Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Valakinek elfekvőben Bluetooth headset?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
hszilard666
veterán
BaCCameg, végül tényleg vettem egy fél konyhát, csilliárd dollárért
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz hszilard666 #89363 üzenetére
Ilyen ez a monopoly.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
Ahelyett, hogy vettél volna neki 6 db kanálgépet, bakker.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Ha lehetek indiszkrét, mennyit költöttél a csaj ajándékára? E mellett mióta is ismered?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #89369 üzenetére
Nyugodtan ird le. Mondom, szerintem ez tok alap.
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
Mert hülye vagy. Add neki a MacBook-ot és le van a gond... A konyhafelszereléseket meg tartsd meg.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #89371 üzenetére
De egy macbookért cserébe legalább lepippantja? Mert a konyhafelszerelésért még egy kiadós kézimunka sem tuti, hogy jár....
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Spet
addikt
Menthetetlen.
Miért nincs karakternövelési lehetőség hátha Szili is észreveszi?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
Jöhet privátban is. Tényleg csak a kíváncsiság hajt, a te pénzed, azt csiálsz vele amit akarsz. Felőlem a wc-n is lehúzhatod.
bő 1 hónapja találkozgatok, heti 2-3 este a mostani bnővel. Ajándékot még nem kapott, 2x voltunk beülős kajáldában (török kajáldák), 1x egy teázóban, meg vagy 2x kávézni. Ezeket én áltam, összenen nem költöttem rá 10k-t. Cserébe nem barátzóna, amikor szólok neki, hogy ráérek, akkor jön és hoz sütit meg magának kaját (ételalergiás így nem ehet meg bármit). Hét végén "nagybuli" lesz, mert legurulunk védékre, oszt annyi, de nem lógunk egymás nyakán
Szerintem ez így normális.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
Odaadtam neki, mérhetetlenül boldog volt, ezért én is a világ legboldogabb embere vagyok. Minden centet megért.
Nem most volt a buli, jövőhétennlesz, most kapta meg az ajit.Kaptam két pudzit és egy ölelést.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #89376 üzenetére
Örülök a sikereidnek. Bár nekem adna valaki egy fél konyhát, vagy egy MacBook-ot!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
szoval te a delelotti lakasavatora voltal hovatalos, az igazit meg megtartja a rendes barataival?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
Nagyon helyes... a darwini törvényeknek megfelelően az anyagi javak a hülyébbektől az okosabbak felé vándorolnak segítve ezzel a természetes kiválasztódást.
Folytasd csak tovább ebben a szellemben, szolgálataidat köszönjük az egyetemes emberiség nevében.
-
föccer
nagyúr
Engedte, hogy megdugd?
üdv, föccer
-
MurdR
veterán
eCCméletlen milyen eCCmeraldás Cappanopera megy itt a topiCCban
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
Bocs, egy mozi kimaradt. Akkor 13k. Egyébként meg 1 hónapos ismeretség után sehogysem több. Nem csak az én élethelyzetemben, hanem úgy általában.
üdv fccer
-
DeFranco
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #89389 üzenetére
Nincs kövér fizetésem és a gyerektartás sem éppen kétfillér. Addig nyújtózkodom amíg a takaró ér. Mondjuk 20k-ért inget (akciósan ugyebár) venni nálam legalább ennyire kicsapja a biztosítékot, de végül is örülök, hogy van aki gond nélkül megengedheti magának. Elvégre nem vagyunk egyformák.
Még jó, hogy azokat az ingeket is 2 euro/kg áron hozzák ázsiából, de amíg megveszik, addig el tudják adni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ti szerintem direkt CCopattok engem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest