-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz GabN73 #68349 üzenetére
Sajnos én is érzékeltem ezt, és szomorú vagyok miatta, hogy tudom ellőni egyből az embert és néha kell pár plusz golyó
Többiek :Akkor kezdetek el feljebb lépni a ranglétrán, amikor elfogadjátok , hogy nem minden a csapattársaitok hibája és ebből adódóan ti mindig mindent jól csináltok. Solo carryzni nem nehéz egy olyan szinten, amihez képest te sokkal jobb vagy. Előbb utóbb feljebb jutsz és továbbra sincs olyan, hogy mindig te kapod a medvehangú vodka szagút és mindig ellened van a kebabos laggoló zseni. A meccsek 10%át lecsalják, vagy neked vagy ellened, vannak megnyerhetetlen meccsek és vannak olyanok, amiket az öledbe dobnak (itt an a párhuzam, hogy nem mindig veled van a szláv ajku). AZ utóbbi kb 60% (30 a 30-hoz). És marad a többi 30%, ahol normális a csapat, normális az ellenfél és egy szerencsétlen tényező van, ami befolyásolja a meccset és ez pedig te magad vagy. Ameddig csak hátráltatod a csapatodat ezekben az esetekben akkor oda való vagy, ahol jelenleg állomásozol(vagy lejjebb) hiába sírsz miatta. Legyél jobb és ennyi, mert mindig van hova fejlődni .
És igazán találhatnátok valami más témát azokon kívül, hogy csalnak az emberek. Eléggé pöcögödör lett az egész ilyen téren, mert az egész topic erről szól. Nem csoda, hogy pár bajtárs is megrekedt ezen és csak ezt szajkózza. Igazán találhatnátok olyan témákat is, ami előbbre segíti a fórumozók fejkődését
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
GabN73
addikt
válasz Gentlelelele #68353 üzenetére
Nem csalózni kell, hanem átfáradni LoLozni...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz GabN73 #68354 üzenetére
Több értelme is Ha egy embert teljesen useless az 5ből LoL-ban akkor 80-90%, hogy fixen bukjátok a meccset. Itt 4v5-ben egy bottal simán lehet nyerni 80-90%-ban
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
GabN73
addikt
válasz Gentlelelele #68355 üzenetére
Tudom sajnos, de legalább nem k*csog csítterezés megy, hanem miajóédesk*rvaanyádat csinálszozás
-
skL86
tag
Az "előrevitel" ügyében, tud valaki olyan összegyűjtött érdemi útmutatót, ami ilyen silver-kala szintű játékosoknak segít feljebb jutni? Azt látom, hogy rengeteg alapvető hibával játszik szinte mindenki ezen a szinten, az aimtól eltekintve.
Tegnap játszottam egy mmet, kivételesen nem soloban, TS-en az információ csere becsült aránya csalózás / érdemi információ 75 % / 25% .
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
"És igazán találhatnátok valami más témát azokon kívül, hogy csalnak az emberek."
Nyilván azért kattannak rá sokan, mert ez megosztó téma, láthatóan sokak szerint nincs semmi látnivaló, mások szerint meg tönkreteszi a játékot.
Más téma meg nem igazán van, az operation már lecsengett, a módosítások minimálisak, mixek sincsenek túl gyakran. -
GabN73
addikt
Tanuljon, és legyen alázatos.
Kotelező botozás-dm mellett, tanulja meg rendesen a mapokat, a spotokat/granyókat/smokeokat, mit hogy kell és mit hogy lehet letartani, alap helyek ahová prefire mehet/tartasz - csak hogy csítternek tűnj -
Elemezze a saját játékát - ha eldobott egy smoket, utána mit csinált, mit csinálhatott volna másképp. Saját hibáiból tanul az ember.
Infózzon - elképesztő hogy ez egy csapatjáték, aminek az alapja a jó info. Ja és lehetőleg minél pontosabb legyen - hány ember, hol stb....
Türelem - avoid tilt.
Demózzon, nézzen meccseket.
Meg hát nem a jujjénvagyokazelsőmindenkinéljobbvagyok mentalitás. Csapatjáték, inkább halj meg ha egy jó tradet tudtok csinálni, kort érhet. Aki a KDA-ra veri magát, főleg magasabb szinten az csak egy .....
Ha nem tudsz valamit kérdezz - sose szégyen, az élet más területén se - nem tudod hogy hol van az a hely amit infoztak? Kérdezz. Nem jott info? Kérdezz rá, hátha. Kedvencem egy ph mix alkalmával volt: Mirage, 1v2, bomba lerakva A-ra, ct emberünknek megy az info hogy az egyik connectorban van. Ok ok hangzik a válasz, és be se fordul rá se néz, megy lépcsőhoz, connectornak háttal. Lelovik, mi pislogunk, megkérdezzuk hogy ez mi volt, majd jon a válasz hogy jóvanna nem kell ez, nem tudta mi az a connector... ...Én inkább azt nem értem, hogy itt sokan csak pihiből, szórakozásból, funból játszanak, ők miért hajkurásszák az mm-eket? Lehet találni egy két magyar vagy külfoldi pubot, ahol játszanak értelmes emberek is, miért kell minden áron a kompetitív vonalat erőltetni ha nem megy, és nem is teszünk érte hogy menjen?
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz GabN73 #68359 üzenetére
amig mindenki beszari pocs, es arra megy hogy a meccs vegen tudja verni a mellet arra, hogy o 25/18-ba zart (jo esetben), addig ezek ugy sem fognak mukodni sajnos. marpedig az mm herok nagy tobbsege ilyen. en siman befutok mindenhova elsonek mindig, a legtobbszor ossze is jon 1 kill, vagy sok sebzes, es ha lenne mogotttem legalabb egy valaki aki tudna tradelni, akkor onnantol kezdve siman meglenne mar a site, de sajnos 1 fust, vagy akar egy fel flashtol is ugy beszarik az emberek 90%-a, hogy mar csak rohogni tudok rajtuk...
-
skL86
tag
válasz GabN73 #68359 üzenetére
Ez tök jó, csak az a gond, hogy erre nem mindenki szánja rá magát, hisz ez legtöbbeknek egy szórakozás, leül játszani tanulás vagy munka után, aztán nyomja ami kifér a csövön. Aki ezeket végig járja, lelkiismeretesen, az szerintem simán globálba jut, persze a megfelelően rászánt gyakorlási időt követően. Itt magamból indulok ki, mert nekem sincs türelmem/kedvem smoke-t gyakorolni, még DM-ezni sem, csak munka és család után tolni két meccset és annyi.
Olyan útmutatóra gondoltam, ami max egy oldalban összefoglal alapvetéseket, amire, ha odafigyel javul a csapatban elért teljesítménye.
Ilyen tök szimpla dologra gondolok, mint mindig tartsd a célkeresztet ott, ahol az ellenfél feje várhatóan - a legvalószínűbb esetben - felbukkanhat és te már reagálni is tudsz. - soxor látom, hogy összevissza libeg a célkereszt a falat nézik - főleg mikor épp mozognak különböző pozíciók között -, vagy túl szűken tartanak le, ahol még esélyük sincs a reagálásra. Aztán sokat látom, hogy lerakják a bombát és ész nélkül odafutnak, ahelyett, hogy bevárnák egymást, vagy bevállalja az 1v3-at pedig okosabb lenne menteni, entry fragre vadászni. Illetve szerintem CT oldalon alapvető taktika a molotov, vakító, füst, az esetleges rush megtörésére, vagy az időhúzás érdekében, aztán érdemes tisztában lennünk a saját aim képeségünkkel, nem kell állandóan rávenni a nagy fegyvert, ha gránátokkal többet tudunk a csapat segítségére lenni, eccetera.Közben Kodi oldalán találtam egy ilyen útmutatót, de attól tartok ez túl terjedelmes és összetett az átlag közönségnek.
-
skL86
tag
válasz RexpecT #68364 üzenetére
Nem a globálba törés a cél, ahhoz speciálisabb képességek/hozzáállás/gyakorlás szükséges, vmelyik a felsoroltak közül (esetleg jó társak, akik tanítanak), de szerintem pár alapvető taktikai elem alkalmazásával minőségi játék javulás érhető el egy silver - kala játékos számára.
-
GabN73
addikt
Ez tök jó, csak az a gond, hogy erre nem mindenki szánja rá magát, hisz ez legtöbbeknek egy szórakozás, leül játszani tanulás vagy munka után, aztán nyomja ami kifér a csövön.
Utolsó bekezdésem. Nem az MM-re kell ráfeszülni, aztán meg sírni hogy rossz a csapatom/mindenki csal, pedig én pro skillel születtem, és nem itt a helyem.
Aki hazamegy munka után/tanulás után leül játszani kikapcsolódás gyanánt, de egyből indítja az mm-et, aztán ráizgul a rankra... Az meg is érdemli. -
lemusz
addikt
Készítettem egy kis videót cs:go-ról és nvidia driverekről. Régóta bennem volt már, egész konkrétan azóta, hogy a topikgazda belém szállt annak idején, hogy hogyan lehet több fps-em mint vismajornak, akinek jobb gépe van az enyémnél. Biztos csalok, vagy photoshop stb... Nem tudom ez csak nálam van-e vagy a legtöbb nvidiát használónak is ilyen tapasztalata lesz, kíváncsi is vagyok, úgyhogy várom a tesztelők visszajelzéseit. A lényeg itt van és nem csak 1-2 fps-ről beszélek, hanem észrevehető mennyiségről:
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #68367 üzenetére
Félt hogy megfullad.
Szerettem mindig az ilyen "dont stop, please trade" MM rushokat. Már egy pisszenésre összefosták magukat sokan, instant halál volt a vége. Utána meg tolták a mindgamet glockkal a full buy ellen frag nélkül.
Mikor lesz újra ph! mix?
lemusz:
Kíváncsi vagyok a konklúzióra, párszor lemértem az egyes driverek és driverbeállítások közti különbséget.Jól sikerült, sokáig 378.92 volt fent nekem, lehet visszarakom. Az évek alatt előfordult már hogy két különböző driver kellett két játékhoz, utálom az ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
lemusz
addikt
Sajnos igen, mert PUBG-hez meg volt egy nvidia release kb 2 hónapja, ahol optimalizáltak rajta ezt azt és jobb lett az fps. Egy igazi WHAT DA FCK SHOULD I USE? helyzet...
(#68370) Redneck: konklúzió: 370-essel kezdődő nvidia drivert használj, abban feltehetőleg jobb a DX9 performantika. Persze csak ha csgóval játszol, mert más, újabb játékokhoz kellhetnek az új driverek.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz lemusz #68368 üzenetére
Ez nagyon durva. Én a gtx 660-al szintén a régi verziót használtam, mert az újjal nagyon durva bugok jöttek elő (black screen és társai), ami az új 1060-al egyáltalán nem jöttek elő.
Szerintem az nvidia szándékosan gyengíti az újabb driverben a kártyákat, hogy az újat vegye mindenki, mert nekem is jobban futottak a játékok a régi driverrel anno.Ettől függetlenül photoshop!
*Sn0w
-
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #68372 üzenetére
Tudom hogy úgy is megakarod majd kérdezni, úgyhogy elébe megyek. Írhatsz róla cikket az oldalatokon nyugodtan, csak tüntess fel engem benne. Jó lenne ha eljutna minél több emberhez, mai napig vannak, akik sírnak az fps miatt. Meg egyébként attól az 50-60-as difitől eltekintve is érzek a 380-asokon néha ilyen micro-stuttering féleséget. Már csak arra lennék kíváncsi win10-en is megvan-e ez, illetve AMD-nél van-e hasonló...
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #68372 üzenetére
"Szerintem az nvidia szándékosan gyengíti az újabb driverben a kártyákat, hogy az újat vegye mindenki, mert nekem is jobban futottak a játékok a régi driverrel anno."
Ezt már nagyon rég csinálja mindkét gyártó, AMD-nél 4850-nél vettem észre először, aztán GTX 460 és 750 Ti idején is tolták.lemusz:
Vissza szoktak venni okosban a régebbi címek teljesítményéből, de nem csak a driver számít. Gyanítom hogy updatek miatt is eltűnt megint 50-60 fps-em. Egy hónapon belül mértem két 38x-es driverrel, 300+ volt, most 250. Ettől függetlenül smooth, de az is közrejátszik hogy közben 180Hz G-Sync-re váltottam.
Visszarakom most a 378.92-t és lemérem azzal is.Játszok amúgy mással is (GTA V, BF4, UT) azoknál is meg fogom nézni hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #68373 üzenetére
lemusz:
378.92-es driverrel mértem háromszor:
268, 278, 279 átlag fps-t kaptam385.41-es driverrel:
244, 256, 254 átlag fpsAz a szomorú hogy pár hete még a legrosszabb eredmény 296 fps volt 382.53-mal, 310 fps 385.41-gyel. Tehát nem csak a driver tehet a jelenségről.
GhanBuri Ghan:
Az Applenél ez a normál üzletpolitika.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz lemusz #68377 üzenetére
Win7 64 bit legfrissebb, naprakész driverekkel, kivétel nV, abból mindig régebbi van fent. Hagyom most újra a 378.92-est, csak az elmúlt időszakban volt fent a két 380-as.
Az azért látszik hogy az utóbbi updatek elszipkáztak nagyjából 10% átlag fps-t, legalábbis nálam.
-
Cr00py
senior tag
válasz wjbhbdux #68380 üzenetére
Én szvsz eléggé megutáltam a 10-et. Olyan, mintha még mindig béta lenne. Folyamatosan foltozgatják, de csak egyre rosszabb. Van olyan hiba, amit 3 egymást követő frissítésben elvileg javítottak ( lásd changelog - + nem értem ha már az elsőben javítva van, akkor a többi 3 ba miért kell megint ) de még mindig sz*r.
A Forza miatt hanyagoltam, mivel az ugye Store-os.. sebaj..viszem tovább box-on.
Ez legalább stabil, működik.. Nem úgy mint a 10-es.. folyamatos akadások, hibák. Teljesítményben engem nem győzött meg, pedig egy elég komoly..manapság majdnem csúcsnak mondható gép van alatta.. de hiába. -
Redneck
nagyúr
Elég szomorú, persze, de letisztult és még jól működik. A DX12 hiányzik egyedül, de lemondtam a Forzaról. Nemsokára teszek egy próbát, és lemérem 8.1-en is a fő címeim, aztán meglátom melyik marad.
Win10-re még mindig rengeteg a panasz játékosoktól, így egyelőre meghagyom a türelmesebb felhasználóknak.gtamate2:
Van egy kulcsom hozzá, lehet perverz módon mindhármat lemérem. Egyébként az hogy neked bevált nem jelent semmit. Más meg szív vele az 1060 topikjában is vegyesek a vélemények.
Nem játékos gépen használtam, arra jó volt.[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz Redneck #68383 üzenetére
Win10 Enterprise az eddigi legjobb oprendszer amit használtam. A Win7-től messzemenően jobb, rengeteg hasznos funkcióval. A 8.1-et utáltam, a 7-et meg a béta óta használtam.
A Win10 pro-t el kell felejteni szerintem, az Enterprise azért jobb, mert itt nem mi vagyunk a kísérleti alanyok. Lehet, hogy a frissítések késnek pár hónapot, de ha megékeznek, akkor azokba már nem lesz hiba legalább.*Sn0w
-
vzsryl
nagyúr
Kinek a pap...
Elég drága mulatság lenne számomra a win10.
Egyszer dobna be nekem egy ilyen autoupdatet játék közben, mint a streamereknek... pillanatokon belül ököllel lyukasztanám ki a monitorom közepét.Ui.: 2017 van.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
D.Va
senior tag
Üdv!
Kevés időm volt mostanában, de 1-2 skin-t azért sikerült összedobnom az elmúlt 3 hónapban...
Az egyik Ken Block HOONICORN v2 Mustang-jától kapta az ihletet, ezt inkább csak mókából csináltam mert rallybuzi vagyok... (Habár ez az autója nem kifejezetten ralli spec járgány...
steam link:
[link]A másik pedig a véletlen műve, egy "tommy Vercetty" stílusú hawaii skin-t kezdtem el csinálni, de elakadtam így unalmamban elkezdtem valami random bullshit-et csinálni..., fogalmam se volt hogy hogy mi sül ki belőle de aztán pár óra szutykolás után ez sült ki belőle...
steam link:
[link] -
wjbhbdux
veterán
válasz -secret- #68396 üzenetére
több mint 3 éve mondta a Valve hogy 40 ezer dollár átlagban 1 skinért, azóta jóval több lehet.
/s
-
lemusz
addikt
válasz ReFleXx #68391 üzenetére
win7/win10? driver settings ugyan az volt? Mindenesetre 10 fps is fps, és normál esetben az újabb driverrel kellene, hogy több legyen, nem pedig fordítva.
Nem tudom mi "más" lehetne még itt, mert mondom már több hónapja figyelgettem, kipróbáltam ez idő alatt több drivert is és ez a 370-380-as verziószámok közti különbség néhol jobban, néhol kevésbé de mindig megvolt. Közben volt windows reinstall is, a szoftverkörnyezet is változik a hónapok alatt, szóval nem tudom tényleg, hogy "mi más" játszhatna közre.
[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
válasz -secret- #68398 üzenetére
Egészen pontosan azt mondta a Valve hogy az első évben (mikor elkezdték a skinezést...) átlagosan 20 - 40 ezer dollár-t hozott a készítőnek egy skin. (tehát ez az első éves statisztika), de a skin évekig benne van egy ládában, tehát ha 3 év múlva vesz valaki kulcsot hozzá, akkor még mindig csöpög az apró... És azóta meg már sokkal többen cséznek, tehát valszeg ma már még durvább az összeg... Pontosat nem tudok, mert még én nemrég kezdtem skin-t gyártani, és még nem került be skin-em. Ritkán adnak ki nagyon új ládát ráadásul..., kb 3-4-et évente... És évente vagy 20 ezer skin készül... Tehát eléggé lottó esélyes a bekerülés...
Itt a hivatalos infó:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest