- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
335ezres rendelés volt. Hülye egy méretem van, ahogy Silent77 is írja, akcióban 2 féle méretet muszáj vennem, mert azonos márka és méret esetén is különböznek a méretek sokszor. Vettem most 2 teljesen egyforma Hugo Boss xxl-es nadrágot (mindenben egyforma papíron, méret, szín, stb, kettőt vettem, mert ebből tudom, hogy ez a méretem), több cm a különbség a kettő között szárhosszban. Így egyet muszáj visszaküldenem. Pedig ezek nem 4-5ezer forintos Hollisterek, persze olyanom is van, tök jó nadrágok.
Eddig amúgy nem volt probléma, szép összegekért vásároltam, de hagytam is náluk pénzt, nem keveset. Most pont rosszul jött ki, mert egy nagy rendelésből nem lett sok minden jó, csak 1 termék. Másik rendelésből meg 1-1 terméket küldtem csak vissza. Ez ilyen, próba nélkül nem tudhatom meg jó-e rám.
Az oldalnak köszönhetően a 8-12 éves ruhatáram lecserélődött a boxereket és zoknit kivéve, utóbbit találok a kínaiban. (hiába járkálok én árkádba meg plázába, kínaiba, piacra - mondjuk a cserepes sori piac már megszűnt sajnos azóta, így is nagyon ritkán találtam jó ruhát magamra, pár hetente mentem, sokszor hiába).
Nem ez a hobbim, hogy rendelgetek hülye módon mindent összevissza és "úgy is visszaveszik". Különben biztos az lenne, amit rushty mond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest