Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Reggelek.
Ace: Tinder and not a trap?
12 m-es DVI kábel valakinek? Ez a méret nekem már túl hosszú és felesleges.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #89090 üzenetére
Azért nem tök mindegy... Hűvös pincében fénytől védve sokkal lassabban öregszik mintha a napon aszalod.
mod:
JanR: Laufenn teljesen ok gumi a belpőszinten. Több fórumtárs is használja és még nem jött róla negatív kritika. Ha kéne téli gumi simán bevállalnám én is. De tekintve, hogy hó csak mutatóban van itthon nem veszek télit.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
7
addikt
válasz hszilard666 #89101 üzenetére
*tehénlepényhal
-
föccer
nagyúr
Nem is feltétel a hó miatt kell télit felrakni. No meg nem mindegy, hogy mennyiszer esik a hó, ha az első alkalommal meghalsz?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
KV Nyugatinal vki 20-30 perc mulva?
Mercutio: de ha jol tarolod, nem akkora mertekben romlik
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Ezeket honnan lőtted?! Egyik sem egy nagy eresztés és 3+ éves fejlesztésűek. Barum Polaris 3 az jégen is jól tapad (és friss fejlesztés) vagy esetleg a Hankook W442-t, még az a legkevésbé öreg fejlesztés a felsoroltak közül.
mod:
föccer: Most gyűröm a második szett 4évszakost és még élek. Jó az őrangyalom ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #89111 üzenetére
A "kilátásba került" mintha nem is indikálna többet...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
GabN73
addikt
Vanpénz Zénégyre, de benzinre má nincs
#termeldaztagdpt!
-
DeFranco
nagyúr
Azért ez így szerintem erős kijelentés, sok függ a felhasználás helyétől meg módjától. Nem mindegy hogy szegeden krúzolsz vele a teszkóba meg az oviba vagy északkeletnyugat-magyarországon kerülgeted vele a kamionokat meg az élővilágot az országúton miközben román- és osztrák rendszámos mandrók tolnak bele a kanyarba.
-
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #89121 üzenetére
Gondolom, ismered a "wishful thinking" kifejezést. Legalább Ace tisztességes, már a gyűrűről-gólyáról ábrándozik és nem arra hajt, hogy sörétes puskával kergessék lányos apák.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #89115 üzenetére
Muhaha.
Ugyanilyen tartály és műszer van a Lada Samaránkban is, csak nincs matricázva és szürke. 18 éves technika. Nem az autó, a gázrendszer.Láttam már Pesten LPG Porsche Cayenne S-Turbo és VW Touareg kocsit is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #89125 üzenetére
Mondanám, hogy azoknál még megértem, mert azok inkább csak rongyrázós SUVok...
-
JanR
addikt
válasz GabN73 #89115 üzenetére
En egy 528i-t vettem tavasszal, az is gazos volt. Elso utam a szervizbe volt, ahol kiszedtek az egesz berendezest. Nem is ertem igazabol.. minek vesz valaki ekkora motoros autot, ba utana begazositja?
Mikor a 3.0v6 dieselemet is eladtam, mi volt az elso kerdese a vevonek: mennyit eszik? .. Ha ilyen kategoriaba gondolkodik, akkor mit szarragoskodik a fogyasztasom, uzemanyagon? Hihetetlen.
Bocs, ha valakinek belemasztam a lelki vilagaba!
-
Ace owner
addikt
válasz macilaci78 #89121 üzenetére
Tarsasaggal voltunk koccintani de kettesben is eltoltottunk egy kis idot es megnyero volt. Tf es tl kozott lebeg meg a dolog. Elso talalkozas után meg nem rohanom le ha egyaltalan nem biztos a vonzalom az o részéről is. Kerdesedre válaszolva meg sehol ez igy van :/
Galaxy Fold 4
-
MurdR
veterán
Köszi a válaszokat!
Következő kérdés:
Hol lehet olcsón nyomtatóba tintát venni?MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tim82
félisten
A legolcsóbb (és legférfiasabb) megoldás az, ha te nyered ki saját kezűleg egy óriás tintahalból.
-
Qru
MODERÁTOR
Poénból megnéztem a gyári gázszett az enyémhez 400k lenne. Remapnak sok értelme nincs szívóbenyósnál sokat nem hoz a konyhára. Max ha gyárilag car a karakterisztika. De kíváncsi vok mi lesz a tapasztalat. Ha jók én is megíratom, kb 10%-ot tudnak rádobni.
GabN: Visszaszámolta benyóra de igen gázból ilyen 6-7 liter körül kér ha jól rémlik. Határ mellett lakik és a Szlovákoknál tankol ott csak 170 Ft a litere a gáznak (nálunk 240 az olcsóbb helyeken).
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Gyerekek. Aszondja a leendo fonokom, hogy meg ma cuccoljak le a jelenlegi fonokom csak delutan jon be
I humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
Már megint lassan tellik az idő. Óraátállítás előtti állapotok uralkodnak.
Vagy csak időhurokba kerültem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest