- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
Végre kipróbálhattam MM-en az új geart, erre a 4. körben kivágott, és ezt az üzenetet tolta képembe:
"An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers."Mi ez?! Resiztem a gépet, a steamet, és nem oldotta meg, amint reconnect-elek betölt a pálya, és egyből kidob ugyan ezzel a hibaüzenettel.
Segítsetek!
Mielőtt valaki kérdezné NEM cheatelek!!!
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz Radnix #12851 üzenetére
Tűzfal, vírusírtó, ilyesmi? Sajnos minden frissítéssel egyre rosszabb a játék... 32 bites windows-on pl. folyamatosan random crashel. :/ Próbálj 64 bites win-t (ha esetleg nem az lenne) még talán.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Radnix
senior tag
válasz jozso1989 #12855 üzenetére
Szoftveres környezet ugyan az, mint a régi gépemnél, tehát Win 8.1 64 bites.
Tűzfal a windowsos, meg a beépített windows féle vírusirtó....(#12856) ZeroDK: megpróbáljuk.
(#12857) Hangm4n: ezt én is megtaláltam, kipróbáltam, de még nem merek MM-et elindítani, mert cserbenhagyom a csapatot. Hála az égnek az előzőt 4-en lehozták döntetlenre.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Nemrég olvastam, hogy valaki hiányolja a csgo közösséggel kapcsolatos híreket..
Itthon alig-alig foglalkoznak a külföldi közösséggel. A cs2hu eléggé inaktív hírek terén.
A wild-ra írok mostanság híreket, igyekszem az összes nagyobb hangvételű külföldi és persze hazai hírrel foglalkozni, hogy az valamilyen formában eljusson a közösséghez.Itt van pl. cajunb kiválása a dignitasból... érthetetlen, pedig elég jól ment nekik mostanság. Elvileg belső problémákra hivatkozva távozott a szervezettől.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
válasz pr1mzejEE #12868 üzenetére
Persze, [link]
De speciel ez a hír még nincs kint, amint átfutja a főszerkesztő már megy is ki az oldalra. Sajnos kommentből mostanság elég kevés jön az oldalra.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
NagyZ01
tag
Living for the sesh
-
Andris837
senior tag
-
Slystyle
őstag
válasz Andris837 #12869 üzenetére
Magyarországon még elég gyerekcipőben jár az eSport téma, de majd idővel.
Nem akarok amúgy az oldalra negatívumokat mondani, de azt hiszem múltkor, mikor ment a Katowice-i esemény, akkor Semmler és Anders stream-je volt stream-elve a WiLD csatornáján.
Már felcsillant a szemem, hogy magyar coverage is lesz, magyar közvetítőkkel de sajnos nem így volt. Szvsz elég vicces volt a helyzet. Szerintem ha már stream-eltek egy eseményt, akkor már ne más stream-je legyen az, hanem saját. Persze megértem, hogy nehéz magyar közvetítőt szerezni, de azért biztos akadna valaki. -
Andris837
senior tag
válasz Slystyle #12872 üzenetére
Nemrég csatlakoztam a WiLD csapatához. Én sajnos nem tudnék streamelni. Legalábbis egyedül biztosan nem. Kipróbálnám magam, de az szerintem inkább kabaré lenne.
-
Andris837
senior tag
-
törölt tag
-
jozso1989
őstag
válasz Slystyle #12872 üzenetére
Nálunk sosem lesz rendes e-sport sajnos. Itt ha bárkinek is köze van valamilyen szinten a számítógépes játékokhoz (vagy csak a számítástechnikához), az csak "élettelen 100 kilós, pattanásos kocka" lehet. Sosem lesz elismerve ez a téma. Focista annál inkább lehetsz viszont!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
sebkri25
tag
Utolsó 6 meccsem: 5 győzelem, 1 döntetlen mégsem dob magasabb szinte, mi történt itt kérem szépen?!?!
-
BTminishop
aktív tag
Van pár szemét skinem.Szivessen elajándékozom.
-
Slystyle
őstag
válasz Andris837 #12877 üzenetére
Ha nem lennének olyan a napjaim, hogy egyik pillanatban itthon vagyok, majd másikban mennem kell, akkor megpróbálnám, de az esetek többségében rengeteget kell elmennem itthonról, max este 8-9 körül van az, hogy na, akkor leültem a gép elé és tényleg ott is maradok. Tehát a napközbeni, hosszabb stream-ek felejtősek, este meg már ugyebár mindenki a saját dolgával szeret foglalkozni.
jozso1989: Hát azért ez nem teljesen van így. Ez egy hatalmas sztereotípia szerintem.
A következő generáció már sokkal fogékonyabb lesz az ilyesmire és addig hátha lesz lehetőség MO-n is, hogy jobb támogatásban legyen részük a jobb, tehetségesebb csapatoknak. -
Xero
nagyúr
Pasha streamet indított. Elvileg angolul is fog kommunikálni.
-
Spet
addikt
Azt gondoltam, hogy a purgatórium csak dota-ban létezik, de tévedtem. Már hetek óta (!), a nova 2-ön szenvedtet a rendszer hiába 75/25-ös a nyerési arány és végez az ember az első 3-ban.
Mostanság egyre több orosz/ukránt/lengyelt/arabot/+f@szom tudja milyen nyelvet beszélő embert dob be a rendszer akik teljesen kiszámíthatóak hiába írja ki a végén, hogy nova3/4-esek (e mellett egyre több magyarral is találkozok akikkel a chatben szidjuk egymás csapatát, hogy mennyire hülyék.).
kezdem unni egy kicsit a rendszert...
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
Xero
nagyúr
De igen.
szerk: Ezek többsége ESEA-ra jár és standalone szerverekre. Nem jó ha 64-en gyakorolnak. Nem is tudok túl sok pro-ról aki MM-en bohóckodik. Talán n0thing aki jelentősebb időt tölt ott is.
szerk: Na ott van a győzelemért járó egyedi badge is, plusz menüben is látható volt a v.p csapat egyedi tag. Tehát 101%, hogy ő az. Plusz amit DM-en és WP mapon művelt az alapján is elég gyanús lett volna, hogy ő az.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Egyébként ahogy nézem most pont MM-t tol. Szentségel is, hogy ma nem adja neki (csak néha nézek át arra a monitorra, szóval csak a pontjai alapján tudok bólogatni ).
Ebben mondjuk simán benne van, hogy 64-en játszik. Nem csoda, hogy nem adja neki. Titan DM serveren és WP-n mint mondtam elég jól adta ki neki.
-
Mate
nagyúr
"Én még mindig támogatnék egy előfizetéses hivatalos 128-as MM-t."
Ha bevezetik, szólj
Én eladtam az összes skinem, kiszedtem az összes pénzt belőle. Annyira játszhatatlan lett számomra update óta, hogy elment a kedvem tőle.
Pláne dupla ak-ig bezárólag szar, amikor sok gyengébb játékossal kerül össze az ember. Ilyen 1-2 csillagos emberek, akik sosem tudtak lőni, most ak-2ak szinten vannak. Össze vissza lő most is mindennel és beadja nekik. Aki meg céloz, az cseszheti.
-
törölt tag
Streamelek valaki megnézné videó minősége milyen, nézhető avagy sem
(#12897) Xero Értem én
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest