Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #90234 üzenetére
Család, gyerek, párkapcsolat mellett kevesebb idő marad mint amikor még szingli az ember...
Saint: Leitatni akartak, vagy megverni? Vagy jogászkodtak a HVCS-k?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
Pingpong érdekel engem is gyurmazas is de csak ha mar bekoltoztem a nagy faluba.
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #90251 üzenetére
Család, gyerek, párkapcsolat mellett kevesebb idő marad mint amikor még szingli az ember...
Az kizárt, mert bandusnak furcsa/nem tudja elképzelni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Szakadok.
(#90254) anevemearl: ha az általam felhánytorgatott helyszín megfelelő a társaságnak, akkor megyek és utána járok.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
hat nem tudom, amikor parkapcsolatban eltem akkor is volt idom sportolni
meg van aki gyerek mellett is megoldja. nem is ez a lenyeg, meg nem beszolas volt, csak mar sokadjara tunik fel, hogy ebbe a topikba valamiert olyan embereket sodort a szel akiket ez nem kot le. ami fura kicsit mert egyre inkabb nepszeru a sport, persze csak hobbi szinten."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
hszilard666
veterán
Napot!
Valaki egy kávé 2 óra magasságában?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #90260 üzenetére
Okés. Hol?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #90262 üzenetére
Lejössz metróval az Europarkig?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #90264 üzenetére
Kb mikorra? Úgy időzítek én is, nekem is kell 10-15 perc amíg odaérek.
(#90265) CoolBoy323: Én? Nem bántom én, csak sokmindenkivel ellentétben én tényleg őszintén elmondom, amit gondolok.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #90267 üzenetére
Bírja.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #90258 üzenetére
mert egyre inkabb nepszeru a sport
Ahogy a drága órák gyűjtése, az 50+k-s whisky-k fogyasztása, a vitorlázás az Adrián, a....Ha igaz lenne amit írsz, akkor nem lenne egyre több az elhízott ember
Más az amikor 2 fiatal él együtt akik meló - sport -étteremben kaja heti többször felállásban mozognak és esetleg munkahelyhez közel laknak, és más amikor napi 2x1 óra utazás 10-12 óra meló után még ott a lakás -gyerek-idős szülők bermudaháromszög.
Én heti 1x mozgok amúgy, de nem olyan ami bandázós tevékenység. Ha össze tudom hozni megint megyek heti 2x futópadozni is,ahogy tavaly télen toltam.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Earl_Muttley
őstag
Keresek 2x2GB DDR2 laptop RAMot, valakinél akad esetleg?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Spet
addikt
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #90271 üzenetére
pedig igaz legalabbis ennek eleg eros jelzese, hogy evrol evre novekszik a kulonbozo tomegsport rendezvenyek szama es az ezeken reszt vevo emberek szama is. Az, hogy az elhizott emberek szama szinten/ meg jobban novekszik azert nem olyan meglepo dolog egy folyamatosan oregedo tarsadalomban.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #90274 üzenetére
Jobbára ugyanazok járnak a rendezvényekre, az, hogy több van belőlük csak azt jelzi, hogy van fizetőképes réteg.
Az elhízottaksszáma a 49 év alatti korosztályban is nő...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sketchifun
senior tag
Én sem sportolok túl sokat, sőt, az elmúlt két évbe kifejezetten keveset.
A futás nagy kedvencem, nagyon szerettem, és a félmaraton is megvolt.
Jó lenne időt szakítani rá, vagy mondjuk bringázni.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
MurdR
veterán
MemoryStick valakinek elfekvőben óccópénzé?
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #90270 üzenetére
Érdekel?
üdv, föccer
-
bandus
veterán
-
fant0mi
őstag
Valakinek van elado bluetooth 4.0+ szabvanyu fejhallgatoja olcson? Tvzni kene.
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #90282 üzenetére
Felőlem mehet a buli, hónap végéig szabin vagyok.
Spet - Az oszt aztán igen. Hát ment privát még a hsz előtt.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
föccer
nagyúr
Utána kerestem, ez lesz az. [link] Viszont nézem, hogy eléggé morcos az asztalbérlet. Legalábbis ahhoz, hogy bohóckodni járjon le az ember. Ennél valami lazább kellene. Ötletek?
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #90279 üzenetére
Van egészségügyis kontakt, de amúgy itt a 2014-es és a 2009-es adatok között lehet bogarászni
-
DeFranco
nagyúr
válasz föccer #90285 üzenetére
marczibányi téren tudom hogy van asztaliténisz szakosztály. más részletet nem tudok, de egy érdeklődést megér.
köszönöm mindenki kedves érdeklődését a hogylétünk felől, jó esik, hogy gondoltok ránk, érezzük a törődést és ez erőt ad.
a hasmarsos hányós állapot továbbra is megtartotta 2/3 jellegét, az alanyok változnak. középfülgyulladás maradt szintén, nem tudjuk hogy melegítsük Elnök úr fülit.
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #90287 üzenetére
Infralámpa vált be nekem abban a korban.
Praktikerben e27 foglalattal kb 2k, asztali lámpába becsavar.
Elvileg egy óra múlva otthon vagyok, lekapom a szekrény tetejéről és a kezedbe adom.A sópárna túl direkt hőforrás, azt felnőttként sem mindegy, hogyhasználom...
2/3? 1/3-ad hányás és egy egész mérges macska, vagy jön össze?
Jobbulást és a pihe-puha klozettpapír legyen veletek, meg az aranyérkenőcs!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #90288 üzenetére
van infralámpa, az a gond, hogy egy tasmán ürdüngnek nehezen melegíted a fülit. képzelj el egy beeszpresszózott gyíkot akire rá akarsz adni egy horgolt kezeslábast és meg akarod tanítani pacsit adni. na az könnyebb mint ez.
-
MurdR
veterán
válasz werszomjas #90291 üzenetére
Néhány száz megás már jó
Körülnézel?MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
egy kocsmában költöttem a pénzt és jattoltunk tisztesen egy haverral, összesen voltunk 7en a pultossal és az "üzletvezetővel" együtt.
majd 2.5óra múlva megjött a kidobójuk, aki odajött hozzánk, hogy nem fizettük még ki a belépőt, ami 500HUF és akkor most kéri (ez egy kocsma, ajtónálló nem volt, sehol senki nem jelezte, hogy fizetős a belépés, kiírva nem volt). Erre én szerényen megkérdeztem, hogy elmeséljem-e a belépődíj fogalmát. Erre mondta, hogy akkor lehet távozni, vagy kidob. Én meg soroltam az opciókat, hogy akkor 1: ki lehet venni a kasszából az eddig fogyasztásunka, de jattal együtt, ami egyébként már bőven meghaladta a kért belépőt, 2: ha ki akar dobni, akkor megyünk magunktól, de 300méterre a rendőrség és én elérem, hogy kijöjjenek, 3: panaszkodni fogok a fogy.véd felé. Vagy 4. ha neki ez magas lenne, küldje az üzletvezetőt, aki egyébként kellemes időtöltést kívánt, amikor megérkeztünk. szó nélkül elment. miután megittuk a sört, mi is.-
A martfűi rémet nem nézném meg moziban mostani fejjel.
anyukámék is mennek rá kedden, tuti utálni fogják.
a színész teljesítmény jó, mint mindig. a korrajz jó volt.
de a rendező túltolta a nyomasztó hangulatot. mindig a forgatókönyvön és a rendezőn megy el a magyar film.-
rendeltem west fórumtárstól bill.matricát a CsodaDell2-re.
-
a héten el kellene döntenem, hogy milyen nyári gumit vegyek, de nehéz.
-
miután hazaértünk vidékről, lemostam a kocsit.
-
sincerytől megint pár nap alatt érkezett meg a cucc kínából. (32gb microsd).
-
a héten kell szereznem apósnak led fénycsöveket.
anyukámék szintén adtak le rendelést e14 és e27-es foglalatú ledes izzókra, nekem is kellene gu10-es több darab.Tehát hol van olyan lámpaizzós bolt, ahol van ledes fénycső? III-XIII. ker. preferált. köszönöm.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
válasz föccer #90285 üzenetére
Én ide jártam egy darabig. olyan kellemesen szakad-izzadt-lepukkant-akolmeleg úttörőtábori állapotban van minden, hogy az ember szinte szívesen jár be nosztalgiázni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs valakinek eladó mikrója, vagy nem tud olcsón valami egyszerű de nagyszerűt. Végleg kilehelte lelkét a mienk.
Live-Die-Respawn
-
-
föccer
nagyúr
válasz Kalandor #90295 üzenetére
Néztem a honlapjukat. Kb semmit sem lehet róla megtudni. Pl azt sem ,hogy hol van, mennyiért lehet asztalt bérelni, mikor lehet őket látogatni...
üdv, föccer
-
válasz föccer #90299 üzenetére
1012 Budapest, Kosciuszkó Tádé utca 3. (LIA Iskola) és ide jártam és mindig az alsó urat hívtam fel időpontért (laza az ürge).
Már rég nem voltam, de nem tudom, hogy miért, lehet, hogy megint felhívom Voltak reggeli időpontok, sokszor munka előtt beugrottunk, talán 800-1200 forint volt egy asztal egy órára 2 főre, de nem esküszöm meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest