- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz IntelKiller7 #13000 üzenetére
Hálás köszönet a New Era tippért
-
margithid
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz gangstagergo #13001 üzenetére
Nincs mit. Nagyon jo aran voltak a kuponnal.
Meg jo, hogy nem rendeltem a multkor caplandrol.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
b4lukapitany
tag
válasz margithid #13003 üzenetére
Azt passzolom, nadrágot nem nagyon fogtam még, kinézetre ez nagyon jó, úgyhogy rendeltem is egyet. 10 k-t talán megér.
Egyébként szerintem a CK messze a legtúlértékeltebb márka. 2 pulcsim van tőlük, ami tényleg rendben van (bár semmi extra), de a pólók azok olyanok, hogy 3-szor felveszed, aztán kb. ki lehet dobni. Nagyon gyenge a nyakrész pl. általában, szabásra is rosszak többnyire, az anyaghasználat se prémium egyáltalán.
-
valeno
tag
Melyik levis zoknit rendelted? Minőségre van vele tapasztalatod?
Épp bokazoknit keresnék nyárra (a hagyományosat nem a nagyon titkosat ). Van két pár TH zoknim azok nagyon jó anyagúak de viszonylag drágák. -
margithid
veterán
A ck méretei nadragban kb hasonlók mint a többi márkának?
Levis farmerbol 33 32es kell pl. Ck nadrágban akkor gondolom m méret lehet jó nekem. -
Attila2011
aktív tag
Nálam már csak 10% kupont mutat Pedig tegnap este pár dolgot kinéztem nyárra...
-
Kaba
veterán
válasz Attila2011 #13009 üzenetére
Nem egységes van 10,20 és 30%-os kupon a divattermékekre.
-
margithid
veterán
Emag kuponok élnek még
dobna esetleg valaki párat, ohgy elfogadja-e? -
Kos 7
tag
footshop.hu -30% mindenre:
EXTRA30
-
HKorn
veterán
Vegyél Ultraboost 20-at, vagy DNA-t
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
MaddeNNNN
őstag
DNA-t néztem mert nagyon tetszik, de van egy Ultraboost Parley LTD-m ami nagyon hasonló. Bár most ahogy néztem videókat róla elég vékonynak tűnik a 21. Kipróbálom, maximum visszaküldöm.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
oszy
veterán
Ma már azt írja lejárt. :/[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
margithid
veterán
Cinque pólóhoz volt valakinek szerencséje?
5k alatt van az ára most.
Minőségre rendben van? -
mert_csokis
senior tag
válasz MaddeNNNN #13019 üzenetére
Már nagyon túlvitték ezeket.
Látszik, hogy nem tudnak mit kitalálni, és a kezdeti, egyébként egyszerű és letisztult UB formát csak elbarmolják.
Nyárra szinte egyedüli választás az Adidas PW Tennis HU.
Gyakorlatilag azt sem érzed, hogy a lábadon van. Ha már a bebújós, "knit" kategóriában gondolkodunk.
Vagy ott van a Nike SB Janoski Max, ami szintén nagyon el van találva.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Magnum_
nagyúr
válasz mert_csokis #13023 üzenetére
Nekem a heten jott egy puma carson 2 cosmo es zsenialis (tenyleg), olyasmi, mint amiket irtal
I humbly and respectfully decline™
-
Janaboy
veterán
-
MaddeNNNN
őstag
válasz mert_csokis #13023 üzenetére
Igen, az origi UB-k nagyon szépek, letisztultak voltak. Azért is vettem meg anno a Parley LTD-t. Nagyon szépek a színei, tetszik a hálós zokni feeling + ugye legalább ennyivel hozzájárultam a környezetvédelemhez. Azóta nem is nagyon követtem az Ultraboostokat, azért is csodálkoztam most. Mindegy, rendeltem egy UB21 Parley-t, kíváncsi leszek mennyiben más a 3 évvel ezelőtti elődtől.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
mert_csokis
senior tag
válasz Janaboy #13025 üzenetére
Most néztem a Nike oldalát, és már nincs fent.
Mindenesetre Janoski Max 2 néven megtalálod. Ha minden igaz, talán 2019-ben jött ki.
Aztán lehet, hogy pont most nyugdíjazták.
Túl sok különbség nincs a két generáció közt. Az elsőnek a talp része be van vagdosva, a másodiknak már nincs.
Nekem ez a modell van.
Még a Nike oldalán vettem. Eleve akciózva volt, és még abból is lejött 20 százalék, plusz az ingyen szállítás. Valami tizenpár ezer forint volt a vége. Annyit nagyon megért.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
margithid
veterán
Fila papucs, 2k huf.
[link] -
margithid
veterán
Officeshoesnál szokott lenni még olcsó papucs.
Azok minőségibb darabok. -
oszy
veterán
Jack & Jones cipőt akarok venni az emagnál. A háromezres kupont miatt szeretnék jó méretet választani. A J&J saját weboldalán nem is különösebb méretezést, de egy oldalon azt írják, érdemes egyel nagyobbat venni. Valaki vásárolt már ilyen márkájú cipőt közületek?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tocsek18
senior tag
akció
URGENT, SUPER SUMMER SALE JUST LAUNCHED at Qwertee.com!!Up to 75% off in tee shop, £4/€4/$4 tees! All tees £8/€10/$11 or less! -
mert_csokis
senior tag
válasz Zoli-bácsi #13042 üzenetére
Jóvanaz...
Fehér zoknival tökéletes gésapapucs lehet belőle.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
törölt tag
Sziasztok! Fürdőszobai törülköző szettre tudtok valami Bestbuyt?
-
Peterhappy
őstag
válasz #04441088 #13045 üzenetére
Nekünk JYSK-es Karlstad törülközőink vannak (nem szettben vettük, de van ugyebár több méret), nagyon szeretjük, szerintem ár/érték arányban elég jó vétel.
De a többi GOLD törülközőjük se lehet rossz. A Malung-nak jópofa mintái vannak, A Nora-k pedig még combosabbak, valószínűleg még jobb lehet a nedvszívó képességük (600 g/m²). De BB-nek talán a Karlstadot és a Malungot nevezném innen. -
törölt tag
válasz Peterhappy #13046 üzenetére
Korulnezunk majd a Jyskben, ez eszembe se jutott, köszönöm szépen.
-
Paxker315
addikt
válasz Peterhappy #13046 üzenetére
Az kétélű kard, ha sok vizet köt meg. A vékonyka "áttetsző anyag" gyorsabban szárad, ritkábban kell mosni. Meg nyáron kifejezetten jó, ha picit hagyod érvényesülni a bőrön párolgást, mint hűtési mech : )
-
Magnum_
nagyúr
Tobbesszam? Minden oke?
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest