-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Sziasztok,
nyertem egy hetes ESEA Premium kódot
én már előfizettem és tudom, hogy nagyon jó, többet már nem mmezek, csak haverokkal, ha esetleg van vki, aki fontolgatta és kipróbálná, annak szívesen tovább adnám, használja egészséggel.
Annyit kérek, hogy aki úgy sem használná ki (illetőleg később se fizetne elő, hiába tetszik), az ne jelentkezzen, illetve amit a cikkekben is írt Snow, vegyük komolyan, itt én tényleg csak jó csapattársakkal és erős ellenféllel találkoztam, bírni kell a nyomást.
-
bager13
aktív tag
A HR gyorsan kiesett. Esélyük nem volt. Kiváncsi leszek mi lesz így velük, lehet később bevállnak a fiatalok.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
skL86
tag
válasz Vismajor01 #67657 üzenetére
ment a pm
-
törölt tag
OLOFMEISTER JOINS FAZE, REPLACES KIOSHIMA
On the other hand, fnatic have added Golden from fnatic Academy
Karrigant nem csipem, de skillben a rain, niko, (regi)olof es (taktikusan jatszo)guardian nem rossz.
-
Adebayor
aktív tag
hali
van valami oka annak, hogy túszos pályákon nem nagyon mennek a profik? bár sok meccset nem néztem sőőt. De le lehet cseszni ha játszák, csak én nem nézem őket tavalyi Majort láttam csak, de ott is csak bombás volt.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
ReFleXx
addikt
-
törölt tag
válasz Franklin #67666 üzenetére
Ah, lazadnanak a prok. Azon is rengeteget rinyalnak, ha felevente 1-1 maphoz hozza van nyulva. Persze ertem, hogy ujra kell tanulniuk sokmindent, de ezert kapjak a fizetest. Nezokent pedig tenyleg jobb lenne mar bakker nem mindig ugyanazt a 7 palyat latni. Ugyanazokkal a strategiakkal.
-
törölt tag
A draga jo gabesson beugrott az overrated csapataba. Jol jatszott, de kvazi 4v5-ben nyomtak vegig a meccset. Tabu nagyon nem erezte a dolgokat.
-
.LnB
titán
Bocsi, ha már volt, de ezen én most szakadtam a röhögéstől: [link] tisztahülye!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Jó, hát tudod, hogy azt a terméket vágják az ö része mögé amelyiket éppen akarják. Vagány, hogy náluk ilyen a MM reklámja a tv-ben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
RexpecT
addikt
Pixel-el volt már valakinek garanciális ügyintézése? Vasárnap este beszart a Rival 100, garanciális ügyintézési formot kitöltöttem, rendeltem egy új egeret külön. Az új egeret persze hétfőn délben már feladták, viszont a régire még a garanciális ügyintézési kérelem azóta is jóváhagyásra vár.
Náluk ez megszokott?[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lemusz #67677 üzenetére
De így hívja fel, hogy "Hello Mr.Homlokot keresem!" Lehet dev elintézné hamar azt a garit.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz RexpecT #67675 üzenetére
Személyeshez volt szerencsém (haver fülese ment tönkre). Ott a vélelmezett hibás darabot átad, devi meghallgatja, tényleg rossz, polcról új darab leemel, átad, papírmunka, öröm.
TWR discordon aktív az emberünk, ha gondolod ott írj rá.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
RexpecT
addikt
Köszi a választ, annyira nem SOS, csak most nem tudtam eldönteni, hogy cigánykodni fognak, vagy ennyire leszarják. De akkor az utóbbi.
Azért hétfőn csak felhívom a DEVGOD-ot , ha nem lesz változás.Köszi a válaszokat
-
GabN73
addikt
Furcsálom hogy az új Optic LU-ról nem volt szó itt. Nem tűnik rossz csapatnak elsőre.
-
bager13
aktív tag
30 év körüli embereket keresek MM-re. Kicsit inaktív lett a társaságunk , sokaknak gyereke született és stb... Általában ketten mindig vagyunk.
Annyi elvárásunk lenne, hogy a győzelem vágy mellett, nyitott legyen az ökörködésre. Rang nem számít. Általában iszunk is közben, szólval aki nagyon komolyan veszi, az velünk nem találja meg a számítását. Akit érdekel, az küldjön privátot! Köszi!Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
dag
tag
Sziasztok!
Nem tudom szokott -e valaki fogadni a jelenlévők között a "fanobet" oldalon de úgy 3-4 napja azt tapasztaltam az oldalon hogy többé nem enged fogadni, mert bekerült Magyarország is a nem támogatott országok listájába.
(Nem csak hogy nem tudok fogadni, nem is látom a napi fogadási statisztikákat, az élő fogadásokat, de érdekes hogy a foci meccsek élő fogadásait pl. azokat mutatta)
Szóval használhatatlan lett az oldal.
A "pénztárcám" meg van de még nem próbáltam kivenni az oldalról, remélem azt engedi.
Gondoltam VPN-el megoldható lenne az oldal használata. Próbáltam az ilyen ingyenes chrome cuccokat de azokat ismeri sajnos a fanobet
Fizetni meg nem akarok külön vpn-re mert másra nem tudnám jelenleg használni.
Az a lényeg hogy vannak Országok ahonnan már nem engedi a fogadásokat ilyen pl. Lengyelország vagy az USA is, de van még sok más ország...
Régebben a csgolounge-n fogadgadtam, de aztán ugye megszűnt és végül azért kötöttem ki a fanobet-nél, de most már ez is befuccsolt.
Ha valaki hasonló cipőben jár kiváncsi lennék ő mit tapasztalt, vagy van -e egy jó ötlete.
-
topjoyy
tag
Sziasztok.
Tud valaki olyan embert aki megbízható és előre utalással tudnék tőle venni skint?
-
topjoyy
tag
válasz gyurkikrisz #67689 üzenetére
Kp-val itt nem lehet fizetni.
-
bepken
veterán
sziasztok,
az vajon mitől van, hogy ma délután 3 perc játék után folyamatosan felmegy a pingem 500 vagy akár 1000-re? egyébként 20as pingem van stabilan.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
had423
aktív tag
válasz RexpecT #67675 üzenetére
[link]
Aprón vettem az egeret ami szar volt.
Számlát kért tőlem az ember, üzeneteim nagy részét ignorálta, pedig mindig türelmesen írtam nekik.
Nem gyártottak akkor már olyan egeret, úgyhogy mondta, hogy válasszak egyet helyette. Mondtam, hogy ha cserélni kell, akkor jó lesz a SS rival 100 (az volt talán az akkori legolcsóbb egerük, amit visszaküldtem nekik meg nem is nagyon volt 20 alatt soha).Tényleg egyáltalán nem foglalkoztak velem és nem tájékoztattak semmiről. Ráadásul olyan nehezen fogta fel a szegény srác, akivel írogattam, hogy hiába vettem használtan az egeret, attól a garim még oda szólt. A garancialevelemen minden szükséges adat fel volt jegyezve. Miért kellett volna elkérnem a számlát az előző tulajdonosától?
Egyszer hoztam fel utána egy fogyasztóvédelmes linket, csak hogy alátámasszam az igazam, egyből felgyorsult a dolog. Írta egyből rá, hogy csak nehezebb a papírmunka meg ilyenek és akkor dobtam be ezt:
"Ha az a probléma, hogy túl olcsó egeret választottam, akkor engem ugyanúgy kiengesztelne egy zowie ec2-a. csak 2 hete amikor kérdeztétek, akkor reméltem, hogy egy kicsit jobban felgyorsítja a papírmunkát, ha a budget listáról választok..."Úgyhogy most van egy fasza ec2-am és újabb két év garim. Remélem ez tovább kihúzza mint az elődje, mert nincs kedvem még egyszer végigmenni ezen. Azt csinálják, hogy elküldetik veled, ráülnek, meg sem nézik, sokadik kérésre mondanak valamit, de ameddig csak lehet elhúzzák az egészet.
Sose vásárolnék tőlük semmit egyébként. Nagyobb és profibb webáruházaknak vagyok a híve. -
szebe
addikt
válasz had423 #67699 üzenetére
"Nagyobb és profibb webáruházaknak vagyok a híve."
De tudod te is, hogy az emberek 99%-a az anyját eladná, hogy olcsóbban szerezzen meg valamit. Inkább vállalják az esetleges gariztatás esetén felmerülő "kellemetlenségeket", mert máshol párszázzal olcsóbb a cucc, mint hogy megvegye helyben. Aztán ha beüt a krach, és heteket ül rajta az üzlet, akkor még be sem tud menni asztalt borogatni, mert az ország másik felén van üzlet, már ha létezik akkor még egyáltalán.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest