- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Beszédes nevű érdeklődő
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bandus
veterán
nesze neked akkor jövök-megyek, amikor jónak látom. most küldtem csak el a holnapi prezimet és év végéig már csak igazi mélytorkos mókában lesz részem a rosszabbik fajtából. asszem a következő pihenési lehetőség majd a februári síelés lesz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Jo reggelt urak!
Sikerult megint vagy 4,5 orat aludnom.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Spet
addikt
Banyasz reggelt mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Ace owner
addikt
Gabn jossz este vadaszni?
Galaxy Fold 4
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
gőte morgi.
tegnap kolleganőmmel még este emaileztünk, hogy akkor ma miben segít.
erre az éjjel szült
asszem akkor ma nem jön betomcsi, majd irok wA-n
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt.
Fejfajas 1000rel... K.jo napom lesz
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #90475 üzenetére
Nekem most a hasam fáj, szerintem azért, mert üres...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #90478 üzenetére
Lehet neki is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
CoolBoy323
nagyúr
Mindig az faj, ami a leggyengebb...
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #90481 üzenetére
Na, én hasban erős vagyok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz CoolBoy323 #90481 üzenetére
Ne is mondd, sajog a kisújjam.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #90483 üzenetére
Nekem semmim nem faj. Na ezt ubereljetek.
Lefoglaltam a repjegyeket.
Frankfruton keresztul utazom Krakkoba, mert nincs kozvetlen jarat. Este 7kor megyek, 11kor erkezem. Oda vissza. Para. De lesz egy szabad oram a varosban.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #90484 üzenetére
Nekem semmim nem faj. Na ezt ubereljetek.
Te vagy a leggyengébb láncszem, egyértelmű.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #90473 üzenetére
Kellene már nekem is. Orvos akkor látott alaposabban, amikor megszülettem, és az nem tegnap volt
Saint_: Nekem semmim nem faj. Na ezt ubereljetek Hogy is mondják? Ha nem fáj semmi, akkor kezdjen az ember aggódni?
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Qru
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #90497 üzenetére
próbálj meg egyszer ad-hoc időpontra foglalni egy fapadosnál, vagy próbálj meg rendszeresen átszállással utazni 'szt majd rájössz hogy miért jár sok cég rendes légitársasággal.
amikor gyorsba kell valami akkor a fapadosnak gyorsan elolvad az árelőnye
vagy amikor ott csücsülsz a tranzitváróban és hopp elment a gép, a problémádat meg pont lesz*rják nem hogy át nem könyvelik vagy nem kártérítenek, mert nincs benne a vállalásban (olcsó húsnak...), vagy utazhatsz tovább holnap este, amikor a meetingnek már rég vége, akkor hamar átszoksz a lufthansára.
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #90499 üzenetére
Ad-hoc nyilván más tészta, de egy előre tervezett megbeszéléssorozatra miért ne vehetné meg a jegyet a cég. Itt pont arról volt szó, hogy ha wízérrel megy nem kell átszállni...
Ha itthagynak veszel rendes légitársaságnál jegyet számlát kérsz és benyújtod az EU-s formanyomtatványt a kártérítési igénnyel , aztán majd előbb-utóbb térít a fapados, ha nem, akkor intézi az erre szakosodott cég 20% jutalékért, amit szintén ráterhel a fapadosra.
szerk.: Aztán lehet én gondolom rosszul, majd a rutinosabb röpködők leírják a gyakorlati tapasztalatot, hányból hányszor mi történt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest