Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #90500 üzenetére
kivéve ha ráhúzza a 23 kizáró vis maior valamelyikére.
van amire jó a fapados de számos esetben jobban megéri összességében a rendes légitársaság, mert ki lehet és sokszor ki is kell használni a rugalmasságát, az extra szolgáltatástokat (úgy mint átfoglalás, kézipoggyász, meg úgy általában garantáltan meg is érkezel, nem két és fél óra a transzfer a mucsaröcsi reptérről a szállodáig... ilyen lukszusz dolgok)
nem tudom te mennyit repülsz meg mennyi tapasztalatod van fapadosban meg plüsspadosban, de úgy általában ha csak nem valami szerencsés desztináció amire ráültek a fapadosok alapból és kb. budapest-debrecen ic egyszerűségű, akkor nagyon sokszor nagy sírás a vége céges részről.
nyilván ha vállalkozó vagy és beszámlázol, azzal mész mert spórolsz, ha londonba vagy brüsszelbe jársz azzal mész mert kb. 5-ös 6-os metró szint már oda az út fapaddal. próbálj meg egy bud-vie-lux tripet oda vissza 3 napi csomaggal, időre.
nálunk is kipróbálták a fapadost néhány éve, de nagyon gyorsan visszaálltak a simára, mert sűrű koppanások voltak, és mire bebiztosítottak mindent meg letudták a kötelezőt hamar 'hansa 'swiss 'austrian ár körül voltak. aszfalton ácsingózással, röcsögével. plusz ugye bizonyos méret fölött van kontingens, etc.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
hát várakozzon a répám 10 órát étlen szomjan gyűrötten plasztikülőkén...
neked legalább ezért kiutaltak valami fájdalomdíjat vagy kaptatok egy generálszószt te meg így jártál?
arról nem is beszélve, hogy a napod alapból kiesett, ez hatalmas kár a cégnek (főleg a te estedben, ugye), ha meg kifelé bukta, akkor meg buksz egy olyan megbeszélést, amire 12 embert rántottak össze 10 országból és 5 éves stratégiai döntéseket hoztak meg ahol te nem tudtad képviselni az álláspontot és ezért rábaCCott a magyar leány vastagon.
na ilyenkor mi a drága?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #90502 üzenetére
Plüsspadosban minimális, amikor nem volt gépe fapadnak, akkor azzal vittek helyette és ja én a mainstream desztinációkra gondoltam, Brüsszel, London, Lyon, Barcelona, Berlin, Dortmund, Madrid, Prága, Pozsony, Róma, Párizs, Nápoly, Milánó, Bukarest, Frankfurt, Hamburg,
Dubai, IbizaLux-ba mi van, amiért oda kell menni?
Saint: Azt azért megnézem, amint bebizonyítod, hogy a munkáltatód azzal, hogy fapadosra vett jegyet nem a tőle elvárható gondossággal járt el kiküldetésed vonatkozásában Persze, ha te vagy a cégnél a legjobb jogász nyert ügyed van
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #90504 üzenetére
Kb 12k volt a jegy és 400€-t utaltak végül (igaz ment az izmozás meg fenyegetőzés hetekig). Azért az elég jó órabér. Lennék hivatásos népi ülnök ennyiért.
Helyben kapott minden utas 10€-s kupont amivel sokra nem mentél mert a legolcsóbb szendó is 8€ volt.
Nem siettem de nyilván a reggeli indulás helyett az esti nem esett volna jól ha időre kell hazaérnem. Így az volt a legnagyobb bajom, hogy a wifi csak 1 órán át volt free a reptéren így óránként IP-t kellett váltanom.
Persze vállalati szinten nagy bukta tud lenni nem is kérdőjeleztem meg ezt.#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
wow, +1,5k?
#90499 DF: +1, nálunk policy is, hogy nem foglalhatsz fapadosra, az utazási rendszer fel sem dobja őket. kivétel az air berlin, bár az azért nem teljesen fapad. de csak az megy közvetlenül a központba. de azért ha tudok inkább lufthansával megyek
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ace owner
addikt
Szili él még? Vagy küldjünk expedíciót az ikeába?
Galaxy Fold 4
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek karácsonyra, vagy csak úgy egy minőségi üzleti laptop? Dell Latitude E6430
Esetleg egy kontroller iPhone-hoz? Logitech Powershell
-
-
Zsmester89
őstag
Valakinek lenne tippje az alábbi hibára?
Számítógép rá van kötve a denon erősítőre, az a tv-re. Párom szerint két hete, egy biztosíték lecsapás után kezdett jelentkezni a hiba, (szerintem szabálytalan) időközönként akad egy pillanatra a hang. Elég idegesítő, hogy ez egy film alatt 1x legalább előfordul. Újra raktam a wint, driverek frissítve, erősítő hard resetelve lett. Mi lehet a hiba? :S Yb. alatt is csinálja, így nem az mpch. hibája. HDMI kábel a falban fut, 4 hónapja használom, delock talán...az meg tud hibásodni?[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest