- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
pohár
félisten
de azokat egymás után írja ki, nem egyszerre egy összegben
madgie... ahogy mondod
bár ez csak az amerikai bázisnál működik[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BlazR
tag
válasz Karajev7 #35106 üzenetére
Próbáld meg levenni a felbontásnál a frissítés gyakoriságát (mondjuk. 1920x1080 75Hz-> 1920x1080 60hz), nekem megoldotta a problémát.
Más: Valószínűleg újra kell húznom a win7-et, ugye megmarad a karakterem? Tehát ha újra felrakom, akkor csak feltelepítema game-t újra és belépek az origin azonosítómmal.
Még egy kérdés: Úgy érzem játék közben mintha "szaggatna" az egér, pedig az fpsem 35 felett van mindig, netem gyors, és kevés pinges szerverem szoktam játszani. Egy kicsit zavaró (már megszoktam ); lehetséges, hogy valami nincs jól beállítva?
[ Szerkesztve ]
E
-
EczkE
veterán
Remélem nem volt még.
Asszem mindenféleképpen!
-
Paul119
addikt
első ránézésre elvesztette a bf azt amiért bf... olyan érzésem mintha egy fel cicomázott mw2vel játszanék
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
dag
tag
Sziasztok!
Hozzáértők figyelem!
BF3 fagyásról szeretnék kérdezősködni.
Configom az adatlapomba van. A legújabb beta nvidia driver van fent. A lényeg, belépek BF3-ba és nem telik el 5 perc (néha elég 2 perc is) kifagy úgy hogy ledob a tálcára de a játék fut tovább és nekem kell manuálisan kilőnöm feladatkezelőből. Megnéztem single-ben is ezt csinálja. Egyszerűen lefagy az nvidia driver (hibát észlelt ezért újraindult) Win7x64 SP1 rendszer alatt. Csináltam egy GPU-Z képet mikor lefagyott: Kép Az alaplapom és procim teljesen új (most váltottam s1156 -ról) és csak a ram meg a videókártya a régi: Giga Gtx560Ti SOC 1000Mhz. A hőfok szerintetek normális? (84 fok??) mindezt LOW beállításon 1680x1050-be??? Kb 5 perc játék után fagyott ki. Másik játékot is próbáltam Crysis 2 azt is ledobja tálcára pár-perc játék után és ugyanúgy manuálisan kell bezárnom. Ez videokártya vagy driver hiba szerintetek?Előre is köszönöm ha valaki tudna helpelni csak nyugodton írja le.
Előre is köszönöm.
-
bul07
nagyúr
Nem játék hiba, hanem 560Ti szokásos TDR hibája
Ebben a fórumba TDR hibáról olvashatsz , itt meg a 560Ti fóruma ahol a kártyával kapcsolatos dolgokba tudnak segíteni
Amúgy driver csere, vagy vga bios csere , végső esetbe órajel csökkentés vagy manuális feszültség emelés( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
válasz Paul119 #35112 üzenetére
Hát azért játssz ezután az mw2-vel,és rájössz,hogy még ott nem tartunk
De tény,másabb lett a bf3,több a lehetőség,de kevésbé is szükséges kihasználni,és ez nagy kár.Sok cucc,felszerelés,fegyver van,de fegyóval szinte mindennel el lehet lenni,cuccosnál meg lényegében ami jó,ha van,a rakétavető,a többi használata esetleges,nem létszükséglet,csak színesítés.Viszont pont ezért érzi néha az ember nyűgnek,ha használja,mert lehet nélkülük is boldogulni bármikor.Mit nem adnék egy olyan bf-ért,amiben pl.a rush-nál x akadályon kell átjutni,stb,aminél a meghatározott feladatokra meghatározott kaszt és szerkó kell...valamit javítani,felrobbantnani,ilyenek...a játékmódok túl egyszerűek és túl kevés is van a játékban.
De még ígyis ez a legjobb multi jelenleg,ebben lehet a legtöbb féleképpen játszani,codban meg beteszed az akimbót és annyi,ott nincs választás,top holmi,oszt' dara.Instant,de agyatlan hent.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Paul119
addikt
válasz BandiHUN #35117 üzenetére
viszont a gt550m high ultra keverék beállításokkal elész jól megbírkózik a gammel 1440x900 ban , ennek örülök legalább, de annyira .... hogy is fogalmazzak, undorító ez a spawnolok és kapom is az rpgt vay headshotot vagy éppen ami az ellen keze ügyébe kerül pajszer vagy tököm tudja
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
bul07
nagyúr
Próbáltam most játszani, de nem tudtam egy szervere se engedett belépni állandóan
An error war reported from the EA online hibaüzenet
Pár napja jelszót cseréltem a Origin-be és így nem volt egyforma a battleloggal, most a Origin jelszavát ugyanarra állítottam és semmi hibaüzenet enged játszani[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fabika
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó HC szervert? Nekem sokkal jobban visszaadja a HC a BF2 érzést, de sajna eddig csak német szervereken tudtam játszani, ahol állandóan cserélődnek az emberek és nagyon ritkán tud kialakulni valami csapatjáték. A commmander nagyon hiányzik ebből a játékból, aki össze tudná kicsit hangolni a csapatot. Így leginkább mindenki csak a saját feje után rohangálVisszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.
-
fabika
tag
válasz csibe1 #35125 üzenetére
A commander a squadleaderek fölött állt. Ő jelölte ki a pontokat a squadoknak, és nem volt más dolga, mint a squadok irányítása és segítése UAV-al, ágyúzással, buggy dobással. Látta az egész pályát, tudta hogy mikor fognak megtámadni egy saját bázist, így utasíthatta az egyig squadot, hogy védje a bázist. Míg ha egy ellenséges bázis erősebben védet az ellenfél, akkor több squadot küldhetett rá egyszerre, hogy együtt behúzzák a zászlót. Jó commander nem is nagyon mozgott a pályán. Nem is nagyon kapott pontot, ha megölt valakit, viszont minden másért igen.
Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz fabika #35127 üzenetére
Egyszer egy angol szerveren találkoztam egy veszett jó commander-rel.
Szóban utasította és figyelmeztetgette a squad leader-eket, hogy ki merre menjen és ki mit csináljon.
A mai napig emlékszem rá, nagyon jól nyomta a srác.
Nem is nyert kört az ellen."A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Mappa
addikt
Heyho!
Na áttértem én is erre az oldalra, mw3 után
BF téren tök szűz vagyok, ez lesz az első rész multiban
origin NME86 vagyok és pár emberkét ismerek akik mw-vel is tolják/tolták... bár nem tudom itt mennyire megy csapatban a kaszabolás?!
nem kötelező megadni
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Tegnap edgR kollégával kb másfél órán keresztül próbáltunk CO-OP ban játszani, de nem jött össze.
Invite elment, el is tudtuk fogadni a másik félét, de a játék nem indult el. Ha kiléptünk a battlelogból, akkor a partyt nem láttuk, csak hang volt. Böngésző "kes" ürítés megvolt.Meg nálam volt egy kis csúszás a chatben, edgR kolléga 18:38kor írt üzenete 18:50 kor még nem jelent meg nálam. Játszottam egy kört, kilépve láttam, hogy írt(19:00 kor).
Ezek a hibák csak nálam/velem fordulnak elő, vagy más is tapasztalt ilyet?
Ezúton is köszönöm edgR kolléga kitartó segítőkészségét!
Végül is sikerült a helikopteres játékot abszolválni comrad86 játékos jó pilóta képességeinek hála, random összesorsolt vele a játék.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
cannibal
senior tag
válasz belaazallat #35132 üzenetére
Igen, tegnap én is észrevettem ilyet. Nem ment át a meghívás és a chat is bugos volt
-
belaazallat
addikt
válasz cannibal #35133 üzenetére
Köszi!
Akkor megnyugodtam, hogy nem az aláírásomban szereplő eset áll fent.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cannibal #35133 üzenetére
Hátja, egy szokásos nap BF3-ban.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DonThomasino
veterán
Új patch mikor várható?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Mappa
addikt
-
L4mie
veterán
válasz belaazallat #35134 üzenetére
vagy még mindig fennáll az avast-os blokk, nekünk még indulásnál csinálta, hogy az avast leblokkolta a game manager ablakot, és istenért nem ment a game elindítás CoP ban. Kapcsoljátok ki a vírusírtót, próbáljátok meg úgy, hátha az volt.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz cannibal #35136 üzenetére
Vagy csalnak vagy csak kiba unbalanced, LMG-vel 6-8 golyo utan 30-40%-on maradnak és nekem meg csak 2 talalat es fexem...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Viper26
nagyúr
válasz DonThomasino #35137 üzenetére
Szerintem a dolog technikai részéhez nem nagyon nyúlnak már (sajnos), pedig kellene....
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Eagl3
veterán
No tegnap csak sikerült széthegesztenem egy járművet.
-
-szőke-
tag
válasz DonThomasino #35149 üzenetére
Csak abban.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest