Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz hszilard666 #90195 üzenetére
Van. Leereszt a guminőd
Saint: dr. Oravecz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #90195 üzenetére
Nem bírom követni, hogy melyikkel.
Egyébként te nem emós vagy mostanában?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MurdR
veterán
Reggelt
Bánya
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
Nincs mit, Majd lekávézzuk. Örülök, hogy csak ennyi volt a baj. mnbvmhjb bnokibhbhjllkhjkhn hjbjvkj
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
Nincs valakinek kölcsön egy PSP töltője?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
föccer
nagyúr
A lányom bele kontárkodott a hozzászólásomba.
Voltunk ma Cirkuszba. Egész jó volt az előadás, még nekem is tetszett. Nagyon jó körítést csináltak az előadásoknak. Vándorcirkusz, jobb volt mint amit a fővárosiban látunk.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
Stét!
Valaki egy sör 22:00 körül?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #90226 üzenetére
Most értem haza, hulla fáradt vagyok. A lányka velem aludt, forgolódott egész éjszaka, nap közben is nyűgös volt. Inkább pihi mára, mert holnap melózom itthon egész nap.
üdv, föccer
-
bandus
veterán
este játszik a real, azt kell nézni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Petyyyyy
addikt
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Nem vagytok tekintettel a mobionetes Def-re, linkelgetitek itt a sok képet, ómagyar nyelven beszélgettek és cserébe sehol egy időjárásjelentés.
Szépen vagyunk mondhatom.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
fant0mi
őstag
Filmajanlo estere TL-el:
Eletem NAGY szerelme (Up for Love / Un homme a la hauteur)
Aranyos sztori, alapjaban lanyos romantikusos tortenet lenne, de humoros, nekem is tetszett, lehetett nevetni. Jopofa francia rom.kom. -
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #90221 üzenetére
Megy a hajad színéhez
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek ramot, kell a pénz lóvéra
-
bandus
veterán
válasz hszilard666 #90232 üzenetére
nagy kár, ezen nem ártana változtatni valamit. mondjuk nekem marha furcsa, hogy a topikból senki sem sportol semmit. legalábbis sosem volt említve.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #90234 üzenetére
Hobby jelleggel dartsozom. Régebben, még egyetemista koromban röplabdáztam és ping-pongoztam. Sajnos röplabdában nem voltam túl jó, pedig nagy kedvencem. Nagyon gyenge a súlypont emelkedésem hozzá.
Volt itt pár hónapja szó arról, hogy keresünk valami edugott kondi termet és amolyan közösségi potroh leépítést szervezünk, de végül nem lett belőle semmi.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #90236 üzenetére
Mindig félre léptél és még a lábad is belefájdult mi?
Élesszük már fel ezt a gondolatot. Nem mnitha nagyon motivált lennék, csak valamivel ellensúlyozni kellene azt, hogy két éve gyakorlatilag alig végzek fizikai munkát.
üdv, föccer
-
Spet
addikt
Megvolt a havi szeszfogyasztas volt evfolyamtarsakkal, max legkozelebb kv ha hetkoznapi emberekre gondol valaki.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rizso
addikt
Ha ez az izmozas az esti orakban lenne (ugy 8tol), lehet en is csatlakoznek - mondjuk elegge helyfuggo is a dolog, melo utan altalaban nincs kedvem meg orakat utazni csak hogy kondizhassak, igy en ors kornyekere savaznek
Mas:
Szivargyujtos kompresszort keresek a verdahoz, a kerdes: hol, milyet? Nem akarok vagyonokat kolteni ra, 5, max 10k. Nem kell a leggagyibb legolcsobb, inkabb legyen megbizhato.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
srácok, a vidéki kocsmázás meg tud lepni még mindig.
holnap leírom Nektek, tudom, hogy érdekel.
sleep wellI humbly and respectfully decline™
-
7
addikt
Kellemes reggelt!
-
föccer
nagyúr
válasz Earl_Muttley #90243 üzenetére
Gyere-gyere. Tizen-sok éve nem fogtam ütőt a kezembe, azóta teljesen bekötöttek az izmaim, alig tudok mozdulni, szóval nem leszel egyedül.
A soroksári úti Tescoban van pingpong csarnok. Ha járható út, akkor megnézem az ottani feltételeket. Bkv-val türhetőe a megközelíthetősége, autóval kifejezetten könnyű, parkolás ingyenes és nem zárják be a kocsikat éjszakára.
Lágymányosi-híd pesti hídfőjétől párszáz méterre.
üdv, föccer
-
Petyyyyy
addikt
válasz Earl_Muttley #90243 üzenetére
Teljesen be vagyok rozsdásodva, évek óta nem sikerült ütni egy rendeset. Nem fogsz kilógni a sorból.
Reggelt!
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
GabN73
addikt
Hello másnap, my old friend ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest