- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
válasz Gubek-Einste #2650 üzenetére
Csatorna:5-ös
SSID-ben van egy kötőjel és egy space. A többi angol abc + szám.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
csorba23
tag
válasz Gubek-Einste #2653 üzenetére
jelszó csak angol karakter + szám
-
Topikgazda
-
csorba23
tag
válasz Gubek-Einste #2655 üzenetére
Nincs InSSIDerem. Az mit tudna megmutatni? Jól látom, hogy fizetős?
-
Topikgazda
-
csorba23
tag
válasz Gubek-Einste #2657 üzenetére
Nem sikerül ingyenes InSSIDert találnom. Illetve PC-re találtam de a PC-mben nincs Wifi, anélkül meg nem csinál semmit. Androidra meg csak fizetőst találok a neten.
-
csorba23
tag
Az van fent a telefonon, csak nem tudom, hogy hogyan segítene a problémám megoldásában.
A problémám: "WiFi problémám van. Cisco EPC 3925-öm van és ha rákapcsolódok a Ciscora mobiltelefonnal, akkor egy darabig van net a telefonon, aztán nincs. A kapcsolat a routerrel elvileg megmarad, de nincs adatforgalom. Ezen csak az segít, ha ki-be kapcsolom a wifit a mobilon. Utána egy darabig megint jó, aztán megint elmegy a net."
[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Van arra ötletetek, hogy hogyan üzemeljem be a dynDNS-t? Nagyon nem akar működni, pedig megadtam neki mindent. Régen amikor még thomson modem volt, akkor kiválóan működött a Fonera routeremmel. Most se a Ciscoval, se a Fonerával nem megy (ott a no-ip is ment, most az sem).
A másik falat a VPN lenne, de ez eleve esélytelen dyndns nélkül.Port Forward hogyan működik? 1194-es port kellene az OpenVPN-nek.
Megadom, hogy
External Start Port: 1194
External End Port: 1194
IP: 192.168.0.50
Internal Start port: 1194
Internal End port: 1194
Both
pipa -
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Cisco EPC3925 UPC routerem van, és az a bajom, hogy vettem egy smart LG TV-t, és nem tudom se hogysem beállítani úgy, hogy Laptoprol wifin keresztül nézhessem a filmeket TV-n! Otthoni csoport engedélyezve van a Laptopon, de nem látják egymást!
Mi lehet a baj? Windows 7 fut a gépen!LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tamás34
senior tag
Szia!
A TV kábellel van, a laptop pedig wifi-ről megy, de próbáltam kábellel is! Sikertelenül!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
-
Tamás34
senior tag
Az is furcsa, hogy a tv leírásában az van, hogy egy bizonyos IP címet írjak be a gép böngészőjébe, mert egy hálózaton kell lenni, de hiába, mert nem ismeri a webböngésző!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
dr.bubo
őstag
válasz Tamás34 #2669 üzenetére
Ha sok fájlt osztottál meg, akkor elsőre sokáig tarthat, amíg a TV "beolvassa", és láthatóak legyenek a megosztott fájlok.
Egy hálón van a tv és a laptop. Mi az ip címük, alhálózati maszk, alapért.átjáró?
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz Tamás34 #2672 üzenetére
TV kapcsold ki majd kapcsold be, utána sem látja a megosztott fájlokat? Egyáltalán a SmartShare DLNA-t látja, csak a benne lévő fájlokat nem?
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
legenda
-
Tamás34
senior tag
-
Primary92
senior tag
Régebbi modemmel működött kiválóan a DynDNS és a VPN a mögötte lévő routerrel. Mit kellene beállítanom, hogy újra működésre bírjam?
-
dr.bubo
őstag
válasz Tamás34 #2676 üzenetére
Nekem is LG LA620-as tévém van, meg win7 oprendszer a gépemen. Holnap megnézem, hogy pontosan milyen beállítások vannak nálam.
-
Primary92
senior tag
A régi buta modemmel ment minden nagyszerűen, el lehetett a dynDNS segítségével érni a gépet (pl. ftp szerver). Ezt szeretném elérni ezzel routermodemmel.
Elvileg DMZ kell nekem ha jól sejtem. Ez működik a szeretett routerünkön?
A DMZ fül mellett lévő IP Pass-through segít rajtam? -
Primary92
senior tag
Az normális, hogy hiába nyomom a reset gombot, nem állnak vissza a beállítások a gyári értékekre?
-
Primary92
senior tag
Koaxot lehúztam. Mást nem. Közben sikerült beállítani, nem kellett gyári beállítás.
Kívülről próbálom elérni a gépet. Az FTP és Apache szerver tök jó működik a routeren beállított dyndns címmel. A szervert beállítottam DMZ-hez. Az ftp és webszerver tök jól működik mindenféle portátirányítás nélkül.
Windows 8-on beállítottam a bejövő VPN kapcsolatot, netes tutorialok alapján. Hálózaton belüli másik gépről tudok hzzá csatlakozni VPN-el, sikeres a kapcsolat, jó működik. Viszont (igaz szintén a router mögül), de a publikus IP cím vagy a DynDNS cím alapján nem tudok csatlakozni 806-os hibát jelez a szintén Win8-as kliens gépen.
A routeren át van irányítva a szerverre 47 és 1723-as port, de ennek ellenére nem sikerül kapcsolódni.
Ez alapján nyitva van az 1723-as, de a 47-es nincs.
Próbáltam az EPC3925 tűzfalát is kikapcsolni, úgy sem működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Több éve használom a T-home szolgáltatását most 30Mbit/s kábelnet,IPTV és Cisco EPC3925. Csatorna átállítva,eddig mindig megvolt wifin a 30Mbit/s. Kábelen a net jó,wifin pár napja akadozik (2-30Mbit/s). Kijött a szerelő persze ilyenkor nem produkálja a hibát,annyit csinált hogy a routert resetelte,csatornát átállította és ennyibe kimerült a javítás. Azóta is ugyanúgy produkálja a hibát wifin. Tudnátok adni beállítást routerhez és pc-hez(upnp,dhcp,static ip,tcp/ip 4). Köszönöm előre is.
-
Topikgazda
-
törölt tag
Használom az inssidert és a csatorna amin évek óta vagyok az mindig szabad.
-
Toncsi
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi eszközzel lenne problémám, évekig kiválóan működött, azonban pár hete nincs wifi.Model: Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
MAC Address: ...
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r125573-131202c.bin
Firmware Build Time: Dec 3 09:44:16 2013
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network: DisableHiába csinálok bármit, elvileg a wifi be van állítva:
Quick Setupnál:
Wireless Network: Enable
Wireless Radio Settingsnél is:
Wireless Interface: EnableA statusznál mégis disabled és a ledek sem világítanak.
Wireless Network:
MAC Address: ... (E0:69:95:1C3:..)
Mode: Disable
Network Name (SSID): "..."
Channel Width: Wide - 40 MHz Channel
Channel: 6
Security Mode: TKIP + AES
SSID Broadcast: EnableValami tipp mi lehet a gond?
-
legenda
válasz #00444928 #2693 üzenetére
szia,
más eszköz is bezavarhat, ami azonos frekvencián működik - akár egy egér, 3d tv és szemüveg...stb -, ezért érdemes minden csatornán kipróbálni akkor is, ha az inssider és társai szerint szabad a használt csatorna.
Toncsi; szia, reset, utána beállíttás mentéssel, és ha nem jó, akkor jelezni a hibát a szolgáltató irányába.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
OldAkita
aktív tag
Sikerült egy fogyasztásmérővel lemérni mennyit eszik az EPC3925.
Kikapcsolt wifi-vel, egyetlen lan kapcsolati kábellel, ami egy Asus router Wan portjába megy. Ha bekapcsolom a wifi-t akkor se növekedett meg a fogyasztás, maradt 11.4-11.5 W körül.
Valamely topicban láttam egy képet ahol 18W-ot mértek. Ha van valakinek eredménye, örömmel hasonlítanám össze az általam mérttel, mert ez a fogyasztásmérő nem egy Voltkraft.[ Szerkesztve ]
-
stopperos
senior tag
válasz OldAkita #2696 üzenetére
Nekem 17,6 Watt a TP-Link 841N és a Cisco Bridge módban. (Még anno kimértem, és mivel párban mennek ezért nem mértem külön-külön.)
[ Szerkesztve ]
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
vartomy
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Van egy T-Home-os EPC3925 wifi-s routerem és mögé szeretnék rakni egy D-Link DIR-636L routert úgy, hogy a D-LINK is kapjon külső IP címet, mert szeretném használni a mydlink szolgáltatást. -
MODERÁTOR
-
vartomy
újonc
válasz Intruder2k5 #2699 üzenetére
Szia!
A DMZ-s megoldást leírnád részletesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest