- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
FaTHI
őstag
Srácok az USAS-12 höz melyik töltény a legjobb??
-
M3oH
addikt
válasz Rabbitf_24 #34605 üzenetére
Attol meg most is elbaszott egy fegyver Bar gondolom "eloben" is durva.
-
csibe1
addikt
válasz Picturemaker #34589 üzenetére
IIIgen,az egyik kedvenc részem,hogy szakadna a mennyezet a konzolportos barmokra.
A lényeg,hogy veszett gyorsan nyomkodd ami felvillanik,és akkor talán sikerül,és utána ha összejött óvatosan menj amíg nem ment,mert engem lelőttek utána,és kezdhettem megint a bemászást.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
válasz Picturemaker #34589 üzenetére
Amikor előre lépsz az ablak alól rögtön legyen a kezed az "E"-n, a másik pedig az egéren.
Amikor felvillan az "E" rögvest nyomd meg 2-3-szor, nagyon gyorsan egymás után, és amikor felvillan az egér, akkor bal gomb, jobb gomb egymás után.
Így nem szúrja beléd a kést a szenya, hanem szépen kinyírjátok.
(#34608) csibe1
Én mikor megcsináltam, úgy, hogy kb. 5-6. alkalomra sikerült, rögtön utánna lefagyott a kis drága.....
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz antikomcsi #34609 üzenetére
Na megcsinálták a single playert? Eddig hibával kiállt. Na akkor neki is kellene feküdni...
-
válasz Rabbitf_24 #34610 üzenetére
Nem csinálták meg, az utolsó fejezetet ahol tartottam elölről kellett kezdeni, az utána lévő mentések mind elúsztak.
Gondoltam, így némi szívás árán hamarabb játszhatok.
Engem is kidobált egyfolytában, nem lehetett folytatni.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz antikomcsi #34611 üzenetére
Végülis alig telt el pár hónap a megjelenés óta....
Pohár: igen, onnantól vmi hülyeséges hibával nem indult el..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Rabbitf_24 #34612 üzenetére
az uccsó patch-ig jó volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
csibe1
addikt
válasz Rabbitf_24 #34610 üzenetére
Akkor állt le az utolsó küldetésnél ha nem az alap billentyűkiosztással mentél.
Kicsit röhej,hogy ennyit nem bírnak megoldani.
Hagytam is a francba,majd ha annyira érdekel rákeresek valami végigjátszásra,hogy lássam mi a vége,de nem igazán hoz lázba.Mod:ez még az első patch előtt volt,azóta meg nem foglalkoztam vele.
Emiatt nem fogom a beállításokat piszkálni.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Bulitt
addikt
Ismeri valaki?
[link] Érdemes a KDR-t megnézni és a fegyverenkénti minimum 500headshot-ot
-
ludsimon
veterán
Mennyire valószínű, hogy fognak még a BF3-hoz hozzáadni újabb fegyvereket?
Egy AA-12-nek igen csak örülnék, ha megnézitek ezt a komplett tesztet akkor tudni fogjátok miért.
Középtávra ill. közelre szerintem brutális lehet.
Recoil is nagyon jó.Vagy túl overpowered lenne akkor ezzel?
undefined
-
PeetR
aktív tag
Na ez aztán meccs volt, nem a stat a lényeg ,hanem a játékosok akik ott voltak.
[ Szerkesztve ]
-
ramos23
csendes tag
Szilveszter OOOAVADVDFAFh! Problem?
[>^.^]>#
-
LLL888
csendes tag
sziasztok,
BF3-ban ha felmegyek egy serverre, 1-2 perc után kifagy. Volt fehér képernyőre is példa betöltéskor, de a lefagyás/kifagyás a jellemzőbb. Tud valaki megoldást a problémára?
Előre is köszi. -
BandiHUN
veterán
válasz ludsimon #34616 üzenetére
szerintem ha lesz dlc még,akkor lesz...márpedig remélem,hogy jön még vagy 2,és nem csinálnak olyan botorságot,hogy jövő év végére bejelentik a bc3-at például...
Korántsem tökély a játék,mégsem jönnek frissítések sem,mostanára kábé megutálták vagy elfogadták az emberek,hogy ilyen és kész,szerintem kábé már les...ják ezt a részét.
DLC meg tutira jönni fog egy,mondjuk lehet csak nyár elejére,mert a mostanit a játékosok nagy része megkapta a limiteddel(nem jött bevétel),szóval kell,hogy valamivel fejjék a népet.
Konkurencia egyelőre nincs,bár amúgyis max a cod lehetne,de pont emiatt én meglepődnék,ha kihagynák jövőre ezt a lehetőséget,amilyen lett az mw3 és amilyen lett ez.
Sőt nem is bc3-at valószínűsítek,hanem mondjuk tavasz végére dlc(suliszezon vége,hogy legyen valami nyárra),a cod ellenében meg kihoznak valami nagyot,mint a Vietnam,esetleg önálló kiegészítőként akár,6-7 rongy tájékán.
Üzletileg ez érné meg,ha nem akarnak új komplett játékot,de a cod korcsosulása miatt félő,hogy 1 év után ezért megorrolnának rájuk.
Változtatni se érdemes,mert meg lehet nézni,mi lett az ügyeskedésből,lásd Medal of Honor-bukta.Bár végülis az se rossz,de ha már codos,akkor lehetne még codosabb,tartalmasabb,fintorral bár,de szórakoztató lett volna.Egyébként egész jól megbarátkoztam az MK3A1 űrshotival,mára befejezvén PONT 300 kill...végülis jó,mert 2 napja van meg Nyilván pár rövidebb akciót leszámítva mást nem is használtam 2 napja
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ludsimon
veterán
válasz BandiHUN #34622 üzenetére
Tudod mivel tolom mostanában metróban?
M16A3 suppressor+HOLO
Nagyon durva!!!!!
Az ellen mögé kerülök valahogy mindig és egyszerre hátulról leszedek 10-et, és csak feléleszti, leszedem, feléleszti leszedem, mert azt hiszi szemből szedik le.
Kurvanagy!! Szakadtam rajta, egyszer felveszem ha lesz még ilyen.
undefined
-
Ti Bo
aktív tag
Off:
Szerintem ez jobb fegyverke, de sok a hasonlóságFamas-ról mik a vélemények/tapasztalatok? Sokan istenítik és használják, már nekem is van vele pár killem.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
asuspc96
őstag
"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Hungary are not allowed."
A jó édes büdös k....mamájukat Ekkora parasztok, hogy lehetnek ?
És akkor még nem vagyunk fajgyűlölők...szépen vagyunk mondhatom...
Erről jött az üzenet NoNameGamer.ca :: 32 TDM :: Canals/Bazaar/Metro 24/7asuspc96
-
Laraxior
titán
válasz asuspc96 #34628 üzenetére
már volt..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
Boldog Uj Evet minden topiklako jatekos tarsamnak! Talalkozzunk 2012ben is a csatateren!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
boogie84
veterán
Ma hajnalban olyan taktikával mentem egyes egyedül be az ellenség vonalai mögé és aktiváltam a bombát hogy M320al körbe lőttem őket füsttel, szívták mint a torkos borz és nézték a gyöngyöt amit a disznók elé hintettem.
Taktikailag nagyon jó a füst! Eszükbe nem jutott h oda jöjjenek védeni vagy valami.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Laraxior
titán
csak néha azt felejti el a kedves csapattárs, hogy az addig jó hogy az enemy nem lát minket... de mi sem látjuk őket...
Tapasztaltam már Métron, hogy az egyik faszi lőtte a szarát orrvérzésig már a kör elején, pedig ha "A"-tól indulunk, mindig befekszek a mozgólépcső mellé "B"-n letámasztom a cuccom és akik jönnek fel szemben azokat leszedem... szedném, ha látnék is valamitez óriási dogtag:
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
boogie84
veterán
Jaja, tényleg, eltaláltam vele valakit. Sztem ő is nézett egy nagyot h füstmérgezésben halt meg.
(#34634) Laraxior: Nálam az füst meg az ész nélküli rohanás és aktiválás és a bombát kempelés bejött. Nem én tehetek róla h láma volt az ellen!
Ha jó csapat ellen megyek akk nyilván nem ész nélkül rohangál az ember.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
jbl
aktív tag
Miért szaggat a hang multinál, amikor lövöldözök? Nagyon idegesítő.
-
jansky1
senior tag
segítségeteket kérem
az a problémám, hogy nem megy egy billentyűkombináció
nem sikerül bezoomolva, guggolva balra haladni, ez ugye nálam a saját beállításaimmal 3 gomb: guggolás (space), zoom (control), és mennék balra (A betűvel), de semmi. jobbra hátra, előre, sőt +1 gomb mondjuk előre és jobbrával működik, csak balra nem akar menni. ezt mi okozhatja ?
a játék úgy van beállítva, hogy nyomni kell a gombot folyamatosan a guggoláshoz és a zoomoláshoz. -
Laraxior
titán
Nemesis ribbon miért jár? Van belőle egy csomó... még medálnyi nem gyűlt össze, csak hogy mit kell csinálni hogy azt kapjak? Ez az egy amit nem tudok tudatosan csinálni, mert fingom nincsen miért adta.
-
r.laci38
tag
válasz BandiHUN #34594 üzenetére
Lorenzo!
A kérdést azért neked teszem fel, mert sok-sok olvasás után, úgy látom, hogy te nem vagy rest rövidítések és gettóduma nélkül válaszolni a zöldfülüek kérdéseire. (A többiek nehogy megorroljanak rám. Gyakran valóban nem értem, hogy mi a vihart irkálnak egyesek. Sajnálom.) Tehát:
Tegnap egy RedBull... nevű fószer többször is legyalulta a tankomat, de az elkövető eszközre semmit sem írt a game. Se C4, se akna, se semmi. Találkoztál már ilyennel? -
Eagl3
veterán
Valahogy szabályozni kéne az AA-t, korlátozni vagy én nem tudom, de az baromi idegesítő, mikor épphogy felszállsz, már be vagy mérve 2 SOFLAM-al, tunguska, stb. ráadásul ugye csökkentették az elhárító újratöltését, ami egyrészt szükséges volt, másrészt viszont lehetetlen helyzeteket is teremtettek vele. Kicsit unbalancednek érzem.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest