Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz Atla #6103 üzenetére

    Szia,

    Biztos ami biztos G Hub-on beállítottam, hogy egér memóriáján tárolódjon az RGB és DPI setting, aztán uninstalláltam, úgysem állítgatom kb soha.

    Én az oldalsó gombon használom a push-to-talk-ot egyébként, mivel külön billentyűt lenyomni nem nagyon lenne idő legnagyobb csinnadrattában.

    Érdekes, hogy említed a Logitech Gaming Software-t, mert pont hogy azt használtam az előző G102 Prodigy egeremhez 2020 márciustól egészen 2022 júliusig, gond nélkül.

    2022 július végén váltottam G102 LightSyncre és akkor raktam fel a G Hubot is (mert azzal már nem volt kompatibilis az LGS), majd másfél hónapra rá, szeptember közepén jött a permaban MW2019/WZ1-re.
    De ugye írtam, hogy a permaban előtti napokban vidéken voltam és a teljesen más hardverű másodlagos gépemről játszottam, ahol meg Razer Synapse volt.
    Valamint az is lehet, hogy a Ricochet egy ideig csak gyűjti a reportokat / gyanús dolgokat és amint összegyűlik x db gyanús player, jön egy ban wave és semmi köze nem volt sem az egér-/egérszoftverváltáshoz, sem a másik földrajzi elhelyezkedésen lévő, más IP című, más HW ID-jű gépről játszához.

    Már nem is nagyon akarok időt és energiát pazarolni az MW2019/WZ1 permabanom fejtegetésére, mert nincs épkézláb ötletem, se mouse sw, sem más gép miatt elvileg nem kellett volna kapjak... Vanguarddal is játszottam, elvileg ugye az is Ricochet-t használ és arra mégsem kaptam...
    Kb. annyit lehet erre mondani, hogy a randomgenerator engem talált meg, hogy meglegyen az 500.000 bannolt "cheater" és tudjanak vele hivalkodni közösségi médián...

    Viszont MWII/WZ2.0 shadowbanommal kapcsolatban olvasgattam és elvileg olyan accokat, akik permabannolva voltak előző gémekből, elég csak egy report egy másik playertől és kapják a shadowbant. Sajnos pont az MW2019/WZ1 permaban előtt 1 héttel pre-ordereltem az MWII-t, tehát nem is tudtam más, új, "tiszta" accon kezdeni MWII-t, úgyhogy akkor most még nem elég abban reménykednem, hogy a shadowbanomból nem lesz permaban, hanem utána az egész 2 éves lifecycle során nem szabad egy vérpistikét se felbőszítenem, nehogy reportoljon bármiért, mert b*sznak vissza az árnyékba 1-2 hétre megint... siralmas.

Új hozzászólás Aktív témák