- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Tomics #13499 üzenetére
kormányzás és józan ész nulla.hátsó kerék elől kellett volna kaparnia el.meg a kormányt hogytartja már.amugy durva hogy elakad ezekbe már széria az esp nemde?.
nekem az e30 m3 kéne inkább.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
mod: Hiba a cikkben, E39-ből bő 100k -val többet adtak el, tehát csak a 2. legsikeresebb volt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz Tomics #13504 üzenetére
a lényeg hogy nő és luzer.nem való neki bmw semmilyen.
ez a bmw.s őzmár elég régi volt már többször.hát elkapta rendesen.elméletbe mocinak tul kéne élnie egy ilyet.max a bakoknak kampo.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a BMW-s topic lakóinak!
Don't Tread On Me
-
saguaro
tag
Boldog, békés, meghitt karácsonyt mindenkinek!
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
DreaD88
tag
Na kinek, mit kapott karácsonyra a "kis"kedvence?
"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
DreaD88
tag
válasz dragonfx #13517 üzenetére
enyém sajnos kint áll (mondjuk kerten belül, nem mintha sokat számítana), mert 2 öszvér elfoglalja a garázsban a helyet -.-
kapott egy új első emblémát, mert a régiből a fehér rész 90%-a eltűnt és repedezett volt a naptól az egész + egy garnitúra bmw-s szelepsapit a nyári szett
Sajnos kuckót nem tudtam neki biztosítaniDe jövőre 100^26% hogy fedett helyen fog állni...
"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
-
DreaD88
tag
válasz Tálydi #13519 üzenetére
Hernyócsavarokat (azt a 2-t) bele se rakom, kiállnak 3mm-t az úgy meg hogy néz ki
Inkább lapos anyákat szerzek majd hozzá.#dragonfx:
Emblémákról előbb is szólhattál volna
A van egy 5letem a szelepsapik ellopásának megakadályozására (1 feltétele lesz, hogy ne legyen drótvágó a köcsögnél )"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
Tálydi
senior tag
Egyébként mondták is, hogy "helyet karnak csinálni az 1er-nek"
tehát 5->7 es , így érthető is, hogy nővekszik a 3as...Eeeeh, what’s up, doc?
-
MPowerPH
félisten
válasz Tálydi #13522 üzenetére
Csak úgy mint a 7-es -5-ös. Az 5-ös megkapta a komplett 7-es belsőt, és méretben is majdnem megfogta.
Ez esetben az 1-es se lesz olyan apró, ha a 3-as használja a padlólemezét. De az első kerék meghajtást nem fogom tudni megemészteni. Pozitívum, hogy végre jönnek a turbo motorok.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
!Overdose!
őstag
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #13524 üzenetére
Nem X-es volt (4kerekes)
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MPowerPH
félisten
-
dragonfx
veterán
válasz !Overdose! #13524 üzenetére
gáz.
ez a 3as nem tünk valami szépnek.nekem már ami látszik."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
végre egy piros...kár hogy automata amugy tökéletes.
[link]..mit gondoltok ennek az áráról?magas?árában van?alacsony?
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Nemá, hogy egyes.
Amúgy x-drive-val se sok az értelme, mert ha jól rémlik, az is alapban hátul tol, csak ha nem tapad meg, akkor viszi előre egy részét.
Na mindegy, lehet, a másikat meg bal hátra tette, mert úgy logikus.Dragon: a szürkét megvennéd? Donornak vagy minek
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
dragonfx
veterán
válasz DreaD88 #13534 üzenetére
dehogy hol vagyok én ettől.
Hát ja lehet nem sokat.bmw001>>hát igen lassan mennie kell az autonak...400ft felett repül.engem nem huz le az állam ennyivel.max. alternatív nem törvényes megoldásokhoz kell hogy folyamodjak,
Igaz a kolléga írása full piros lámpával 5 élű géptetővel ütősebb lenne.meg mondjuk fekete hátteres blackhella lámpával ..ha egyáltalán van hozzá olyan.
ez a lökös a 320si lököse.sportlökös.gyári.de nem az M.es."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13537 üzenetére
Elmondtad a lényeget. Horvátországban sokkal olcsóbb, pedig az is MOL. Nem véletlen, hogy nálunk a legdrágább... Jól lehúzzák az embereket, és az elvakultak csak mosolyognak és másra mutogatnak. Bezzeg, ha 3 éve történt volna ilyen mértékű árnövekedés... Már forradalom lenne.
mod: Ugye, nem rég még kolbászból a kerítés, mára meg már...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #13539 üzenetére
hát nem tom mi lezs kissé elszonytyolodtam hogy jövöre szinte garantált 1 év mulva a 430-450 kb
400 fölött megy a ocsi.ninc smás megoldás.
azt max gyüjtök e46 20d.re és reménykedek egy jot kikapok és az 6ot eszikd emégis bmw.de mégse lehet forgatni meg dízel.de más lehetőségem nem lesz.ez a 10-12l még így hétvégi alkalmi játszós alkalmi hazsnálatnál is nagyon brutál.
nem tom egyesek miből bírják ezt ki, pláne aki melohoz használja....
havi 200e a benya vagy mi??
én örülnék ha a keresetem annyi lenne nemhogy naftára ennyi menjen."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13540 üzenetére
Ez csak a benzin...minden emelkedik, nem csak itt lesznek gondok. De ezt akarta a 2/3-ad. Én nem is mondok semmi mást, mert a mai naptól ha valami olyat mondok, ami kicsit is a mostani rendszer ellen szól, elvisznek az ávósok. Nem gondoltam volna, hogy a saját bőrömön is megtapasztalom, milyen is volt a rendszerváltás előtt, azután, hogy törikönyvekből megtanultam.
Na de no off.Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #13541 üzenetére
hát off ja.én továbbra is azt mondom adosodjon el az ország jöjön egy németorszég, usa, oroszország...ujra vegye merg a területet és tegyen rendet.másképp nem fog itt növekedés lenni.még 89 előtt is mérföldekkel jobb volt ebbe az országba.normál átlag keresetű ember évi 2x ment nyaralni mert futotta rá....csak egy egyszerű példával éljek.
-
dragonfx
veterán
válasz keIdor #13545 üzenetére
ennél hidd el bármi jobb lenne szó szerint a csőd szélén az ország.nem lehet fizetőképes kereslet mert annyira elszegényedett, lenyomorodik a lakosság nagyrésze.ennél xarabb mi lehetne??lehet diktatúra lenne, de legalább rend lenne!!!!
az hogy miből nyaraltak abba nem itt kéne belefolyni. .tény voltak céges nyaralók.de ezen kivül is jobb volt.nem volt az mint most hogy x embert utcára tesznek, meg x embernek nincs meloja.rend volt.az embereknek eszébe nem jutott ekkora bünözési rátát mutatni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dízelracer
őstag
válasz dragonfx #13537 üzenetére
,,hát igen lassan mennie kell az autonak...400ft felett repül.engem nem huz le az állam ennyivel.max. alternatív nem törvényes megoldásokhoz kell hogy folyamodjak"
Én már léptem ez ügyben . Állambácsi meg jöhet és bőnyállal ...
Zewa: Favágó ismerősömnek lefoglalták a vámosok a Niváját mert illegálisan lett átalakítva gázüzeműre. (11kg-s PB palack a csomagtartóban ). Nem érdemes ezzel szórakozni főleg ha nagyobb értékű autóról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13546 üzenetére
Dragon, azt az időt el kell felejteni. Akkor adósodott el az ország. Azért volt mindenkinek munkája, mert egy olyan feladatot amit egy ember is eltudott látni, azt akkor 10 ember csinálta. Aki meg nem dolgozott, bevitték KMK címen. Kapitalizmus nem így működik, a versenyszférára támaszkodik. Az országot a kis és középvállalkozások, és kis részben a multik tartják el. A multikat kicsinálják, lásd a Tesco fontolóra vette, hogy kivonul az országból. Decemberben úgy volt, mi építjük a Nyíregyházi és a Zalaegerszegi nagy Tesco -t. De a jelenlegi helyzetre való tekintettel felhagynak a project -el, és fontolóra veszik a maradást. A kis és középvállalkozásokról minden bőrt lehúznak, pedig az ország jelenleg ebből él. Az adójukból és járulékukból. Ha nem így lenne, nem lenne ennyi adócsaló. Becsületesen megélni lehetetlen.
Diktatúra? Most mi van? Amerikában, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, stb.. arról beszélnek, hogy Mo.-n beköszönt a putyinizmus, tehát egypártrendszer van kialakulóban, amelyben a szólásszabadság korlátozásával újra megkezdődnek a titkolózások. Megint azt hallunk majd, amit megengednek nekünk, és ha valaki mégis olyat mer leírni, ami sérti a jelenlegi rendszert egyenlőre csak súlyos pénzbüntetésben részesítik, később ez csak rosszabb lesz. Nálunk már kezdetét vette a diktatúra, nincs mit ezen szépíteni. De aki átlát a szitán, az tudja, hogy a súlyos leminősítés, ami az előző kormányok alatt soha nem történt meg, nagyon komoly dolgot jelent. Ezt sokáig az EU sem fogja tétlenül nézni, majd szégyen szemre mehetünk vissza a Balkánhoz, oda ahová tartozunk. Még addig gyorsban el kell innen húzni, mert lehet később már csak szökni lehet.
És ezt már nem lehet az előző kormányra fogni, a ciklus végén már felfelé íveltünk.mod: sok álszentnek végignéztem a vagyonnyilatkozatát. És még nekik járt a szájuk... Ott is tele a zseb, és még életükben nem dolgoztak.
Na, de fejezzük be, mert OFF.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest