Aktív témák
-
Lethal Gene
aktív tag
Szerintem amit még fontos nézni az az accuracy...az elárulja, hogy észnélkül lő az illető, vagy szépen, ahogy kell...
Nekem sincs túl sok killem, a pontokat a zászlófoglalásokkal szerzem..elvégre az a cél a CQ ban...
Egyébként a trükk a gyors fejlődéshez, hogy nem az agyatlan 64-es szerverekre kell menni, hanem kicsikre...16-osokra...pláne, amíg nincsen összeszokott banda, illetve nem ismered a pályákat...
Tegnap mekkorakirályság volt Bazaaron...az elenfél csipája felvitt mavval egy másik csipát a D és A pont közötti ereszre, és oda spawnoltak utána a csávokámék...és onnan oszottták az észt...
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz Lethal Gene #34952 üzenetére
Azert 64es metronal assaultkent eleg gyorsan lehet fejlodni, nem hiszem, hogy egy 16osgyorsabb lenne. Es nekem makom is van, mert medic a kedvencem
-
cannibal
senior tag
válasz Lethal Gene #34954 üzenetére
tudom, de akkor is bosszantó
-
Lethal Gene
aktív tag
jaja, és még plusz a pályát is megismered...ha ügyes vagy egy normál körben, tehát nem 1000 tickettel, megkereshetsz 5-6000 pontot...10000 körösben pedig olyan 20e...
De nem csak a stat számít, hanem közben lehet gyakorloni a taktikát, stílust és pályát is...
nekem pl a 24 v 32-es szerók tetszenek a legjobban, ott nagyon kiélezett izgalmas meccsek vannak, ahol nem csak dara megy, de azért forgalom is van rendesen...
@cannibal: jaja, ezért nem járok Metro hentre...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz Lethal Gene #34952 üzenetére
Maval föl lehet vinni ember? Amikor haverommal próbáltam csak leestett róla bár lehet ő volt a béna.
-
L4mie
veterán
Hát srácok nem tudom, amióta nincs stabil 4 haver játékra, max 2-en játszunk sokkal élvezhetőbb a TDM, meg a Metró, ahogy tényleg csak agyatlanodni kell....pedig mekkora királyság tud lenni egy jól összeszokott csapattal conquestelni :[
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
BandiHUN
veterán
válasz cannibal #34953 üzenetére
Rutinos ember nem fogadja el az élesztést,hanem kilő egy tárnyi pisztolygolyót,mielőtt felkelne...ha veszett ügy/tűzvonal,így még van esélyed egy kis bosszúra,1 tárból ha nem készülnek rá,elviszel 2-3 ellent is...ha meg nem,legalább megpróbáltad,de legalább nem lesz halál belőle.Viszont ha gyorsan takarítasz,és összejön,akkor véded a medicet,aki feléleszt,mert ő ugye nem tud lőni defibbel a kézben,tehát jó pont,a másik,hogy általában oldalra ugrik is el élesztés után emiatt,így ha lőnek,őt fogják előbb,és te lelőheted a támadókat,megmentve őt is.
Szerintem mindig érdemes kihasználni ezt a kis bónusz lehetőséget.és csak akkor felkelni,ha tiszta a levegő,úgyis védtelen és kevés ép-s leszel addig,nem nyersz vele heves csatában.Másik okosság,hogy hamarabb lőképes leszel sokkal,ha elfogadod az élesztést,de rögtön fekvést is nyomsz,nem megy idő a felkelésre,rögtön lőkész vagy,míg felkelve lehet megint kinéz a sarkon a támadó és lelő mint egy kutyát védtelenül megint,ha nincs szerencséd,a medik is újra próbálkozik,és így tovább.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz madgie #34965 üzenetére
Jaja,van ilyen de sosem lehet tudni,bukni nem bukik az ember vele,ha mást nem,egy kis suppression összejön,ha azért van irányban ellen.Amolyan free bónuszkör.De ha csak egyszer bejön 5ből,már van egy potya killed pisztolyra+esetleg assist ribbon.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
edgR
őstag
válasz BandiHUN #34963 üzenetére
ez mind szep es jo, az elesztessel a csata heveben egy gond van. megpedig az, hogy akkor is elmegy feleslegesen min. 10mp-ed a jatekidobol, ha nem fogadod el az elesztest. es a csapatod ossz idejebol ezaltal ugyanannyi.
mivel ugye elesztes->ujra latsz->e->kill screen->deploy van kill screen->deploy helyett. -
bognar110
őstag
-
Laraxior
titán
Most már helizek is... videom is van... csak nem publikus beszorultam a híd alá
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
hülye kérdés,de ez mit jelent?
Nem is tudtam,hogy a bénáknak is van toplista vagy mittudomén miért vagyok én ebben az első az ismijeim között
http://battlelog.battlefield.com/bf3/leaderboard/LorenzoHUN/show/Mp_Nemesis_Nemesis/1/team/soldier/1/1/Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
belaazallat
addikt
Milyen küldetések vannak a CO-Op-ban?
Az elsőt 3szor már megcsináltam. A helikopteres részen nem tudok átjutni, mert nagyon béna pilóta vagyok, és hasonló képességűekkel sorsolt össze a gép.Esetleg nem segítenél át a helikopteresen?
Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
pohár
félisten
válasz BandiHUN #34973 üzenetére
nem tudod mi a Nemesis? 5x kell megölnöd valakit egy körön belül, és akkor lesz egy Nemesis Killed, asszem így hívták még a BC2-s statoldalakon
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
madgie
titán
válasz belaazallat #34974 üzenetére
Én a csipás részeknél ragadtam le, mindig valami idiótát rak mellém, aki azelőtt lő, hogy kéne. A helis elsőre ment, vért izzadtam ugyan, mert először vezettem a helit, de megvolt
-
kutkut
addikt
Csak billentyűzettel told, meg esetleg válts külső nézetre. Pár kör alatt belejössz.
Meizu MX3 32GB
-
belaazallat
addikt
válasz madgie #34976 üzenetére
Emiatt az egy küldetés miatt nem akarom installálni a botkormányt.
Nekem is sikerült már pár dilettánssal összefutnom(még rajtam is túl tettek ). Kirohant a BMP elé taposó aknával a kézben, nyílt terepen, természetesen nem sikerült felélesztenem.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
BandiHUN
veterán
Értem én,csak azt nem,hogy én voltam a fütyi,vagy nekem jött szembe a legtöbbször ugyanaz a noob
Nem ugyanaz
Mert furamód nekem nincs csak 11 nemesis ribbonom...vagyis 25 nemesist ha összehoztam,akkor logikusan kellett volna érte kapnom annyi ribbont,nem?
Egyébként másik örömteli,lassan meglesz az MK3A1 master dogtag,és az a világ top 1 késelőnek sincs még megszerezve
Kis dolgoknak is kell örülni[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Eagl3
veterán
segítek szivesen, ha gondolod vegyél fel: BRoland88
-
BandiHUN
veterán
Helis misszióra megyek én is,ha kell...
Egyébként kérdés:mi alapján derül ki,ki lesz a pilóta,és ki a gunner/lehet váltani coopban?
Nekem randomnak tűnt,1 ipse bénázott,aztán direkt lezuhant párszor,gondolom,hogy átpasszolhassa a vezetést,vagy ő se találta a beállítást rá.Kiszállni ugye nem lehet ott...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
belaazallat
addikt
Nekem is randomnak tűnik, zuhanás után csere.
Ha megengeded téged is felveszlek.Eagl3: Téged is felvennélek, köszi!
-
Eagl3
veterán
válasz belaazallat #34983 üzenetére
Na, akkor rajta. Épp ráérek
-
BandiHUN
veterán
lehet bug,de mi 3x zuhantunk még,mire átpasszolta a kormányt a gép...
Egyébként hostolni hogy lehet?Én public match-nál mindig azt látom,hogy joining the host...vagy random,hogy ki lesz,és mindig ez a felirat?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Eagl3
veterán
válasz belaazallat #34987 üzenetére
k
-
Chris78
aktív tag
Én most a B2k mg36 fegyójával szivok. Baromi nehéz az 50 supresion kill asist összehozni. Valaki tipp?
Lehet az a "baj" ,hogy mostanában akit lőni kezdek azt ki is lövöm.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
ludsimon
veterán
Kíváncsi voltam mi a tökömmel csinálják azt, hogy futkosnak a metróalagútba és spawnkill-t adnak.
Megtaláltam és gondolom úgy is kitaláljátok: Orosz a kódoló gyerek.
[link]
[link]
Űgy hirdetik undetected aztán az nem tudom mennyire 'undetected', hogy van 50.000 kill késsel meg 300.000 kill másik fegyverrel.
Ehhez aztán tudás kell..
Nem, hogy játszani tanult volna meg mint programozni.
Csúnyán fog hangzani, de ebből legalább megél.De, hogy ez a rohadék még jetből/tankból is kiszedi az embereket...
Semmivel nem lehet védekezni ellene csak ha kilép az ember.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz kmisi99 #34996 üzenetére
Igazából szerintem azzal van gond, hogy egyáltalán létezik ilyen szvsz.
Azzal van a baj aki megprogramozta, gondolom nem is játszik csak játékokhoz csinál hacket, meg gondolom mellette valami komolyabb hack project-be is benne van.
Hackernek egy játék szerintem kutyafüle.undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest