbe magyar billentyűzetet, amit 3 hétre vállaltak, de amikor 2 hónap alatt sem ért ide, visszamondtam, ezért akarom eladni a cuccot.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
.Anakin.
tag
hát ha venni akarsz alkatrészt tudom h hivatalos disztibutorokhoz nemszabd fordulni itthon. (amugy beleeht szerezni sokmindent. vannak emberek rá, meg ebay)
De ezt elvileg ingyen cserélik. Pénzért eddig is tudtam volna venni. Pénzért ezután se kell.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Sajnos, se az ebayen, se külföldi szervizeknél nem jártam sikerrel, csak az a megoldás maradt, hogy kint élő haverral megrendeltettem, bár úgyis eladom a Dellt, visszatérek a HP-hez, HP üzleti és Compaq laptopom igaz, szervizt nem látott, de amikor felhívtam őket egy Linux driver miatt, felhajtották Németországban, és küldték, ahogy ingyen, 2 nap alatt az op. rendszer és driver dvd-ket is. Ja, sok volt belőle és az első Compaq laptopom lassan 20 éves lenne.
Az szerintem már spórolás non plus ultrája, hogy egy 2400 dolláros laptopból kihagyják az 5 dolláros bt-csatit, ami kínai, és besz. áron szerintem 1 USD alatt van. Ráadásul, mélyen hallgatnak róla, hogy kell hozzá más is, úgy hirdetik, hogy e4200-asba való a bt., kinti fórumokon is anyáznak miatta, nem egyedi eset.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
nkmedve
senior tag
Te tudod, hogy tényleg megéri-e lecserélni az amúgy szuper E4200-at egy csatlakozó miatt (bár nem tudom nálad mennyire létkérdés a BT, nálam nem az). Nekem egy kicsit hirtelen felindulásbol elkövetett dolognak tűnik. Persze nem tudom megitélni a helyzetedet, mert én az E6400-at nagyon olcsón vettem és ahoz képest elégedett lehetek vele (igy annyira nem is zavarna ha szervizproblémák lennének). Te ha kifizettél csomó pénzt a gépért akkor elvárhatod hogy ne legyenek alkatrész gondok.
Mennyit kérsz az E4200-ért?mexel: Ez tényleg nehéz helyzet, Nemrég én is kellett vegyek barátnőmnek gépet. Ott is ilyesmi volt a keret és notebook kellett volna. Őt szerencsére rá tudtam beszélni az asztalira, másképp még most sem lenne gépe és az én notimat használná (ami nem egy jó dolog mert munkára használom, sose lehet tudni mi tud történni egy notival).
-
premete
veterán
Igazad van, nem kellene lecserélnem, de nagyon berágtam a Dellre és /vagy a disztributoraira. 230-270 között kérek érte. 270-ben tokkal-vonóval, hsdpa, gps, bt, tok, minden benne van. Fullosan a dell.com-on 2400 USD, a Humansoftnál 700 ezer felett van az ára.
Mivel bt egerem, headsetem, hangfalam, pdám van, nekem a bt fontosabb, mint bármi más. Ja, és konok barom vagyok, ha egyszer csalódok, akkor nincs bocsánat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tootie
csendes tag
sziasztok!
egy kérdésem lenne csupán.
az reális, hogy studio xps 16-os gépeknél az egyedüli külömbség, hogy az egyikben 4, a másikban 6 Gb ram van és az ára 50(!) ezer forinttal több ?!?!?!?!?
nem tűnik életszerűnek, de nem csak 1 forgalmazónál ez a helyzet......szorgos népönk győzni fog!
-
nkmedve
senior tag
Most első sorban szervizesekhez szólnék de a gondom érdekelhet más Latitude E széria tulajdonost is (ahogy fórumokon olvastam nem egyedi eset).
Tehát az a bajom, hogy a 3 hónapos, refurbrished Latitude E6400-amon elkezdett hámlani a festék a bal oldali hangfal-rácson. De durván, először egyszerű tisztogatáskor vettem észre, hogy mintha bizonyos helyeken felpattogott volna a festék, ma pedig kicsit komolyabban ránéztem és különösebb megeröltetés nélkül körömmel le tudtam kaparni egy jókora adagot. Megjegyzem, a jobboldali rácsnál a probléma nem jelentkezik.
Van valami esély arra, hogy ezt nekem valaki garanciálisan orvosolja? 1 év garim volt (még 9 hónap) a cégnél ahonnan vettem, service tag alapján pedig még tobb mint 2 év NBD, de az nem tudom mennyire érvényes mivel a gép aljáról a matrica hiányzik (BIOS-ban be van irva a Tag)
Ha a cég ahonnan vettem nem cseréli, milyen opcóim vannak? Megrendelni az alkatrészt és házilag cserélni gondolom nem lenne olcsó mulatság, mert az egész felső részt kell cserélni
-
premete
veterán
Vettem egy HP Elitebook 6930p-t, a Dell Latitude E4200 pedig áll a szekrényben. Közben, amíg vártam, hogy válaszolnak az alkatrészigényemre itthon, sikerült külföldön, külföldi címre megrendelni, 5 dollár volt a cucc, plusz még a postaköltség rájön, de így is megúszom 2K-ból és nem kell 2 hónapot várnom rá.
Jól jár vele majd az új tulaj, nem kell neki foglalkoznia vele. A dell.com-on sem volt egyszerű találni valakit, aki megértette, miről van szó, először azt mondták, benne van a bt. holder, pattintsam rá a bt kártyát. De végül egy arab nevű supportos elhitte, és kikereste, hogy mi kell. Ha ilyen gond lenne a szervizben, ez kell bele:
.
Assembly,Cable,Interface RF-SWT-BD,E4200
This product will ship with the following component parts:
Component Part Number Description
864KE INFO,PLACEHOLDER,PIECE-PARTEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
Szerintem a BIOS-ban lévő service tag a tuti, egy címkét bárki csinálhat service taggel, sima fehér alapon a hétkarakteres betű és szám kombináció.
Véletlenül nincs az alján egy fekete-fehér matrica, MADE in POLAND felirattal? Mert "L" betűvel kezdődik a Lodz is, ahogy a Limerick is, de vannak azért különbségek.
Az enyém Kínában készült, de ahogy mondani szoktuk, ami nem Kínában készül, az hamisítvány.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok !
Nagyon remélem jó helyre írok
Van egy Dell Inspiron 1720-as laptopunk itthon, korábban vista és xp futott rajta ott semmi probléma nem jelentkezett, de most ,hogy windows 7 került rá akadt egy komoly problémám.Nem ismeri fel a gép az Nvidia Geforce VGA kártyát..hanem csak egy "szabványos VGA grafikus adapter-t" talál. A gép működését nem befolyásolja,de játékok például nem indulnak el rajta.
Ha tudtok segíteni akkor azt nagyon megköszöném
Ps: brunorbert
-
air
nagyúr
Végül is akkor most rajtam kívül van már valakinek 1564-es Inspironja? Érdekelne, hogy mennyire melegszik másnak, mert nekem túlságosan is. Egy darab opera fut, a proc ~50 fokos, és állandóan 3200 rpm körül pörög a venti. Ha még egy progit indítok és a hőmérséklet 2-3 fokot emelkedik, máris húzza fel a ventit 3800-3900 fordulatra. És így már túl zajos. Nem éppen ezért vettem notebookot.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mathias-2120
tag
Nekem nincs Inspiron 1564-em, de az ipon [tesztben] írtak a hűtési problémáiról, illetve zajosságáról. Kár, mert nekem is nagyon tetszik ez a laptop. Ebben a tesztben még írják, hogy a kijelzővel is gondok vannak, mégpedig a betekintési szöge elég kicsi. Azt írja, hogy ez már szemből is (!) tapasztalható!!
A venti zaja tényleg nagyon zavaró?
Én mindezek ellenére továbbra is gondolkodom az Inspiron 1564-be, csak valszeg core i3-as procival, mert eléggé tettszik, meg meggyőző az a 3 év garancia is.
Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
SzaboZE
addikt
Az sajnos csere. Az akkura 1 év garancia szól vásárlás napjától számítva, így az sajnos nagy valószínüséggel egy fizetős akkucserét jelent.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
air
nagyúr
Elolvastam ezt a tesztet. Lehangoló. Ha előbb jön ki a teszt, tutira kipróbáltatom a szalonban a gépet, hogy mennyire zajos. Most már sajnos nem sokat tehetek. A venti nekem túl zajos. Ha az asszony gépezik, fel kell hogy erősítsem a TV-t.
A kijelzőjével én nem tapasztaltam a cikkbe leírt sötétedést vagy világosodást. De még a pirosas árnyalatot sem. Elegendő a fényereje, kontrasztos, éles képet ad.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Hozzászólok Aktív témák
- Aliexpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- FÜLhallgató topic
- [Re:] Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- [Re:] Meizu 16th - sweet sixteen
- Autós topik
- [Re:] Huawei Honor Band 4 (fekete) okoskarkötő + kék szíj + fólia
- Red Dead Redemption 2(PC)
- További aktív témák...
- Samsung UE55NU7022 4K UHD SMART LED TV 140cm,1éves,KARCMENTES,GARANCIÁLIS!!!
- ÚJ, bontatlan Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Airdots Bluetooth fülhallgató KARÁCSONY :)
- Eladó hibátlan állapotban levő NIKON D3300 DSLR fényképező + Tamron 18-200 VC II + Nikon 18-55 VRII
- Xiaomi Redmi 7 3/32GB Global, fél éves, még 1,5év garival ELADÓ, tok, doboz, +üvegfólia
- Amd FX 8350 Corsair 16GB FX killer Asrok