- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruf
csendes tag
BS-en indult vmi húsvéti tojáskeresős téma.
Nekem 5% kupont meg ingyenes szállítást dobott.Bestsecret inv. privátban kérhető
-
Sefneni
őstag
válasz WayneGace #24003 üzenetére
Levisz.
Nekem átment a rendelésem, legalábbis a pénz átment (szerencsére PayPal), viszont visszaigazoló email nekem sem jött.
Remélem, hogy tényleg csak nagy a leterheltség, de azért kiküldik a pakkot.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
adalbert1
veterán
Ha itt megnézitek a rendeléseteket, nektek is canceled a státusza?
levi's us oldal
levi's német oldal
E-mailt a rendelésről vagy a törlésről kaptatok már? -
pohár
félisten
hát, szomorúan konstatáltam, hogy még mindig nem lehet rendelni, sok dologból került vissza készletre pedig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Velocity
aktív tag
válasz adalbert1 #24008 üzenetére
van forintos verzió is, csak trükközni kellett az url-lel, mert a magyar oldalon a tracking linkek nem oda visznek... https://www.levi.com/HU/en/track-order
Egyébként itt sincs semmi visszajelzés. Írtam nekik, hogy wtf, egy automatikus email jött, hogy 6.00-16.00-ig van support, szóval várjak a válaszra, de ennyi...
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
AIex
tag
válasz adalbert1 #24008 üzenetére
Regisztráció nélkül vásároltam, mivel az oldal, a Levi's saját oldalának tűnt, rendelés számot sem mentettem el, lévén majd jön order confirmation,
No, se rendelés visszaigazolás, se rendelés törléséről szóló email nem jött, de legalább a pénzt levonta,
Egyébként törlésre tippelek, csak nem értem, mit tökölnek ennyit.
-
pohár
félisten
válasz ambushka #24010 üzenetére
ezt sejtem én is, de a rendelés ugyanúgy áll, sőt, fogyott el a frissen kosárba került póló, azt akkor hogy?
kapják be, csak 2db övet akarok venni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
la_cc
addikt
Az normális BS-nél, hogy szombat óta dolgozzák fel a rendelésemet infó nélkül? Eddig egyik külföldi oldalnál sem láttam ilyet, mindenhol böktek valamit kb. 24 órán belül.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
szabeska
addikt
válasz nosedive #24028 üzenetére
En is jobban orulnek a cuccnak Gondolom visszateritik a sima bankkartyas fizetesemet is, csak mikor... Meg a rendelesemmel kapcsolatban sem jott email A tajekoztatast hianyolom, majdnem 12 ora eltelt. "Bocs, elbasztuk, itt az aru/penz..." Bezzeg a support egybol valszolt delutan amikor meret valtoztatasrol erdeklodtem, mert a nagy kapkodasban egy rublikaval felrenyomtam egy ciponel
[ Szerkesztve ]
F1
-
Llew
senior tag
Én már nem tudtam leadni a levi's rendelést, még most is processingben pörög, viszont a cuccok továbbra is fogynak, mert ha külön megnézem valamire már csak 1-5 darabot ír, míg korábban volt még.
#24030 szabeska
Azért az még nem a világ. Majd ha két nap múlva sem kaptál semmi visszajelzést akkor aggódnék a helyedben. A bedobott pénzt meg várható volt, hogy rossz esetben nélkülözni kell pár napig.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
senior tag
válasz Soulfly842 #24027 üzenetére
Erre a tracking részre bármilyen random számot írva is ugyanez a szöveg jött ki,szóval a másiknak jobban hiszek ahol sajnos Cancelled. Meglátjuk holnapra mizu!
iPhone 13 Pro 128GB
-
Lackki
őstag
Nem lehet h a magyaroknak (ip) porog csak a processing? Valszeg csak nalunk volt elarazas, mas meg tud vasarolni kintrol, azert fogynak
Privátot hamarabb észreveszem
-
addikt
Itt is cancelled az id alapján, email meg semmi se jött...
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Én is tegnap dél körül rendeltem, de semmi. Nincs meg a rendelés szám sem. Azért még bizakodok, hátha... Vagy ha cucc nem, akkor egy kupon vagy valami. (Úgyis kéne egy farmer, ami tegnap nem volt méretben. )
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Llew
senior tag
Teljesen hülye a rendszer. Kiirja a kosaramra, hogy out of stock tétel van benne, de megis ki tudom valasztani es ujra a kosarhoz adni.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #23869 üzenetére
Kérem segítsen valaki, BS regisztrációkor nem tudok jelszót megadni,de belépéskor kéri. Ha újat kérek a felületen,akkor érvénytelen email címet ír ki, hiába azon regisztráltam.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Bigemperor #24041 üzenetére
Regisztrálj újra egy másik email címmel.
-
addikt
válasz Bigemperor #24043 üzenetére
Nem ment email, hogy "Please confirm your registration"?
Szerintem ott kellett jelszót megadni utána, de már nem emlékszem pontosan.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Bigemperor
senior tag
válasz szpeti40 #24044 üzenetére
De, arra rákattintottam és onnan egyből a belépési képernyőre dob folyton,ahol már csak az email cím és jelszó beírására vagy a regisztrációra van lehetőség. Na most mivel nincs jelszó generálva,úgy nehéz volna azt megadni. Ha viszont új jelszót kérek,akkor nem valós email címet ír ki.
User error volt,közben rájöttem hogy a kva appot addig nem célszerű telepíteni,amíg nincs kész a regisztráció,mivel arra irányít át és ott nem lehet azt folytatni.[ Szerkesztve ]
-
Lorsi91
újonc
A Levi’s webshopja azóta javította a hibát, a kosárban már a “jó” ár kerül feltüntetésre…
-
Lackki
őstag
mostmár cancelled a magyar is. Reggel nekem még processing volt
Privátot hamarabb észreveszem
-
addikt
Van már hivatalos levél, álláspont mi lesz ezekkel az olcsó cuccokkal a Levi"s esetén?
Csak hogy most meddig várjon az ember az előreutalás miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest