- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
válasz MPowerPH #13299 üzenetére
Szerintem undorító hangja van a ford féle TDCI-knek, meg ha már C vectra akkor az 1.9 es CDTI egy egész jó motor, keresztapámnak is az van, Németország-Hollandia-Magyaroszág között elég sokat ingázik, 2éves az auto 135k km van benne Németből 6,7tel jött le és csak olajcserén volt az autó(35k km-enként WTF mondjuk céges autó de akkor is...).
De a lényeg, mind a két autóhoz van pro/kontra, és DreaD-dal sok autót nyálaztunk át, a vége pedig, hogy BMW-t kell venni, azt gól
Ne menjen a el a topic megint a seat-lada-vw-skoda-opel-ford ki tudja jobban fikázni a másik autót irányba, volt már elég abból itt...
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
DreaD88
tag
válasz MPowerPH #13302 üzenetére
Pedig most akartam írni, hogy a mi mondeonkban mi a kivetni (kinevetni ) való, még akkor is ha Schumi is beleült egybe ááááááá
amúgy:
- ki találta ki, hogy a kormány mögött legyen az elakadás jelző (avagy "köszi gomb" )?
- ki találta ki, hogy a vezető ülés mellett a padlón legyen a csomagtartó nyitó és a tankfedél nyitó? -.-
- és piszkos kényelmetlen ki és becuppanni az autóba[ Szerkesztve ]
"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
Zewa
senior tag
Élmény?! Élmény lesz az ha lesz saját autóm. Huuuh, de még mekkora.
Igazából csak közlekedni kell, nem túl magas fogyasztással és fenntartási költséggel.
Szerintem a nagy, kényelmes autókat de ezeket mind képes lennék eldobni egy E21-ért.
Mk3 drága sajna, keret vége ~700knál van. Mert ugye át is kell íratni+alkatrész cserék+tartalék. Mk2-nk volt. Ghia 1.8TD Nem ment de keveset fogyasztott, nagyon sokat bírt és iszonyat kényelmes volt. Vectrák egy picit fiatalabbak és szebbek is...
No de ez már milyen autót vegyek topic. Akinek van kedve, jöjjön át!ps.: Ez vajon miért ilyen olcsó?
ON.: 7er. Nem rossz nem rossz bár a zongora nem izgat....
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #13300 üzenetére
ez a magyar statisztika.közbe meg 2x annyi e60 járkál mint E merci kb.ez sok mindent elmond.külföldről hozzák.Az ár mindne szegmensben meghatározo.
skoda yetiből alig látok.nem tom hogy lehet első.
A vw konszern kihuzhatja magát. a saját márkát kivéve mindenki növekedett riválisait megelőzve.
A skoda a nagy nyertes, a vesztes meg a suzuki.nem csoda egy jol felszerelt swift 4 guriga.4gurigáért már lehet venni jobb nívosabb autot pl: 2-3 éves bmw ami elég odaverős.
A bmw visszaesése várható volt.meg a többieké is.audi jol elhuzott.vajon mi volt a huzotipusuk ebben az időszakban??tényleg ne mondeozzunk itt ez a statisztika is eléggé off.ez a ondeo hieteles.vagy külföldi.1400kg 146 ló az nem tul fényes.
Ákos a ti fordjaitok kivételek. a nagyátlagnak 3x ennyi baja van a típussal.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Zewa
senior tag
válasz Tomics #13306 üzenetére
"No de ez már milyen autót vegyek topic. Akinek van kedve, jöjjön át! "
Dragon azért új autó árát egy 2-3 éves használtéhoz elég merész hasonlítgatni, nem?
Minden héten belebótlok 1-2 BMW-s hírbe. Leginkább tuning verzsönökbe.
Ennyire veszik őket? Pedig nem kis summát kérnek értük és iszonyat a választék..."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
dragonfx
veterán
kutyát nem érdekel a kora.az ára érdekes.aki a kor alapján vesz autot az megérdemli a következményeket.
ráteszem az életem egy 3-4millás 3-5 éves bmw.be 2x annyi extra van mint egy sablon szürke népautoba tekintsünk el a suzuki swift.től de tény itt onkrétan a suzuki nagy esésére hoztam fel mint legnagyobb okot.náluk az a huzomodell.
[link]
tessék.bármikor bárkinek szivesne ajánlanám.ha 3.5ért akar autot venni.tedd szívedre a kezed egy uj swift vagy ez??..nekem inkább ez.jo én e46 elfogult vagyok.meg bmw.tudom most ez fog jönni.de mégis ennek emnyivel jobb, szebb a megjelenése, nívója.jo lehet a fogyi +2 liter.de ha nem évi 30-40e.t mész vele akkor nem hiszem ezt megérzed.hisz ha van 3.5ed autora akkor ez a +2lityo nem szabad hogy földhöz üssön.
Nem is tudtam 2006ban még volt e46
csutka ugyanbilyen van itt egy srácnak a lakotelepen, szinte detto így néz ki.totál azonos.
van itt e90 isjo lehet a bimmer többe kerül.de ha 3 milliot nézünk akkor is találni fain bimmert.a legjobb példa a nemrég belinkelt 85!!!..318is.szív nélkül bármikor elfogadnám eljárnék vele.és kihuznnám magam ebből szállók ki és nem egy ormotlan mai népautoból..és nem ekvés uj csodának kikiálltott játékautot legyalázna ám. ...tény tul van árazva.
milyen tuningverzsőn??dízel tuningverzsőn?
talán oka van annak az e60ból annyi van....... ...nem részletezem.fain.odaütős.nagyon eltalált.azért 15-20éves technikát ne mérjünk egy fele annyi időshöz.bár.....nem bizti a mondeo otthagyná az e34 520i.t....persze fényes.nincs olyna hogy 150 ló nem elég egy kocsiba.max egyesek egojának jobba ttesz.de sokak szerint semmivel nem jobb kategória mint egy 318tds vagy 316i...velük ne foglalkozz.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13307 üzenetére
Persze, hogy hülyeség, én is ezt mondom.
Audinak? Az Audi mencsvára Kína, ott adják el a javát a készleteiknek. Húzótípus? Szerintem a sportmodelleken és az A8 -on kívül mindegyik.Javítalak...1376kg, és 146ló. Jobban megy, mint egy 150 lovas 3-as BMW. Egyébként nem csak a lóerő/súly számít. Motor karakterisztikája jól van belőve, akkor ugyan olyan súlynál egy 10% -al erősebb autót is meg lehet fogni. Én pl. anno haveromat megaláztam a szar Mondeoval, pedig az pont egy E39 520i volt. Van gond a Mondeo -val, jól tudod. De nem a Duratec motorokkal. Hanem a TDCI -vel, mivel teljesen új fejlesztésről volt szó.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13310 üzenetére
Te mit hasonlítgatot egy Swiftel az E46 -ot?! Persze ennek van ám egy másik oldala. Az emberek többsége a Swiftet is hitelre veszi, tehát kevés a pénz. Vagy barátnőnek/asszonynak, neki meg elég, mert kicsit és praktikus, bár én nem érezném biztonságban benne a kedvesemet...mondjuk hiába a nagy autó, néha az sem segít, csak több esélyt ad.
A lényeg. Egy E46 szervizelése azért jóval drágább, mint egy Swift -é, és ez lehet az az érv, hogy a Swiftet veszik. Egy E46 futómű felújítás kiteszi egy Swift több éves kötelező szervizét, ha durva akarok lenni. És akinek nincs pénze, annak ez számít.Don't Tread On Me
-
Tálydi
senior tag
válasz DreaD88 #13309 üzenetére
1445kg! csss-csss-cssss!
Egyébként 001 megelőzött, leírta, hogy nem feltétlenül a súly/LE/ME számít.(#13310) dragonfx,(#13312) BMW001) : Jó, hogy inkább egy több éves bimmer mint 1 suzuki, és nem kell feltétlen e46 ot venni, vagy ha igen, akkor nézel egy olcsóbbat, aztán a maradékból szervizeled.
De könyörgöm, hagyjuk már azokatt a kib@szott mondeokat
Eeeeh, what’s up, doc?
-
dragonfx
veterán
válasz Tálydi #13313 üzenetére
Ákos van odaérte mert a cégüknél van 2 kivételes példány.
ja amugy a ford csunyán megelőzte a stati szerint az opelt.ez nem várt dolog szintén.100x.ornak is 1 a vége...4millát érdtelmes ember swiftért nem ad.mert annyiért már joval minőségibb, nívósabb, erősebb, jobban felszereltebb autot lehet venni.pont.ennyi.ez a lényege amit akartam érzékeltetni.2millát megér egy swift de 3-4et már nem annyiért jobbat lehet kapni.mégha hazsnált is és a szervízelés az meg lutri.jo épp swiftnél enm mert ott hibátlanok az ujjak de sok más márkánál ez nem így van.
Azért nem kell az e46ot lehuzni 10+ éves széria.tuti olcsobban bontóból vagy untángyártottból is lehet szervízelni.bmw001>ha ugy adja a sors ennek pontot teszünk a végére .e36 18is vagy 20i.vel bármikro szívesen odaállók annak a 2.0 mondeonak. ....de akár az a 85ös e30 18is is kenterbe veri szerintem.
Már sokszor elgondolkoztam e30 downgrade.n... .könnyebb pöpecül fenntartani.csak ugye a szervo azért hiányzik.amelyikbe van utolag beépített.[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz dragonfx #13314 üzenetére
Ez nem igy megy. Sok ember nem vesz használt autót. Bemegy, 4 milla, jól felszerelt swift és elhozza. Ugyanugy, bemegy itt egy focus és dettó. Tehát az, hogy jó bmwket adnak annyiért, az azért nem jelent semmit, mert van akit egy használt dvd filmre se lehet rávenni, hátmég egy használt autóra.
-
DreaD88
tag
válasz Tálydi #13313 üzenetére
Én is úgy tudtam h 1445kg, de 1460 van a forgalmiban (kicsit elengedte magát )
(#13314) dragonfx : eleve ki az aki manapság kihoz a szalonból egy vadomat új autót?
Még be se melegszik a motor máris 10%-al kevesebbet ér.(#13315) k. : szerintem könnyen sírógörcsöt kapna az, aki elhoz 4misiért egy új suzut és valaki megmutatna neki egy pár éves, bármilyen bmw-t ebben az árfekvésben
Ja még valami (amíg ezt tudom szerkeszteni)!
Nem tudja valaki, hogy a fránya váltózárat, hogy lehet kiműteni (hol van odafogatva, honnan férni hozzá)? Bár van egy sejtésem, hogy itt senkinek sincs, hasonló gányolás a kocsijában (mondjuk az előző tulaj utcán állt vele, szal valamilyen szinten érthető)
Mielőtt eljöttem otthonról nem volt időm jobban megnézni, de nagyon idegesítő. Rükvercbe alig tudtam beerőszakolni (ráadásul a szép gyári váltógomb is megsínylette (olyan mintha valami paraszt a bicskájával kivágott volna belőle egy jókora darabot -.-).
Magát a zárat nem tartott semmiből leszedni, így már elfér a váltó, viszont még mindig ott éktelenkedik a váltózárat tartó izébizé[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #13314 üzenetére
Ha még meglesz nálunk is a Mondeo, akkor talizunk a Hungárián vagy M7-es városi szakaszán éjfél után. Végsebre biztosan nem lenne esélyed, mert a 18is és a 20i is 219-nél elforogja magát, ez meg 225-nél csak 6100-at pörög, ergo még van tartalék 6700-ig.
Van olyan dolog, ami nem jó utángyártottban. Ilyen a futómű pl. ami az E46-nál költségesebb. Motorhoz nem nagyon kell itt se hozzányúlni, nem az szívja a pénzt. De ugye minél idősebb egy autó, annál több hibalehetőség adódhat. Van aki szereti az új autót, az a tudat nyugtatja meg. Én nem ilyen vagyok, soha az életben nem vennék szalonból... Abban egy jó dolog van. Ha rendelsz, akkor lehet kérni Individual-t, és olyan lesz, amilyet szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
k.
őstag
válasz DreaD88 #13316 üzenetére
Sok ember csinált a válság elött ilyet. Most használtból sem vesznek 4 milla körül. Egyébként sokan. Hallotam olyan emberröl-ford szalonban mondták- a 8 éves focusában van 800 kilóméter. Nem 800 ezer, csak 800. Biztos kaphatott volna bmw-t is, de ő fordot vett-azt se használja-.
Nehogy azt higyjétek, hogy az az átlag, hogy suzuki helyett bmw-t vesz, max opelt vesz suzuki helyett, ekkora kategóriát nem ugrik. -
k.
őstag
válasz DreaD88 #13316 üzenetére
Sok ember csinált a válság elött ilyet. Most használtból sem vesznek 4 milla körül. Egyébként sokan. Hallotam olyan emberröl-ford szalonban mondták- a 8 éves focusában van 800 kilóméter. Nem 800 ezer, csak 800. Biztos kaphatott volna bmw-t is, de ő fordot vett-azt se használja-.
Nehogy azt higyjétek, hogy az az átlag, hogy suzuki helyett bmw-t vesz, max opelt vesz suzuki helyett, ekkora kategóriát nem ugrik. -
Zewa
senior tag
Szép a vas de megvallom őszintén az E30 valahogy nem az igazi.
Ha már régi BMW akkor már E21 viszi a primet az E30 csak holmi """utánzat"" lehet.
Dragon veled inkább nem nyitok vitát. Igazad van hogy 4milláért páréves Autót lehet kapni de az új Stiftnek is meg van az előnye...és ha nem vesz senki új autót akkor használt se lesz..ps.: Ettől függetlenül tényleg pöpec az E30 de nekem enynit tuti nem érne....
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz DreaD88 #13327 üzenetére
Úgy-úgy! Kinek a pap, kinek a paplan!
Érdekes hogy a BMW az egyik olyan márka amelynek akármelyik modelljét szívesen hajtanám. ...és eza nem mindegy!Ez tuti volt már de miért nem viszik el? Lehet le van rugva de ez akkor is igen olcsó.
Hülyéből meg mint tudjuk sok van.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Azért, mert M3 -at így nem szabad megvenni, és ezt még a legnagyobb fanatikusok, és a legeszetlenebbek is tudják. Óriási pénzbe kerül egy ilyen autó rendbe tétele. Nálam ez erősen kétes eredet, kereskedőtől alapból nem is vennék ilyet, csak tulajtól. És azon belül is olyantól, aki poweres és rendszeres klubtag.
Az a 107k km meg nonszensz, és nevetséges.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
DreaD88
tag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én hányingert kapok az összes kereskedőtől, de a csonti car szövegétől rendesen rosszul vagyok
Ezekről a szövegekről eszembe jutnak azok, akik jönnek házalni, vagy felkeresnek telefonon, mindenféle vacak miatt (legyen az wellness hétvége, vagy akármi).
Az szerintem már zaklatás[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
a szöveg miatt.meg valszeg a vételárat ráköltheted hamarosan.
én sem vennék sosem uj autot.nem éri meg.
jo ez az 18is de az a feljebbi jobb.ebbe nincs se klima se szervo.
bmw001:ki akar 230cal menni?én nem. ....városba elég a 130 is. .e46 futomóműve azé megy szét mert 18-91"es flenit aknak rá.e36ra raknak ilyet poweren neki is szétmegy.ez van nem bírja a magyra utakat. gyári 16"tal tuti az e46 futomüve is jo lenne sokáig.
-
Eagl3
veterán
Hihetetlen, hogy szinte az összes 2006 feletti 320-as kombi basszus... lehet lecserélem az autót a közeljövőben (feltéve ha elviszik, persze nem minden áron) és ami eddig szóba jött az a 320 és a 159-es Alfa.
Hát nemtom'... eléggé jól néz ki a 159 a BMW mellett, viszont technikailag valószínűleg valamivel jobb a BMW, bár drágább is általában.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
159 -es project felejtős lett az Alfánál. Ha már 3-as BMW, akkor csak i-drive -osat vegyél. (aminek van központi kijelzője.)
Egyébként biztosan jó autó ez az Alfa, én csak kis időre ültem benne. Nem túl kényelmes, olyan olaszosan kényelmetlen inkább. De a modellek többsége jól felszerelt, és igényesebb a belsőjük, mint egy E90 -nek, köszönhető a hülye Bangle -nek.Don't Tread On Me
-
Eagl3
veterán
válasz MPowerPH #13336 üzenetére
Kurv@ drágák ezek a 320D-k, Mo.-n, hát még amiben navi is van... 159 -nek, meg ahány szerelőt megkérdeztem mind mondta, hogy a kormányművel szokott ált. gond lenni mással nem nagyon.
E60 is szóba jöhetne, de minden parasztnak az van már, meg annyira nem is tetszik...[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
hát ja kombi 20d>>tipikus területi képviselős auto ergo visszatekert olyna 250-300e környékéről.a kivételeket vagy megtalálód vagy nem.
én nem tok ezekről az uj alfékról semmit pláne a dzíelről.a közhiedelmet ismered milyen.külsőre irto jol néz ki. A jts.ben nem gondolkozol?
bmw sosem lesz olcso.pláne nem a legujabb éra.az e60 jobban bejövös."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
DreaD88
tag
Most autóvásárlás előtt én is néztem (mondjuk nem 159-es, hanem 156-os) alfákat, de aztán a végén mindig az jött ki, hogy bmw-vel járnék a legjobban, így az is lett (pedig akkor még nem volt szempont).
De tény, hogy a 159-es gyönyörű"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
dragonfx
veterán
válasz DreaD88 #13339 üzenetére
neki ne mond ő pont e34 520i.ről cserélt alfa 2.0ra.azt hiszi +4ló a csoda.
1.8jts alfa van.és jokat is mondanak rola.a fogyin kivül.de ha 3-4 milláért akarsz használt kocsit ez nem szabad számítson.
elmúlt már 10 éves??jajj..ne ezt a szégyent.és akkor mi van?semmi.
-
Eagl3
veterán
válasz dragonfx #13342 üzenetére
"neki ne mond ő pont e34 520i.ről cserélt alfa 2.0ra.azt hiszi +4ló a csoda."
Össze se lehet hasonlítani a két autót...
"1.8jts alfa van.és jokat is mondanak rola.a fogyin kivül.de ha 3-4 milláért akarsz használt kocsit ez nem szabad számítson."
Ezt nem értem, a fogalmazásod még mindig foghíjas.
-
dragonfx
veterán
a súly miatt maximu,m.de nem azért mert annyival jobb az alfa.
1.8jts benyás turbo.ha jól tom 160 ló.Dread88>>akkor vegyél alfát te is jövö héten
"Venne a f@szom alfát ez után"--na akkor mégsincs annyira igaza objektíven?[ Szerkesztve ]
-
DreaD88
tag
válasz dragonfx #13345 üzenetére
Még nincs egy hete, hogy elhoztam a bömbit xD
Venne a f@szom alfát ez utánKülsőre tényleg bejövős a 159-es, de nem nagyon tudsz mutatni olyan 156-t amit egy bmw helyett választanék.
Mostanáig nem volt szempont a bmw, most már egyre inkább azDread88>>akkor vegyél alfát te is jövö héten
"Venne a f@szom alfát ez után"--na akkor mégsincs annyira igaza objektíven?Ezt azért írtam, mert ugye olvasom a fórumot az elejétől kezdve és voltak olyan arcok akik full a bmw-k ellen voltak és voltak olyanok is, akik only bmw mellett. Na annak ellenére, hogy Eagl3-nek is akkor E34-e volt, nem volt megrögzött, hanem objektíven adatokra támaszkodva mondta meg a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eagl3
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest