Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RudiLicenc

    aktív tag

    válasz GhanBuri Ghan #73707 üzenetére

    Persze, és ez a baj. Hogy a Valve erre se fordít energiát. De ilyenek a report és commend botok is. Ezeknek sem kellene léteznie. De valamikor Redditre posztolta is még tavaly talán egy Valve Dev, hogy most egy ideig több spinező lesz OW-ban. Valószínűleg már dolgoznak ezen, hogy ezek automatikus bant kapjanak. A friss accokra szerintem nyugodt szívvel alkalmazhatnák a VAC-NET tudását automatikus kitiltásokra. Ezeket akár real time is lehetne nézni, nem hiszem el, hogy a szerver nem követi ezeket az irreális mozgásokat. Erre volt régen kitalálva az “untrusted ban” a játékban. Ilyet se láttam már sajnos pár éve mondjuk.

    Sajnos csalásoknál ez nem ilyen egyszerű. Alapból ha olyan cheatet használsz, ami nem a csgo.exe-be hookol, akkor a VAC már hatványozottan gyenge, mivel privacy okokból csak a csgo fájljait kutatja. Minden egyéb invazív anti cheatnek ez nem probléma.

    Emellett minden fizetős csalás (illetve egy időben a nem fizetősök is) egyedi, nagyon minimális egyezés van az egyes csalások felhasználói között. Ha egy-egy fizetős csalás lebukik, az szinte 99%, hogy programozói hiba. Illetve komolyan veszik a visszafejtés védelmét is.

    Ez mind tapasztalat, 5 éve csaltam én is egy keveset, és foglalkoztam a témával.

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák