-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Hát... kicsit talán megerőltethették volna a fantáziájukat. De legalább letisztult, átlátható lett. Elég jól eltalálták a színeket szerintem.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Jó, persze megértem a Valve-ot, a D2 ikonikus pálya, még így is a legjátszottabb, hogy kikerült a versenytérképek közül (és arányaiban itt a legtöbb a csaló is: [link]), szóval nem mertek a játékmenethez nyúlni, túl nagy lett volna a felhördülés. (én inkább az érdemi fejlesztések hiányán hördülök fel, a térképek grafikai update-je, és a meta finomhangolása szerintem köldöknézés)
-
lezu20
tag
Sziasztok! Érdeklődnék vannak-e itt olyan lelkes játékosok akik szeretnének csapatban játszani? Én nem írok feltételeket, nem fogok kitérni a rankokra sem, annyi a lényeg ismered az adot pályát, illetve lőd meg amit meg kell. Én 28 éves vagyok közvetlen munkatarsammal játszunk együtt. 3 műszakban dolgozunk tehát amikor van idő játszunk. Ha van köztetek olyan emberke aki szívesen játszana velünk kérlek jelezze privátban és felvesszük egymással a kapcsolatot. Köszi
-
qdak
addikt
baratunk csapatcsere utan bekapcsolta, szart ra a ct csapat is, pedig par kor kellet, hogy nyerjunk
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Na megnéztem magamnak ezt az új dustot,hát,nem vagyok elájulva...Elég gyenge ebben a formában...Ráadásul a karaktermodellek valami ocsmányul néznek ki...Tiszta vicc... Volvo kinyírja a játékot..
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ebbe az emberbe én gondoltam többet vagy tényleg gyanus??
Nekem úgy tűnik, hogy néha körbe néz és amerre embert lát elindul.
De az is lehet, hogy tévedek. -
válasz Cirkaloo #68058 üzenetére
Én azért vártam volna egy kis map layout finomhangolást is.Am a textúrák az eddigiekhez képest szépek!A modellek viszont még mindig randa, lowpoly modellek,mondjuk esport szempontból lényegtelenek ezek.Viszont a T modellekkel nem tudok mit kezdeni,irtó ocsmányak...Annó az infi update-nél kapott ct modellek ezerszer szebbek.Na meg hiányolom a source engine 2 update-et,valahol mintha úgy olvastam volna hogy az új D2-vel jön.
-
Redneck
nagyúr
válasz hacki87 #68059 üzenetére
Hogy gyanús-e? Egy igazi leplezetlen sz*r csaló...
Más:
Még csak videón láttam az új Dust2-t, de nekem egyelőre nem tűnik rossznak. Persze kicsit furcsa, a textúrák javultak, pár kör után kiderül tényleg tetszik-e. Kocsitól ki lehet ugyanúgy smokeolni hosszú sarokra mint eddig? Csak mert láttam hogy van valami kis tető fölötte.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Arcképgyáros
Új D2 mikor kerül be a játékba?
-
topjoyy
tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy belehet valahogy bindelni azt, hogy amikor lövök akkor eltűnjön a vér?
-
qdak
addikt
versengo nalatok is osszevissza dobal nem torodve a rankokkal ?
[kép]
gucci elore lot, mar doboznal...
hiaba reportolok, csak szenvedes ment vegig[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
-
gtamate2
veterán
Na srácok, toljunk most már egy PH Mixet. Itt az új D2, le kellene tesztelni, mit szóltok?
Hétfő este 9
Discord: link*Sn0w
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #68088 üzenetére
Lehet hogy én is jövök, ha minden igaz addigra meglesz az új monitorom (Predator XB241H). Kíváncsi vagyok milyen szokatlan lesz, hónapok óta egy árva MM-et sem mentem.
Az új D2-vel együtt lehet olyan élmény lesz mintha új CS:GO-t tolnék.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
KisTücsök
addikt
Ezt a Kinguin-Rákosi meccset nézi valaki?
Tök jó.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
kihagytam egy kis időt CS-ben, de ma toltam ismét egy-két versengőt. Régen Ezüst elit mester voltam, nem nagy szám, de nekem jó. Látom nincs rangom, okés, sokat kihagytam, toltam egy versengőt, MVP voltam sokszor, nyertünk fölényesen, stat első vagyok. Erre berak silver 1-be. Nem értem, hogy miért. Ezután teljesen elment a kedvem a játéktól, mert célozni nem tudó, oroszokkal rak össze, elohell. Sok játékban van 5-10 placement meccs, és besoról a játék, hogy hova való vagy. Silver 4 azt már elfogadtam volna, de hogy 3jegyű nyert meccsel és több száz órával, s 5 ligával nagyott helyezés után berak silver 1-nek, na.....
Ez most normális, hogy ennyivel visszább rangsoról be? -
lemusz
addikt
válasz dargelot #68096 üzenetére
Nagyon ritka esetben sorol vissza ugyan abba a rangba. Egyik lanos globál++ ismerősöm is most kapta vissza inaktivitás után, sima sas... Nincs ezzel semmi gond, ha nem ott a helyed, akkor gyorsan vissza tudsz zárkózni és ne a társakban keresd a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Add el a silver1 acc-od (már ha nincs más, számodra értékes játék rajta), egyesek vagyonokat képesek fizetni érte. Természetesen csak viccelek, az accountok adás-vétele tilos
szvsz jobban jársz, ha "újrakezded".
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Még szeretnék egy utolsó esélyt adni a CS:GO-nak, hátha sikerül smooth gameplayt elérnem, ezért beírok ide, hátha valaki tud segíteni...
Az a "Problémám", hogy vásároltam egy 144Hz-es monitort, hozzá egy húzott GTX780-at, illetve egy erősebb, stabilabb tápegységet, de még mindig nem sikerült elérjem, hogy a CS:GO teljesen folyamatos játékélményt nyújtson. Bár, ha részben az lenne, már annak is örülnék... CS:S teljesen szépen fut, sőt... gyönyörű, és hihetetlen élmény még 75Hz-en is, annyira folyamatos a kép.
1,5 hete csak ezzel foglalkozom megint, hátha sikerül lépnem az ügyben, gyakorlatilag már mindent megpróbáltam, de hátha tud még valaki olyat mondani, amivel lehet próbálkozni.
Konfigom:
i5-3470
GTX 780 (MSI Lightning)
BENQ XL2411Z
ASRock H61M-VG3
2x4GB SK Hynix 1600Mhz memória (DC)Ezeket a dolgokat próbáltam:
- Windows 7, Windows 10, többféle verzió...
- CPU Unpark
- fps_max xy
- HPET ON/OFF
- C-states ON/OFF
- Speedstep ON/OFF
- Ezer féle registry tweak a régebben telepített Windowsokban (Azóta felraktam egy üreset, mivel semmit sem használtak.)Nem teljesen microstutternek nevezném ezt a jelenséget, amit én látok. Egyszerűen csak egyáltalán nem tűnik folyamatosnak a kép. Körülbelül olyan, mintha 40 fps-em lenne, hiába van 250-300 (Fix nélkül 400 körül.)
Akármilyen tippet, tanácsot, ötletet örömmel fogadnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest