-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz ilovedigweed #68597 üzenetére
felmesz egy publik retake szerora ami 128tickes es megnezed, de szinte biztos hogy birni fogja
[link][ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ilovedigweed
senior tag
válasz vzsryl #68600 üzenetére
Értem, köszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
gtamate2
veterán
Ez az új karma system rohadt jó ötlet, remélem be fog válni!
*Sn0w
-
lemusz
addikt
http://blog.counter-strike.net/index.php/the-trust-factor/
Érdekes és valahol megnyugtató, mert ha jól értem akkor 2k+ játékkal a steamen, nulla bannal, 8 ezer óra csés múlttal végre nem lehet majd olyan, hogy egy fél éve regisztrált accon 1 játékkal rendelkező, 200 órás gyereket kapjak társnak vagy ellenfélnek. Függetlenül attól hogy csal-e vagy sem, smurf-e vagy sem, mindenki ismeri az érzést, hogy irritáló tud lenne a dolog, mert a kockázat sokkal jobban ott van egy ilyenben. De ha jól értem ez a rendszer magában hordozza annak a lehetőségét is, hogy mondjuk nem full globál lesz a soloQ-s csapatom, mert éppen akkor nem talál annyi megbízható szuprémglobált, így betehet majd pl. sasokat is. Így első körben ami eszembe jutott a trust lvl növelésére az az, hogy érdemes lehet átnézni a friendslistát és a game ileltve VAC bannosakat kiszórni, ha eddig nem tetted volna.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz lemusz #68608 üzenetére
Megérte évekig kunyerálni az ajánlásokat. Véres munkád most kifizetődni látszik
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
lemusz
addikt
válasz Gentlelelele #68609 üzenetére
Nem volt véres és nem volt kunyera. Szerintem elhanyagolható szinten fog csak beleszámítani ebbe, ha beleszámolják egyáltalán.
-
ReFleXx
addikt
válasz lemusz #68610 üzenetére
akkor mostantol majd mm-eken menni fog egymas felszopasa? " commend me I commend u "
orulok hogy valamin dolgoznak, de egyelore nem latom tul jonak meg ezt a rendszert.
most mi van ha valaki IRL full trusted player, csak nem steamen, mert ott csak csgoja van, hanem blizzeknel, vagy ubinal, bethesdanal stb. azt nem fogja latni a valve, naluk a trust factor alacson lesz.
meg ez a hanyszor volt valaki bereportolva sem biztos hogy annyira pontos kepet ad, mert ha pl a gyerek csak WHzik es infozik a tobbieknek, o nem fog feltünni a háttérben, nem kap reportot stb..2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez is érdekes: "Be aware that when players are in a party, we use the lowest Trust Factor of any individual in the party for matchmaking purposes."
Szóval ha van egy alacsony besorolású ismerősöd (akinek nem tudhatod, mi a trustja, ahogy a sajátodat sem), tuti toxic társakat fog rád hozni. Talán jobb lenne, ha átlagot számolna... -
wjbhbdux
veterán
válasz GhanBuri Ghan #68612 üzenetére
ez arra jó hogy a közösség kiszorítja magából a toxic játékosokat, csak ki kell találni hogy ki lehet az a barátaid között aztán nekik is jó lesz mert olyan környzetbe kerülnek ahol már senkit se zavar ha mind a 10en üvoltve anyázzák egymást. Régen ezt meg lehetett volna oldani azzal hogy a CoD játékosokat külön teszik, sajnos a GOban elvegyültek
/s
-
-
senior tag
A Prime-hoz csak telefonszám és 21-es szint kellett, és ott megállt. Ha már Prime lettél, akkor egyenrangú lettél a többi Prime-al. Ez az új Trust rendszer meg okosabb, folyamatos fejlődésben van, folyamatosan változik, és az eddig elért "eredményeid" és az ez után következő viselkedésed alapján rangsorol.
-
gtamate2
veterán
-
Cirkaloo
tag
Na akkor remélem a sok autistát, oroszokat, törököket, meg az egyéb selejt embereket, csak egymás mellé fogja beosztani
ui: nem minden orosz f@szkalap, van 3, akikkel szoktam játszani, mert értelmesek.
A jó üzlet alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom!
-
szebe
addikt
Csak aztán nehogy pofáraesés legyen pár embernél ebből a karma dologból
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ssgk
aktív tag
Ez a rank lépéses dolog lehetetlen csapat nélkül ....
Nyersz 3 kört majd megkapod a késeseket akik flash meg smoke val mennek persze team be hogy ne lehessen banolni őket.
És ez megy folyton-folyvást. -
ssgk
aktív tag
válasz Franklin #68624 üzenetére
Nyomonköveted az adatbázist hogy ki kivel játszik ?
...Persze hogy nem lehetetlen de egy kib*szott idegjáték és több ezer öra szenvedés ára... És a tapasztalalt meg taktika már körübellül 600óra után meglenne de lesz 1500-2000óra a elo lopó késes idióták miatt akik egy flash meg smoke al nyomják végig a 16 kört ahol lesz egy 4:16 k/d ratio ja... -
vzsryl
nagyúr
válasz gyáliSanyi #68626 üzenetére
Mit keres rudi kalában? SMFC-GE szinten mozgot még pár hónapja, és tényleg jól is játszott, de régebben is korrekt skillje volt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
gtamate2
veterán
válasz gyáliSanyi #68626 üzenetére
Csak a legmagasabb rankot nézi az ELO, nem átlagol, pont a boost miatt.
*Sn0w
-
bager13
aktív tag
Valaki használ közületek steelseries seberia 100-at? Mennyire jó?
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
válasz Tewe013 #68631 üzenetére
Köszi, azért remélem nem ilyen szörnyű a helyzet. Tudom, hogy nem gamer elnevezésű fejhallgatót ajánlanak mindenhol. Körbenéztem a piacon , de ennyiért csak olyat kapnék ami most is van.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
szebe
addikt
válasz bager13 #68633 üzenetére
Sokszor megénekelték már asszem a topikban, hogy ilyenkor a Takstar HD2000+csíptetős mikrofon a nyerő (ennyi pénzért).
Aztán ha hülyeséget mondok, akkor javítsanak ki a vájtfülűek
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
HdRew
őstag
A ma esti MM-mel nem lett volna semmi gond, ha nem tolja oda az orrát egy 6 órás smurf acc. Rákérdeztünk és nyíltan megmondta, hogy smurf, vagy lehet csalt, csak azt meg nem akarta mondani. Na mindegy.
Legalább volt egy magyar srác is, ő se tolta rosszul, bár csak 3-an csináltunk valamit a csapatban, a másik kettő úgy tolta, mint tegnap Skadoodle az envy ellen.
-
Vanir
veterán
Nálam van a hiba, vagy tényleg lagoltak ma a szerverek? Ma raktam fel a W10 fall creators updatet és elég érdekes lagok meg stutteringek voltak érzékelhetőek.
-
Vanir
veterán
válasz gtamate2 #68641 üzenetére
Rendes lag volt, de ma ránézek megint. Azóta állítgattam egykét dolgot, csak már nem volt erőm kipróbálni.
Amúgy az audio cachet töröltem még este két meccs között, az jelentősen csökkentette a dolgot, de nem szüntette meg teljesen.
Amúgy ezeket zongoráztam végig: [link] -
sanyi0627
senior tag
Jó pár embert nem értek...
2015 nyarán vettem meg a játékot nulla tapasztalattal.
10 versengő silver 4 rankom lett. Szép lassan duplakala lettem. Aztán jött az derank, talán az elonpontszámok változása miatt. Vissza nova 3.
Éddekes módon most sheriff vagyok, és az esetek 70%-ban solo van.
Nem mondom én is mapok orosz stb társat.
De valamiért még is fel tudtam eddig jutni.Lehet jó pár embernek csak oda kéne figyelni a saját játékára...
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
bager13
aktív tag
válasz sanyi0627 #68644 üzenetére
Teljesen így van , ahogy mondod. Én nem is veszem komolyan( persze győzelemre játszom ), de így is nyom felfelé a játék.
Hozzáteszem, hogy nonprime az tényleg olyan, mint a pokol. Az új rendszer bevezetése után volt szerencsém megtapasztalni(mivel én sem tudtam, hogy mindig vissza kell kapcsolni a primeot). 5 mecss alatt, mindegyinken vagy csaló vagy smurf volt. Ezzel szemben primeon 20 mecssenként van egy csaló vagy smurf. Azért nagyon nem mindegy.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
RexpecT
addikt
Úgy látom Kodi felcsapott edzőnek.
-
lemusz
addikt
válasz RexpecT #68646 üzenetére
Hát ha nem elég jók a sajátmárkás cuccok, akkor váltani kell...
-
Mezcal
addikt
Valaki írta, hogy majd most nem lesznek 50-60 órás arcok a játékban, ma rögtön kettőt kaptam csapattársnak. Csodát nem kell várni az új rendszertől.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest