-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Egyébként már maga az a tény kész vicc, hogy innen-onnan összeszedett parancsok kellenek, hogy normálisan fusson egy játék. Nem mintha nekem problémám lenne vele, sőt.. de azért na.
-
lemusz
addikt
válasz Cr00py #68902 üzenetére
Valamit félreértesz. Rendesen fut a játék letöltés után azonnal indítva semmit be nem állítva az emberek 99.999%-ának. Ez nem BugG... Ugyanakkor előbb utóbb mindenkit aki nem csak hétvégi kocaplayer el kezd érdekelni, hogy hogyan tudna fps-t növelni, saját precizitását fejleszteni stb. és olyankor mindenki elkezdi
kutatni a haladó optimalizációkat.(#68903) hunfatal: Igazából letojom...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz Mutterbever #68899 üzenetére
Ne hirdess már fórumon pls...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
törölt tag
Köszönöm a segítségeket!
Így állítottam be: -console -novid -tickrate 128 -freq 60 -nojoy -fps_max 999 -preload -rate 625000
Azt nem értem, hogy mindenhol ~220-250 FPS-em van, viszont ha meglátok egy mozgó embert, akkor leesik 120-130 FPS-re, ez miért van? Ha áll az ember, akkor 190-200 FPS. Lehet valamit tenni ellene?
-
Cr00py
senior tag
válasz lemusz #68904 üzenetére
Én teljes mértékben értem. Nyilván akinek gyengébb gépe van, azokat az ilyen apróbb " trükkök" jobban érdekelnek, s esetleg profitot hozhatnak a "konyhára". Nekem ilyen gondom nem volt, s most sincs, így csak a -console parancs van bent már jó pár éve, másra nincs is szükségem. Így is remekül fut a játék, nincs igazán olyan további beállítás, amihez apróbb parancsokra lenne szükségem.
Pubg-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, mivel sosem mozgattak a battleroyale játékok, ezért nincs is meg egyik ilyen sem.
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #68907 üzenetére
Ezt értem, de vajon mivel magyarázható ez?
Azonos grafikai beállítások esetén ezt sem értem:
Saját.cfg
Haver.cfgMiért van különbség? Plusz érdekes hogy az enyémnél több fps-t ad a benchmark. Mindkettőt háromszor mértem.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
lemusz
addikt
válasz Redneck #68916 üzenetére
Ezt értem, de vajon mivel magyarázható ez?
Annak idején amikor átraktam 0-ra én is úgy éreztem jobban fut a játék, de nem mentem bele méregetésekbe emiatt. Gondolom az engine-hez van valami köze, kár a szóért, így jobb és kész, nem?Az égboltra gondolsz? Bár az ingame beállítások ugyan azok, lehet hogy nvidiában már nem. Pl. textúraszűrés minősége beállítás amire elsőre gondolnék, de lehet valami teljesen másról van szó.
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #68917 üzenetére
Persze, így hagyom, sokkal jobb. Fps_max 300-zal alacsonyabb a minimum fps könnyed szerókon. Egy ideje már csak arra járok havi 1-2 alkalommal.
Az égbolton látszik igazán, de ő alapból kicsit sötétebb brightnesst használ. A két screenshot az én konfigomon készült, ugyanolyan grafikai beállításokkal driverben és játékon belül. Ezért nem értem. Mindegy, az enyémmel több az fps és jobban is néz ki.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.
Olyan probléma lenne hogy a gyerek egy ideje panaszkodik hogy nem tud rendesen játszani a CS GO-val.Nagyon szarul fut a gépen.Én nem játszom vele de most mondom megnézem mi is ez és mekkora játszhatatlanságot okoz.
Hát teljesen ki vagyok akadva.Gyakorlatilag játszhatatlan a játék.100-200 fps van majd mikor elkezd mozogni és és lőnni lemegy 1-2 fps-re de mozgás közben se több 10-30-nál.Akad mint állat.Mi lehet a baj?
A gép leírása:X6 1090 T,Asrock 770 Extreme3 ,4 GB 1600 DDR3 Kingmax Nano gaming,R9 270 2GB,FSP Hexa 500,Samsung 500G,Hitachi 160G,Sonynec író -
lemusz
addikt
válasz Gyuszopapa #68919 üzenetére
Sokminden lehet kezdve alattomos háttérben futó programtól elöregedett HDD-n keresztül túlmelegedő alkatrészen át szinte bármi. Mással is játszik? Ott nem jelentkezik a probléma? AIDA-val vagy valami más progival naplóztatnám játék közben a gépet...
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
OPSkins mennyire megbízható? Egy egyszerű $10-os skint vásárolnék, PayPal-lel tennék rá pénzt. Ehhez elkérték már az email címem, telefonom, mobil authenticatort, steam acc linkelést, de ez nem elég nekik. Ezek mellé kérnek még fényképes okmányt úgy, hogy az arc mellett legyen lefotózva... Ez utóbbit azért kicsit soknak érzem, főleg, hogy csak vásárolnék...
(#68919) Gyuszopapa: Ram lesz kevés szerintem, Windowsban tudják ellenőrzni amikor fut a játék. CTRL + Alt + Del.
[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
válasz Gyuszopapa #68919 üzenetére
Enyém is panaszkodott a napokban hogy "laggol".
Megnéztem 10-12 FPS e volt.
Állítása szerint fent volt valami szerveren ahol lövöldözve tudta a célkeresztet stb állítani.
Belenéztem a graf beállításokba és minden legmagasabban volt, nem tudom hogy volt e köze a kettőnek egymáshoz de vissza vettem neki és újra tud játszani. -
bager13
aktív tag
30 év feletti játékosokat keresek MM-re egy kis lövöldözésre, rang nem számít. Akit érdekel írjon privátot! köszi!
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
lemusz
addikt
50+os SugarMommyt keresek, 26y, esportos kinézet, diploma. Szívesen járnám körbe veled a világot, minden nap csupa élmény, mozi-színház-kaviár.
-
Qmi
tag
Sziasztok.
Ha a szerver ledob MM alatt és nem enged vissza olyankor mi a szösz van?
Üdv.
-
szebe
addikt
válasz gtamate2 #68937 üzenetére
SSD-n nekem nem volt ilyen bajom.
HDD-n régébben a *.pak fájl hibát meg orvosoltam gyorsba' annyival, hogy töröltem a fájlt. Hiba volt [link]"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bager13
aktív tag
válasz lemusz #68931 üzenetére
Köszi, de elég nekem egy rinyapinát elviselni és pénzelni, nem kell még egy.
(#68933) gtamate2: Meglepődnél, hogy milyen sok ilyen játékos van. Nyilván mindenki a korosztályában szeret játszani, másért játszik egy tizenéves és másért egy 30-as.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
lemusz
addikt
Az érzés mikor már tavaly is drukkoltál a Tyloo-nak hogy kijusson a majorra, ideire sikerült nekik, elkezded nézegetni ingame a stickereket de nem találod őket, utána felmész hltv-re és értesülsz róla, hogy vízumproblémák miatt offolódtak, piacon lévő stickereik ára pedig az egekben... felbecsülhetetlenül fcked up érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest