-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz gtamate2 #67346 üzenetére
Minden hibáját megbocsátottam a pgl-nek, a virtus meccseken a hangulat mindent vitt A végén meg aki előtte a vitrusnak szurkolt az átállt a gambit-hoz, szerintem ebszolút élvezhető meccsek voltak
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
gtamate2
veterán
válasz AllTheBest #67352 üzenetére
+1 ,teljesen rendben volt. A nip picit hiányzott nekem, de erről nem a PGL tehet. A Gambit régóta az egyik kedvenc csapatom (na jó, anno a HR volt az igazi velük), nagyon örülök, hogy ilyen sokra vitték.
*Sn0w
-
AllTheBest
őstag
Régebben már kérdeztem, de akkor nem kaptam normális választ.
Az ilyen 1 centes fos graffitikkel meg ládákkal lehet valamit kezdeni? van esetleg olyan oldal ahol el lehet ezeket tradelni? Idegesít ez a sok szar az invetnorymban...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
veterán
válasz AllTheBest #67355 üzenetére
Hát eladhatod steamen. Egy oldalt tudok, ahová ezeket a centeseket belehet tenni és játszani. [link]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Redneck
nagyúr
Én pár hónapja mindig felrakom egyből. 50 ajánlatból lett 14. Hónapok alatt valahogy el szoktak menni. Ma is írta hogy két centes láda elkelt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Franklin
addikt
válasz Redneck #67357 üzenetére
Az a baj, hogy pl. a Chroma ládákból iszonyat mennyiség van már marketen, csak a Chroma 3-ból több mint 3 millió db!
Ebből 2.6 millió 3 centért van felrakva, de óránként csak 2-3e db fogy. Tehát hiába rakod fel, nem fog rádkerülni a sor hónapok alatt sem és 3 vagy 4 hónap után visszakerül az inventoryba.
-
fatal`
titán
Én a graffitiket általában elhasználom, a ládákat meg egyszerűen kitörlöm
-
Redneck
nagyúr
válasz Franklin #67358 üzenetére
Elhiszem, és tényleg sok idő. Megnéztem, jelenleg 19 centes ajánlatom van fent. 3db Chrome 3 ládám van fent, abból 2 már április-május óta, 1-et pedig tegnap dobtam fel. Van még egy Gamma 2, a többi centes skin és firka.
A festékekkel nem tudok mit kezdeni, a skineket max trade upolom. Valahogy törölni is lehet ha jól emlékszem.
-
őstag
-
gtamate2
veterán
Összegyűjtöttem azokat a programokat, amik engedélyezettek, amik veszélyes vizeken eveznek és amiket tilt a vac.
Ha lenne még valami, amivel kiegészítenétek szóljatok pls!*Sn0w
-
shaddy1027
tag
válasz gtamate2 #67363 üzenetére
Nálam például ha ment az Idlemaster nevű kártyafarmoló, és csak simán bezártam, majd elkezdtem játszani volt, hogy kidobott a játék, hogy valami nem frankó. Steam-idle.exe szokott a háttérbe maradni ami a steam belépés miatt kellett neki, viszont ha ezt kilövi az ember akkor minden oké. Amióta az ASF-et használom nincs ilyen gond - ezért is váltottam anno - ez csak azoknak szól aki szokott ilyesfajta tevékenységet folytatni, köze nincs a játékhoz de ha benyomva marad akkor nem fog tetszeni a játéknak.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
-
MODERÁTOR
válasz gtamate2 #67367 üzenetére
MM server pickernek tudtommal nincs köze sok a játékhoz. Az csak a windows tűzfalon keresztül tiltogatja le szépen az ip-t. Ha normálisabb routered van azon is megtudod oldani simán.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
david368
aktív tag
Sziasztok!
Silver elite masterben vagyok, pár napja írtam, hogy elkezdtem játszani csgoval.
Embereket keresek, akik közelebb állnak rankban hozzám és akikkel tudnék játszogatni, akár most is. ( 5 rank különbség max)
Steam: dency95 -
CraBByzzz
aktív tag
Nvidia 3D beállítások kihegyezése cs:go-ra
It's better to go in Manage 3D Settings > Program Settings rather than Global Settings because you may screw the performance for other games you're playing if you change the Global Settings. If you only play CS:GO, then fine.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz AllTheBest #67373 üzenetére
Kíváncsian várom!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #67375 üzenetére
Pont letelt a szerkesztési idő, a proci 4,3ghz-n volt, hwinfo-ban gyors megnéztem, pedig 4,1-re emlékeztem...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
veterán
válasz AllTheBest #67376 üzenetére
Nem hiszem, hogy a 1080-an sokat változtatna, szóval jól van az úgy!
-
Redneck
nagyúr
válasz AllTheBest #67375 üzenetére
Én is toltam ezzel a szettel anno 750 Ti-n, de annyival nem gyorsabb, mint amennyivel csúnyábbak a skinek. A képen is látszik az USP-n.
Gyenge konfigon mindenesetre jobb teljesen butítani.
-
AllTheBest
őstag
válasz Redneck #67379 üzenetére
Hát igen, én is vissza fogok állni, mivel így sincs fps gondom, jelenleg csak 60hz-t tud a ,,monitorom,, , igazán gyenge konfighoz ezt érdemes megnézni:[link] a srác elég szépen ki tudja gyomlálni a játékokat, cs-n is lehet szerezni néhány plusz fps-t
-
Redneck
nagyúr
válasz AllTheBest #67380 üzenetére
Hát ez a videó durván rommá butítottnak tűnik. Ilyet vajon lehet? Ez nem minősül csalásnak? Gyakorlatilag textúra nélkül megy a game, nem hiszem hogy ezt a szerver oldal elfogadná. Előny ha te jobban látod a modellt, mint ő a tiédet.
Vagy rosszul gondolom?
Mod:
Jobban megnéztem, van még setup is. Ez így tuti gázos...
Anno a Moto Racer 1-et verettem így. Csak így lehetett a legdurvább rekordokat csinálni, nem zavarnak a textúrák, jobban látszik hol fér el a motor.[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz Redneck #67381 üzenetére
Most nézem, hogy ez már az újabb videó, a csatornáján még van 3 másik, külön amd-re és nvidia-ra meg egy általánosságban, azokat érdemes próbálni Ezt az installerest én se vállalnám be
-
Franklin
addikt
válasz Redneck #67381 üzenetére
Ez szerintem is cinkes, kommentben is írják, hogy ebből simán lehet VAC, mert külső programot használ a játék kinézetének drasztikus megváltoztatásához.
Lehet, hogy jelenleg nem bannolnak érte, de bármikor dönthet úgy a Valve, hogy viszlát.
Egyébként jól néz ki, régebben tolták így a Quake meccseket, piros kocka lövi a kék kockát
-
PeL
addikt
Ti túladtatok már a kapszulákon amúgy? Én rohadtul ráéreztem mikor kell megválni tőlük, majdnem egy fél délutánon át néztem az árfolyamokat kisebb megszakításokkal és tegnap érték el a csúcs árukat úgy néz ki, a legends kapszulák mikor elérték a 0.69€-t lehetett látni hogy nem fog feljebb menni mert volt még kint vagy 2000 darab és inkább nőtt mint csökkent, meg úgy általában a 0.25€-s kapszulák nem is szoktak drágábban menni ahogy láttam az eddigi majorokból. Kiszórtam mind a 20-at + a 8 darab Challengers-est 0.63-ért, majd kicsit később megnyugvásként láttam hogy el is kezdtek visszaesni, ma meg már 0.60 alatt volt mindkét fajta. A Device matricám meg felment 19€-ról ma délre 42-re Szerintem még várok pár napot megnézem hogy alakul mielőtt ettől is megválok.
-
po1son
addikt
Szerencséd volt, hogy hamar kivették a shopból a matricákat.
A régebbi majorokon én több ezer matricát vettem, de a vége felé már nem volt az igazi és nem érte meg befektetni.
Most számolgattam, hogy elég lett volna beszállni a buliba ~360 cs:go kulccsal, amiből 750 euro profitot lehetett volna csinálni steam wallent formájába, ha 3000 legendát veszek.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
senior tag
válasz gtamate2 #67384 üzenetére
- Rádiópanelek átírása hidden rádióüzenetek előhozásához, vagy akár különböző console parancsok bindeléséhez:
Forrás.- Nyelvi fájlok átírása a képernyőn megjelenő szövegek módosításához. Pl. részletes rang információ:
Forrás.Van Valve által készített kalóz nyelv is, nagyon vicces. Indítási parancs: -language pirate
SEEK AN ADVENTURE
Forrás.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67391 üzenetére
Múltkor én is így tettem, lett belőle pár € haszon.
Tegnap kivettem gyorsan két heti droppomat. A szokásos centes skin most egy kopott, 0,13€ értékű Galil | Tuxedo volt. Utána jött a múltheti Hydra láda, majd egy Tec 9 | Terrace. 1,56€-ért el is ment. Végre nem a szokásos 3 centes gusztustalanság.
Ha megcsinálok Hydra küldetést egy barátommal, kapok érte droppot?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #67393 üzenetére
Tehát a küldetéses Hydra drop és a heti játékmódos Hydra drop nem különül el egymástól? Akkor eddig tévhitben éltem.
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Redneck #67394 üzenetére
"Valahányszor elég Esemény TP-t szerzel egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy tárgyat, ami felváltva Operation Hydra Láda vagy Operation fegyverdobás lesz. Továbbá, valahányszor elég Védelmező TP-t gyűjtesz egy Operation Csillaghoz, kapni fogsz egy Operation fegyverdobást."
Ha egy huzamban végigviszed a kilenc csillagot hozó guardian küldetéseket, akkor egyből kilenc dropod lesz, viszont utána már csak hetente egyet tudsz szerezni.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Hol találom a cfg fájlt?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
vzsryl
nagyúr
válasz MikeWazowski #67396 üzenetére
...\Steam\userdata\<YOURID>\730\local\cfg
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
I Am^^
tag
válasz Redneck #67394 üzenetére
De elkülönül. A CO-OP-os küldiknél ha végig megy a csík, kapsz egyet. Plusz a heti Hydra drop.(scout, wingman, fegyverszakértő). Meg ugye a szokásos párcentes drop, amit operation nélkül is kapsz.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest