- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Megjöttek a Zalandós Pier One pólók, hát nem vagyok elájulva tőlük
Egy mosás után már elkezdett kicsit tekeredni, valamint a nyaka is rojtos
Nem volt szárítógépben, sima 40 fokos mosás.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
margithid
veterán
45ös bullboxer, 8700 Ft
[link]
Nekem méretem, de van már hasonló cipőm, meg most elég ez a két cipő amit vettem -
arcsin
senior tag
-
addikt
Köszi a tippeket!
A következő mosás akkor már 30 fokon lesz, bár eddig minden 40 fokon volt mosva, ilyen még nem volt. Talán a croppos polo volt még hasonló.
Mostanában a hollister polokat írtátok talán ami ilyen BB ha akcióban van és jó minőségű. A kövi polo rendelési turnus akkor majd az lesz.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
xTech
tag
válasz BoneDragon #17560 üzenetére
Az egy AY-s screenshot.
Hollisterco.com a hivatalos oldal, és ha emlékezetem nem csal, akkor Hollandiából küldik a csomagokat. -
oszy
veterán
válasz hyperspace #17562 üzenetére
Mi is veszünk sok baba dolgot. Kabátot is pl.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
jcrk
tag
[link]
Vettem egy ilyet az officeshoes-on 12.000ért. 44-es de nekem kicsi lett. 4 másodpercet volt rajtam az egyik fele.
Esetleg valakit érdekel? Budapesten át tudom adni árában. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Márkakupon mellé fel lehet használni bármilyen kupont? Ha igen akkor melyiket?ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Ing alá van nektek bevált fehér vagy testszínű trikó?
Jól szellőző, kevésbé izzadós kéne az esküvőmre.
Előny, ha jövő péntekig meghozza a futár.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
HKorn
veterán
AY brutál jó akció, végre!
Run&Ride
-
Janoo_07
aktív tag
válasz atee_13 #17569 üzenetére
TH pulcsik voltak most és korábban is nagyon jó árban. De alig van már méret. Azért egyet most is behúztam 12-ert 50 helyett. Nem tudom ki fizeti ki az eredeti árakat. Amugy inkább a téli őszi cuccok pörögnek ki, de mikor máskor kell azt vásárolni ha nem most. A szekrény elbírja
-
Kos 7
tag
https://www.aboutyou.hu/p/hackett-london/polo-8026735?vid=50349959
Kerestetek polo ingeket, hatha valakinek jol jon, XL. -
thebigK
addikt
Fehér ADIDAS PERFORMANCE Póló | ABOUT YOU
3dbos pakk - 5.245 HUFTengerészkék Lindbergh Póló | ABOUT YOU
3dbos pakk, hosszúujjú - 6.495 HUFFekete, Fehér BURTON MENSWEAR LONDON Póló | ABOUT YOU
7dbos pakk, S-M méret - 9.245 HUF[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
MittuDomain_
őstag
Megy most bármilyen CS kupon?
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
knoxhu
senior tag
válasz MittuDomain_ #17574 üzenetére
én úgy láttam semmi, még a sorry se.
-
Kos 7
tag
Ha ay-n leadtam es kifizettem a rendelest, de utana toroltek az egyik termeket, akkor semmi esely nincs arra hogy azt kikuldjek igaz ? Illetve penzt automatikusan kuldik vissza ilyen esetben?
-
margithid
veterán
Vannak jó cuccok, az biztos!
Láttam adidas, bullboxer és clarks cipőt is 8-9k-ért, ráadásul a méretemben, de kihagyom. -
luckyboi82
tag
Azért az vicces 5 tételnél ennyit spórolsz 185.490.-
[ Szerkesztve ]
-
Attila2011
aktív tag
Én egy szürke Puma tréning nadrágot akartam, 4k körül volt, 2 darab készleten, mire fizetni akartam, már el is fogyott , hasonlóan egy pulcsi szerűség is.
Azért így is vettem két pólót, meg egy CK övet (sok öv van nagyon jó áron). -
MaddeNNNN
őstag
SIZEER-en NIKE AIR HUARACHE 34k
egyik leg kényelmesebb cipőm volt, szó szerint rongyosra hordtam. ennyi pénzért jó vétel.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Szabi®
addikt
-
margithid
veterán
válasz margithid #17579 üzenetére
Egyébként bárki bármit mond az ilyen AY akcióknál ami most van, nincsen jobb.
Ingyenes szállítás, visszaküldés. 7-8k-ért adidas Originals, geox, bullboxer cipők. 10k körül replay, boss, kings of indigo nadrágok, farmerek.
Láttam Hollister melegitő alsót 3-4k körül, az is durván jó ár.
Az viszont biztos, hogy első pár órában kell venni, mert utána már le van rabolva általában. -
tipuka
addikt
Az AY appban az összes kuponom végigpróbálgattam, illetve böngészőben is, végül beadta az egyikre a kedvezményt. Volt 1-2 régebbi és 1-2 újabb, a régit múltkor megette, most egy újabbal sikerült. Teljesen random nálam, meg ritkán jön be. Meg "csak" 15%-osom volt. Hátha bejön, próbálgassátok. Kellene pár sorry kupon.
Rendeltem is pamut nacit és pólót.Eközben épp levelezgettem velük, mert 2 hete visszaküldtem a csomagokat az előző rendelésből, és kb ~150k forintnyi összeg hiányzik. Meg furcsa nekik, ha az ember egy nagy rendelésből 1db-ot tart meg (ha 1x nem jó rám, most mit csináljak? ) .
-
tipuka
addikt
335ezres rendelés volt. Hülye egy méretem van, ahogy Silent77 is írja, akcióban 2 féle méretet muszáj vennem, mert azonos márka és méret esetén is különböznek a méretek sokszor. Vettem most 2 teljesen egyforma Hugo Boss xxl-es nadrágot (mindenben egyforma papíron, méret, szín, stb, kettőt vettem, mert ebből tudom, hogy ez a méretem), több cm a különbség a kettő között szárhosszban. Így egyet muszáj visszaküldenem. Pedig ezek nem 4-5ezer forintos Hollisterek, persze olyanom is van, tök jó nadrágok.
Eddig amúgy nem volt probléma, szép összegekért vásároltam, de hagytam is náluk pénzt, nem keveset. Most pont rosszul jött ki, mert egy nagy rendelésből nem lett sok minden jó, csak 1 termék. Másik rendelésből meg 1-1 terméket küldtem csak vissza. Ez ilyen, próba nélkül nem tudhatom meg jó-e rám.
Az oldalnak köszönhetően a 8-12 éves ruhatáram lecserélődött a boxereket és zoknit kivéve, utóbbit találok a kínaiban. (hiába járkálok én árkádba meg plázába, kínaiba, piacra - mondjuk a cserepes sori piac már megszűnt sajnos azóta, így is nagyon ritkán találtam jó ruhát magamra, pár hetente mentem, sokszor hiába).
Nem ez a hobbim, hogy rendelgetek hülye módon mindent összevissza és "úgy is visszaveszik". Különben biztos az lenne, amit rushty mond.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Ugg cipővel van valakinek tapasztalata?
Elég durva árban van sok helyen. -
margithid
veterán
válasz Szabi® #17595 üzenetére
Árazásban elég erősek.
De őszintén szólva én maradok a caterpillar, bullboxer, Skechers, timberland, bugatti cipoknél ha lehet. Ezek eddig mindig megertek az árukat.
A sokak által dicsért vagabond se jott be nekem..
Geoxra lennék még kíváncsi, mert azt is dicsérik nagyon. -
veterán
válasz DemonDani #17590 üzenetére
Utána Ők csodálkoznának, hogy nincs megrendelés.
Amint megszűnne, elveszítenék a vásárlók igen nagy részét. Én biztos nem vásárolnék ott többet.
Amit Kecske barátom is leírt, ugyanaz a márka, ugyanaz méret, ugyanaz a termék. Még is akkora a különbség, hogy az egyik feljön, másik nem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-B-
senior tag
Hollister 3 PACK 10.190 Ft (15%-os hírlevél kuponnal még lehet faragni az árból)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...