- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha kell valakinek valami pénteken. [link]
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
Blizzard EU BF, ha valakit esetleg érdekel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Hűtőre ezt dobja, pedig az pont jó lenne: "Ez a termék már nem elérhető. Nézze meg az alábbi hasonló termékeket.:"
A darabszám, ár mennyire biztos?[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #90553 üzenetére
Godolom pénteken fogják a készletet feltolni a megfelelő darabszámra, addig 0-ra van beállítva.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ace owner #90538 üzenetére
Vessünk be élő csalit!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #90559 üzenetére
Egyértelmű. Azért vannak érdekes melóim néha.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CoolBoy323 #90561 üzenetére
Reggel, csak ennyit tudunk. (7-8 között valamikor)
Live-Die-Respawn
-
-
föccer
nagyúr
Találtam 800 ft/fő/óra asztal-t pingpongra
[link]
üdv, föccer[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #90567 üzenetére
Erről lemaradtam. :-/ lökje az infót kollega. Hétköznap meddig lehet bent lenni, illetve hétvégén nyitva van-e a lehetőség?
üdv, föccer
-
tomcsi23
veterán
Van valami ingerencia innen a holnapi autós talira
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #90566 üzenetére
Erre a soroksárira írtad, hogy borsos.
1800 Ft/asztal/óra két főre 900 Ft/fő/asztal/óra, 4 főre 450 Ft/fő/asztal/óra.
Ehhez képest a 800 Ft/fő/óra borsosnak tűnik 4 fő/asztal esetén.Persze Saint_ lehetőségeihez mértem minden borsos, igaz, nem tudom, hol van.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #90571 üzenetére
Valamiért ott többre emlékeztem. Saint ajánlatánál mindenképpen drágább mind a kettő.
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #90572 üzenetére
Aréna parkir este 7-től.
Úgy tudom, ezennel Saint fogja lemosni mindenki kocsiját.
Már berendelte az 5 literes mannol sampont....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #90571 üzenetére
Arpad hid pesti hidfo
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Petyyyyy
addikt
válasz tomcsi23 #90570 üzenetére
Még mindig nem tört rám az ihlet.
Papírkutya lettem, mert ha holnap nem fog sütni a nap, cserébe fújni fog a szél, akkor a kukac sem fog autót mosni. Igaz nem olyan hűde koszos, de na.
Este majd jól megünnepeljük TL-lel, hogy angolul osztja az eszet délután a konferencián.Délután ráfutottam a Mechanic 2-re. Ehh, nem jött át. Olyan össze van csapva érzés, de majd nekifutok mégegyszer, hátha.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
Gabn eli ezt a golyabalt 😏😂😂
Galaxy Fold 4
-
Spet
addikt
ISO oktatas 2 napig, nem hianyoltam jelenleg az eletembol (es meg lesz masik 2 het mulva)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
JanR
addikt
Reggelet - csak a szurke hetkoznapok. Bar jovoheten megint jon egy nemet Egesz ev vegen itt hesszelnek Magyarorszagon
-
Spet
addikt
SGS-rol esetleg valakinek valamilyen tapasztalat?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Tim82
félisten
Ha feloldod a rövidítést, akkor biztosan lesz. (Hacsak nem a Samsung Galaxy S-re gondolsz, olyanom volt, jó telefon volt úgy öt éve.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
az mitől függ, hogy a pc ad-e le tápot az usb-n kikapcsolt (shutdown) állapotban?
van alaplapi, alaplapi kivezetett, pci-e x1 usb csati is a gépben
lehetetlen? tápfüggő? alaplapfüggő? milyen kulcsszót keressek a manualban hozzá?
erről tölteném a telefont esténként, mert a gép konnektora el van ásva, a másik meg a fejem mellett van és nem szeretem hogy ott a telefon éjszakánként 20 centire a fejemtől.
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #90589 üzenetére
A BIOS-ban van rá opció. Alaplapfüggő.
Egy komolyabban paraméterezhető lapnál külön kezeli az előlapi és hátlapi USB-ket, a hátlapiakat is tudja kezelni blokkonként (4-esével, illetve az UTP-kábel melletti 2-t).
Ha az áram alatt lévő USB-ben egér van, az is világítani fog éjszaka.
Én sem szeretem a fejem mellett tartani a telefont. Nálam az előszobában van a telefontöltő.
Pocak harcol még a rendszer ellen?
-
DeFranco
nagyúr
kösz/kösz/kösz/kösz mindenkinek, utánanézek, mit tud az alaplap. mivel asrock sok reményt nem táplálok a dologgal kapcsolatban.
@maci: jól van mindenki, köszi
-
Petyyyyy
addikt
válasz tomcsi23 #90583 üzenetére
Nagy kár, pedig van apróm.
Reggelt!
Elszaladok Hengermalom útra Hádába, hátha sikerrel járok és találok egy normális slim-féle inget.
Szerk: DeF - Attól függ melyik chipsettel van heggesztve. Nekem is As(s)rock mégis tudja.
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
macilaci78
nagyúr
Na lányok, kéne egy kis segítség!
A Jézuska megsúgta, mit szeretne Párom karácsonyra. Nyakmelegítőt.
Példa 1, példa 2, példa 3
Az ideális ajándék ismérvei: tartós, nagy arányban tartalmaz pamutot (100%, de ha ez csak álom, akkor 70%+), garbó jellegű nyaka van, nem csak elöl a dekoltázst fedi, de a vállakra, valamelyest a lapockára is rátakar.
Fekete és bézs színben is érdekel.Az a zsidó elfelejtette említeni, hogy hol alegnagyobb ezeknek az előfordulási valószínűsége és milyen néven ismerik őket az eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest