- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Srácok, ma az m1/m7-sen láttam egy f01 alpina bmw-t, kékes lilás volt, iszonyat durva járgány...
Eeeeh, what’s up, doc?
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14500 üzenetére
az már nem lenne kicsit káros a mocira nézve 6000es fordulat meg végsebb az a vége ugye.sokat pörög ott.több benya is kell.
persze tudom nem adják meg.de te is tudod minden annyit ér amennyit adnak érte.
mondtam én nem add el örültség."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #14505 üzenetére
Akik megveszik az olcsók, majd úgyis szívják a fogukat érte. Tudod milyen a magyar ember, inkább megveszi a 400k km-ről 120k km-re visszapörgetett gépet, mint a 220k km-et futottat.
Előzetes a BMW háromhengeres motorjáról
"A gyártó által nyilvánosságra hozott anyag alapján az egység valójában egy félbevágott hathengeres, lökettérfogata 1,5 liter. Azért ennyi, mert a BMW a jövőben hengerenként 500 köbcentivel számol összes új motorjában."
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Gebriel #14510 üzenetére
Nem feltétlen, vegyes. E39.hu -n azt javasolták, hogy ne menjek bele a 18" -ba. Nem ér annyit a kinézet. Sajnos nekem az M sport futómű még rátesz egy lapáttal. Anno 120k ment a futóműre is a lengéscsillapítók nélkül(Bp.-n használt autó volt), szeretném, ha ilyen maradna, mint amilyen most. Meg ugye a kényelem, rossz úton azért nem rázza ki a fogtömésemet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
aero.
veterán
Van már valami videó a négyhengeres turbó hangjáról?
-
Tálydi
senior tag
Újabb kasztrálás, ezúttal a Z4-ben
aero.:szvsz ne várj sokat, én szivik réször hangra számítok, így nem érhet kellemetlen meglepetés...
Eeeeh, what’s up, doc?
-
VR6-Fan
veterán
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Tálydi
senior tag
válasz VR6-Fan #14524 üzenetére
De utálom ezeket a részing tdi kibelezett sz@rokat, akármit is vernek oda
Ha már éppen 6er-nél járunk, pusztulat ez a járgány
Eeeeh, what’s up, doc?
-
tomcsi23
veterán
válasz MPowerPH #14526 üzenetére
Szerintem a Rábaringen is megszopatná rendesen. Nehéz az a 6-os, nem versenypályára való. Ellenben autópályán más lenne a helyzet. Persze, ha a kormos menne elől, akkor eleve bukta, a füst miatt lehetetlen megelőzni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz MPowerPH #14526 üzenetére
Maki barátomnak elég jól össze van rakva a technika, nem indul szarul az M6, pusztán 4X4 a golf
bár ez szar idő volt neki idén már ment 11,1 körül is asszem 200-as cél vonalival.
végre szinte biztos verné a bömi ez nem vitás, de gyorsulás meg pályán nem valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz tomcsi23 #14527 üzenetére
Tévedsz. Hiába nehéz, az M sportfutóműve nagyon ott van. Ez a Golf ilyen rövid gyorsulásra van kihegyezve. Autópályára semmi nem kell, csak a nyers erő.
Azért nem olyan szar az kanyarban, pedig ez egy M5. Rizsrakétákat megeszi, pedig ha máshol nem ott van futómű, és a végén még még janizni is futja.Héten mentem Seat Leon 1.8T -vel. 180 lovas ugye. Neked is olyan van? Nem mondom, brutálisan megy, és ez sem volt chippelve. Megkockáztatom, hogy jobban ment mint a 28i -m, főleg mikor hirtelen kellett ugrani. Szóval mégsem állok ki ellened( ), megnéztem, és az egész autó van vagy 1250kg. Ellenben kanyarodni ezzel sem lehet. Ott a bömi sokkal ütősebb, legalábbis a pécsi szerpentinen. Van egy kanyar amit 150-el szoktam bevenni, a ballonos kerekekkel. A Seat 135 körül kitolta a fenébe az orrát, még jó, hogy nem jöttek szembe.
VR6-Fan: Arra gondoltam, hogy az M6 egy pöppet később indult, mint a Golf. Mintha a végén már hozott is volna rajta.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
VR6-Fan
veterán
válasz MPowerPH #14530 üzenetére
időket nézd, ne azt hogy mikor indultak 90% foto cellás mérés volt
hát ahogy írtam én is végre tuti nem, de a rába ring rossz példa rövid egyenesek szűk fordulok, nem ekkora vas bálnának való, H-ringen lenne esélye, de ilyen rövid kigyorsításokon röhögve lehetne fogni bármilyen hasonszőrű vassal.
-
VR6-Fan
veterán
válasz MPowerPH #14532 üzenetére
hát szerintem a poli uretán szilenteket, meg valami beton kemény gátló+rugó párost elkönyvelhetsz a majd 700nm ellenére nem bolint túl nagyokat a kocsi, no meg 4X4-nél nincs jobb kanyarba, sebesség szempontjából, szerintem.
de valamikor össze futok makival kifaggatom kiváncsi lettem én is.
-
dragonfx
veterán
válasz VR6-Fan #14533 üzenetére
de hagyjuk egy szénnétuningolt 400méterre tervezett autot.ami havi 2x elővesznek egy évbe fut kb 200km mig az M6?....rossz az összehasonlitás.
Az M5nek keleltt volna nyernie azona videon a nyers 507 ló miatt.ennyit ki kellett volna tudnia autozni.az m3 helyezése meglepő.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14537 üzenetére
nem jön be mind1 elhsizem.
fel tudsz nekem venni a 28i.dről 2 videot?
1., mikor hidegen beindítod és a motortérből milyn a hang
2., mikor már mentél fél órát vele??a video rész nem lényeges a hang inkább.
megcsinálták a ocit csendesebb.azt mondták ez már rendes bmw.s hang.de nekem még mindig hangosnak tünik. ....
jo lehet nem egy 2 éves swift 1.3 vvt moci hangjához kéne igazitani.bár mind2 4henger.csak ugye a futás mega technolopgia.na meg a 16V."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14540 üzenetére
oksa köszi.
mert nekem igy tengelycserével is hidegen hangos.tény nem csörömpöl.annyira.....4 hete nem hallottam.
azt mondták 18 éves technika 250e+ km....ilyen egy 4 hengeres bmw motor.
csak hallottam már 4hengeres swift honda jazz mocit és az mintha nem is járna ...jo ok ujabb technika kevesebb km, meg 16V de akkor is....de majd holnap hozom el müszakistól.
még kell pár tömités (váltó, szervotartály és szivattyú, kormánymű)..és utána már csak a karosszériát kell helyesbíteni pár helyen, bár én megcisnáltam de van mit javítani....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #14541 üzenetére
Na, akkor nagy javítás történt a gépen. Gondolom sokba fájt. Mit cseréltek, mivel volt probléma?
A motor hangjából ne indulj ki. Haver 1.6-os Astra -ja piszok csendes alapjáraton, mintha nem is járna a motor. Csak ne kezd el túráztatni, akkor meg pont az ellenkezője, rossz hallgatni. Héten meghallgattam egy M5-öt hideg indítva, még a V8-ast. Na, az zörgött, csörömpölt, csattogott. Ejj, kérdeztem is mi ez. Mint egy traktor, ami ekét húz maga után a betonon. Ott is normális, az összes így szól. Még a V10-es is, hidegen oltári hangjuk van, negatívan. Mikor bemelegszenek, akkor átvált muzsikába. Persze nem a tipikus AMG Merci V12 duruzsolásba(szerintem azok a motorok szólnak a legszebben), hanem a V8 ritmusába, ami egy kicsit magasabb, és nem olyan élces.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14542 üzenetére
na ennek tükrében kiv vok a tiéd hangjára hidegen.gondolom mlegen a tiéd is halkul.
Hát müszaki+anyag+motor(tőke, tengely, himba, vezérmüszijszett csere+injektortömités(szivosor lejövös))..ez volt így 90k..
mint írtam még köv fizunál nézem a cikkszámokat csak nem lesz drága még a gyári se annyira. a kormánymübe, váltóba előre hátra, és a szervoszivattyúhoz és a tartályhoz kell tömitést vennem.
-
Gebriel
veterán
Na itt mindent lehet kapni.
7-BMW, WV T., hajó, harcíjármű.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Videót hova tudok feltölteni?
mod: lehet akkor felteszem youtube-ra, csak akkor összevágom.
Don't Tread On Me
-
Tálydi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs