Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9092 üzenetére

    Csak akkor finomhangolok, ha eltérek a gyári beállításoktól. :N Az, hogy "tuning-módba" kapcsol a CCC, az egy másik dolog.

    A bug miért nem stabilitási probléma? :F Bizony azt jelenti, hogy nem működik rendben a VGA, márpedig akkor nem stabil.

    Tudom, hogy sok a program, és komplexek a meghajtók, de talán nem kellett volna annyira túlbonyolítani. Régen is sok program volt, de csak driver, nem kellett mindenféle segédprogram hozzá (áldott DOS-os idők, amikor még nem futott 100 szükségtelen baromság a háttérben :DDD ). Itt is az a baj, hogy agyon-vissza bonyolítanak mindent, aztán nincs, aki képes lenne rendesen leprogramozni, és itt megint csak oda lyukadunk ki, hogy az erőltetett avultatás miatt lényegében nincs idő KÉSZterméket létrehozni (nem csak PC hardvert és szoftvert, hanem mást sem).

    Én sosem vitáztam azzal, hogy az AMD csak a gyári meghajtóért felel (de minek? :DDD ), ezt valamiért még mindig nem akarod megérteni. Sosem kértem, hogy az AMD feleljen a tuningprogramokért, még a sajátjáért sem, csak azt a felelősséget kértem számon, amely elvárható lenne, azaz a driver hibamentes működését. ;)

    Visormail: Bocs, ha nagyításnak tűnik. :DDD :R Én ált. csak amellett állok ki, hogy ne hurrogják már le egyesek azokat, akiknél előjönnek bizonyos meghajtóhibák csak azért, mert náluk nincsenek (ugyanis erősen hardverspecifikusak az AMD bugjai). Azt meg tapasztalatból mondom, hogy ha nem használom az AMD telepítőjét, semmi problémát nem okoz a meghajtók cserélgetése, még az avultatás sem (sőt, eltávolítani sem kell semmit!). De ez az, amit, mint te is írtad (és én is már többször), hogy az átlag user ezt nem tudja, ő csak telepítené/frissítené a meghajtóját a gyári szoftverrel (és ekkor Abu85 elkezd beszélni a 3rd programokról, amelyeknek semmi közük a problémához :((( ).
    Egyébként előfordul, hogy az AMD telepítője frissíthetetlenné teszi az aktuális drivert, aztán lehet OS-t újratelepíteni v. visszaállítani (mert még kiirtani sem lehet, olyan eldugott beállításokat változtat meg valahol), HD3870-es koromban találkoztam ezzel a jelenséggel is.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák