- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz Froclee #3250 üzenetére
Nekem az volt (írtam is itt pár hsz-el előbb) hogy nem tudtam bizonyos címekhez kapcsolódni. Nekem egy áramtalanítás kellett és 10-15 perc pihenő.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Palkova
tag
Üdv!
Én is sokat szenvedtem vele, végül feladtam és visszatértem az ADSL hez.
De az a véleményem, hogy nem a CISCO a hunyó, hanem a görény T, aki a szoftvert teszi rá és mindenkire reá erölteti.
Nálam egy magyar VOIP szolgáltatót nem lehetett elérni mögüle. A szerelőjük több mint egy órát szenvedett, neki sem sikerült, de amikor behozott egy modemet azonnal minden rendben működött és ennek ellenére sem voltak hajlandók lecserélni.
Ennyit a "szolgáltatóról"
Palkova -
schferenc77
aktív tag
Srácok, T-home-os kábelnetről, ha váltok UPC-re, akkor minőségben mire számítsak? Nekem semmi bajom nem volt a t-vel sem (jött, amire szerződtem, hibám nem volt az elmúlt 2 évben), de az UPC ugyanazt fele áron adja. Most húzták a kábelt, már járják a házakat a szórólappal, január végén indul a szolgáltatás (fiber power).
Érdemes váltani? -
Gyurka6
őstag
válasz schferenc77 #3255 üzenetére
Hali!
Szerintem már az ár miatt is érdemes, pláne ha nem a wi-fi-s epc3925-öt választod, már amennyiben ez lehetséges...(Lehet, hogy már csak ezt adják, sajnos.)
Gyurka
-
Palkova
tag
Üdv!
Szerintem biztos nem az EPC rémséget kapod, hanem egy optikai modemet! Kérdezz rá.
3254-re:
én se az EPC-vel akartam VOIP-olni, hanem a mögötte csücsülő FritzBox-al. Egyébként a kimenő Delmontos szolgáltatók (BC és FreeVoipDeal) mentek, csak a bejövő, magyar földrajzi számot biztosító kapcsolat nem működött, így elérhetetlenek voltunk.palkova
-
wmati
addikt
Ha elindul a Upc szolgáltatása érdemes lenne meg kérdezned a T hogy mit biztos ajánlanak valamit.
-
Sasos
senior tag
válasz schferenc77 #3260 üzenetére
Azt meg hogy? A 30-as net (Netmánia L) hűség nélkül is csak 6150!?!?
-
wmati
addikt
Pedig létezik ilyen területi kedvezmény ha akarsz maradni Telekomos kb 8-9 k ki hoznak családi tv csomagot telefont meg 120 as nettet. Upc jobb a nagyobb csomagok miatt
-
stopperos
senior tag
Én egy T-Home értékesítő cégecskénél játszottam be ugyanezt csak Digi-vel, lapozott egyet a weben nem elérhető csomagokra és azóta a Netmánia L + Alap telefon 2 éves hűségre 3760 Ft.
Javítsatok ki ha rosszul mondom, de ezek a T-Partner üzletek.
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Benőke
őstag
válasz stopperos #3263 üzenetére
Van valami tarifa kedvezmény T nél ha van a közelben digi és vagy upc. Hiénának mondták nekem azt mikor van mind a 2 ellenséges szolgáltató, az a legolcsóbb. Ki lehet alkudni a két ellenséges szolgáltató nélkül is ilyen csomagot.
Persze kell a TV + net + telefon is ehhez legalábbis nekem. Ugye tudják hogy sokan már csak a netet rendelnél a többit nem biztos -
pyth
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy a T-s Cisco EPC3925 nél nálam miért nem érhető el a Guest Network?
Firmware 2013. dec. 3. -
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Hátha a mestereket érdekli! Esetleg hasznos is lehet. Speckó adatlap a modemről! P/N number szerint is benne vannak a készülékek. Ha ismeritek, vagy megvan már akkor akkor bocsi!
Üdv
Peltár
-
adzsam
újonc
Sziasztok!
Nagyon amatőr lesz a kérdés - előre is bocsi -, és mivel a epc3208-ashoz nem találtam topic-ot ide szegezem a kérdést:
Barátnőmtől áthoztam egy Belkin routert (csodás), amit összedugtam a Cisco modemmel. Már az elején látszott, hogy valami nem stimmel, mert a "LINK" led a modemen narancssárgán villog a régi zöld helyett.
A MAC címet klónoztam a router beállításokban, eddig ennyit értem el. Az oldalakat, hol betölti, hol nem. Utorrentben a teszt alapján minden zöld.
Tudnátok segíteni?Köszi,
Ádám -
Topikgazda
-
Gyick
őstag
üdv!
mostanában elég gyakran elmegy a netem azt hogy tudom csekkolni hogy a modem fagyott-e le vagy a netszolgáltatotónál van a gáz.Elég gáz igy online játékkal játszani
másik kérdés:másnál is barnán viágit az eternet felirat alatt egy led?
epc3925-E15-12-v302r125573-131202c firmware
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
másik kérdés:másnál is barnán viágit az eternet felirat alatt egy led?
Az csak annyit jelent hogy te rá dugtál valamit ami nem tudja a gigabitet vagy a kábel miatt, ha Telekomos vagy és iptv box van rá dugva akkor nem lényeg.
Meg kéne nézni a jelszinteket 192.168.0.1 címen.
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
http://192.168.0.1/ éred el valami erre hasonlítót keres.
1 Locked QAM256 5 6952000 2.2 dBmV 41.9 dB
2 Locked QAM256 6 6952000 1.8 dBmV 41.8 dB
3 Locked QAM256 7 6952000 2.5 dBmV 41.4 dB
4 Locked QAM256 8 6952000 2.9 dBmV 41.3 dB
5 Locked QAM256 73 6952000 -0.4 dBmV 41.9 dB
6 Locked QAM256 74 6952000 -0.1 dBmV 42.4 dB
7 Locked QAM256 75 6952000 -0.2 dBmV 42.4 dB
8 Locked QAM256 76 6952000 -0.7 dBmV 42.0 dBUpstream Channel
Channel Lock Status Modulation Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 Locked QAM64 3 5120 Ksym/sec 46.0 dBmV
2 Locked QAM64 4 5120 Ksym/sec 48.5 dBmV
3 Not Locked Unknown 0 0 Ksym/sec 0.0 dBmV
4 Not Locked Unknown 0 0 Ksym/sec 0.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
Vagy akkor kellene ezt mikor lefagy?
DOCSIS Downstream Scanning: Completed
DOCSIS Ranging: Completed
DOCSIS DHCP: Completed
DOCSIS TFTP: Completed
DOCSIS Data Reg Complete: Completed
DOCSIS Privacy: EnabledDownstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.1 dBmV 41.9 dB
Channel 2: -1.2 dBmV 42.0 dB
Channel 3: -1.3 dBmV 41.7 dB
Channel 4: -1.2 dBmV 41.8 dB
Channel 5: -2.8 dBmV 40.8 dB
Channel 6: -2.3 dBmV 41.7 dB
Channel 7: -2.1 dBmV 41.6 dB
Channel 8: -1.7 dBmV 41.3 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.0 dBmV
Channel 2: 0.0 dBmV
Channel 3: 0.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezek aránylag jónak mondható értékek, bár szerencsésebb lenne, ha felfelé is menne legalább két csatorna! Ha legközelebb elmegy a net, akkor nézz rá újra ezekre, mielőtt újraindítod a HGW-t!
Illetőleg még meg lehet próbálni azt is, hogy pingelni tudsz-e olyankor címeket, először is a HGW-t, majd ha az válaszol, akkor valami netes címet, mondjuk a 8.8.8.8 megteszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
pupper666
csendes tag
Sziasztok! Biztosan volt már a kérdés a témában , de se időm se kedvem a sok hozzászólást elolvasni, ezért elnézést.
A problémám a következő: Nekem is egy cisco 3925 modem / routerem van (T-home) és össze van kötve kábellel a TV-vel. A célom , hogy Servio használatával DLNA képes legyen. Eddig régi router képes volt rá csak persze a napokban bedöglött.
Előre is nagyon köszönöm aki tud segíteni.
LG G4
-
MODERÁTOR
válasz pupper666 #3278 üzenetére
Szia!
Mármint a Telekom-os HGW legyen DLNA képes? Szerintem azt felejtsd el!Bár pont a Telekom eszközeit nem ismerem, de UPC és Invitel esetén is le vannak tiltva az USB portok, illetve egyes modellek esetén telefontöltésre használhatók azért, de ennyi! Ezekben speckó butított firmware van, amivel csak a szolgáltató számára szükséges feladatok ellátására alkalmas, semmi többre...Ja, bocs benéztem, a Serviio nem tűnt fel, azt hittem a HGW-vel akarod megosztani a médiát!
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan tudnám IP PT-be kötve totálisan kiiktatni a Cisco-t és kizárólag csak egy aljzatként használni?
Application & gamings-be nincs benne ez az opció nálam.Saját routerrel szeretnék csatlakozni, sok hibája van ennek az eszköznek és lassú.
Traceroute-val a 3. gatewayt meg lehet találni, ha azt megadom gateway-nek a saját routerembe gondolom az nem elég.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv,
Simonundefined
-
stopperos
senior tag
Kérdés, volt mostanság frissítés?
epc3925-E15-12-v302r125573-131202c szoftver van most, mintha lett volna tegnap este egy frissítés. Csak mert megakadt T-Home-éknál a net.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Akkor egyetlen egy lehetőség van, csak az, ha DMZ-nek megadom a router címét?
Nem sok.undefined
-
ludsimon
veterán
Ezt ki meri bevállalni?
Idézet innen: [link]1. Disconnect the coaxial cable from the modem;
2. Do a factory pin reset;
3. Boot the modem up with just the LAN cable plugged in (not necessary if you're using WiFi, so long as you can connect to it);
4. See if the "Working Mode" options appear on the "Administration > Management" page now;
5. If not, try the HTML injection method;
6. Select "Bridged Only" and then hit "Save Settings."
The idea of keeping the coaxial cable out and subsequently doing a factory reset is so that when the modem boots up with everything defaulted, it won't connect to UPC's network and get the DOCSIS configuration file, with all the options restricted that UPC doesn't want you to have. So please give it a shot and let us know how you get on.[ Szerkesztve ]
undefined
-
stopperos
senior tag
válasz ludsimon #3288 üzenetére
Ezt meg lehet próbálni, de nem vagyok benne biztos hogy a gyári szoftverrel indul el, hanem már eleve a frissítettel. Mivel kárt nem okozhatsz, ezért nyugodtan próbáld meg. Ha sikerül, Isten leszel itt a fórumon.
A DMZ-t felejtsd el, nem old meg semmit, csak roszabb lesz.
-
stopperos
senior tag
válasz ludsimon #3290 üzenetére
Ne a teljes oldalt cseréld le a T-nél mert akkor nem fog menni, csak illeszd be a hiányzó részt a Working Mode-osat. Kb látszik hogy valahol a közepén van a Connection rész felett kell hogy legyen.
Amikor még lehetett, meg kellett csinálnom egy párszor."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
stopperos
senior tag
válasz ludsimon #3293 üzenetére
Ugyan az a kód mindkettőnél. A probléma inkább az, hogy régen a szerver oldalon nem volt letiltva a dolog, most már igen, és a kliens oldali kódot hiába rakod bele, nem fogadja el. Nem tudod vezérelni a szervert.
A reset-es téma azért lehet érdekes, mert lehet hogy törli a frissítéseket is amit a T kiküld, bár ezt kétlem.
Illetve az lehet még érdekes, hogy ha a modemet, amikor a szerelő hozza ki, akkor nem rádugni a kábelre, hanem rögtön elvégezni a módosítást. Bár erre nem volt még alkalmam."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Sasos
senior tag
válasz ludsimon #3296 üzenetére
Az enyémen is van IP PT és T-Home-os.
De ezt nem az user-ek rakják be, hanem egy FW frissítésnél jelent meg újra, és elvileg hard reset után el is tűnik. Illetve ki tudja mit hoz a következő frissítés...
Szerk: Egy ilyen vagy van, vagy nincs opcióra szerintem ne alapozd a hálózati kiépítést.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
OldAkita
aktív tag
válasz stopperos #3289 üzenetére
T-home-os Cisco EPC 3925 nálam DMZ-ben van és az utána kötött Asus router kifogástalanul megy, torrentezek vele. Az persze igaz hogy jó sokat kínlódtam mire jó lett. A mai napig nem tudom mitől működik jól mert sokáig megaszakadt, torrentet nem bírta stb. Talán attól lett jó hogy a Cisco tűzfalát nemhogy low-ra, de teljesen off-ra állítottam. DMZ miatt úgyis mindegy, mert mindent átirányít az Asus routeremre. Elvileg annak a tűzfalán kellene fennakadni a rosszindulatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest