Aktív témák
-
DonThomasino
veterán
Esett már rá vki tankkal az ellenségre?
Velem ma megtörtént." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
addikt
Üdv!
Ma elkezdtem próbálkozni a légi járművekkel. Ott tartok ,hogy most már néhány másodperc után nem a földön suicidezek. Szereztem két kiegészítőt is, persze nem a levegőben, mert ott a pontvadászat még nem működik, hanem a szárazföldön. Fogtam magam, és a Caspianon a vadászgéppel szépen elgurultam az antennáig, ott elfoglaltam az ellen bázisát, és lőn 450 pont. Na most ugye ezzel meglett a Heat Seekers és a Ir Flares.
Kérdésem a követkető, milyen gombok nyomogatásával lehet ezeket működésre bírni, mert erre még nem volt szerencsém rájönni?
Előre is köszi a választ!"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Paul119
addikt
válasz DonThomasino #35601 üzenetére
fáj?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
BandiHUN
veterán
-
Bazzzs
senior tag
válasz pendre54 #35602 üzenetére
A hőkövetős rakétához még hozzátennék annyit, hogy érdemes nem kapásból kilőni az ellenfélre. Ha bemérsz valakit, akkor nála folyamatósan sípol a locked jelzés, ilyenkor általában a nagy többség el is lövi a flarest. Na ilyenkor érdemes kiereszteni a rakétát, mert akkor már nem tud ellene védekezni
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
ludsimon
veterán
Tényleg, pontosan, hogy lehetséges késsel leszúrni az ellent?
Eddig én úgy tapasztaltam, hogy ha mögé osonok és hosszan nyomom a bal egérgombot szúrja le. Eddig 2x sikerült ilyen közel jutnom ellenhez.
undefined
-
BandiHUN
veterán
válasz Bazzzs #35606 üzenetére
Viszont ha a kolléga földön szerezte meg,nem biztos,hogy az elején jobban jár,ha vár...
Ha nem megy a repülés még,szerintem jobb noobban reménykedni,mint esetleg x-szer próbálkozni,de lemaradni,mert mire befogod,már ki is tér,vagy túl repülsz....
Ízlés,helyzet kérdése.Persze ebben is van valami,hogy a flare-t kilövik,de én azt tapasztaltam sokszor,hogy nem,hiszen pontosan lehet tudni,mikor indít az ellen rakétát.Szóval kár "parázni",a lock még semmi.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz ludsimon #35607 üzenetére
hátulról mindig halál,szemből meg mindig csak sebzed a késsel.
Meg ha jól tudom,a fekvőt csak 6-ossal kézbevett késsel lehet felszedni és leszúrni,alapból talán hátulról is suhintja,de ez nem biztos.Én mindenesetre kézbe kapom a bökőt,a kemper úgyis a kukkert bámulja,van időSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #35613 üzenetére
Na ez nem egészen így van. Lehet késelni az F betűvel hátulról, szemből, oldalról illetve akkor is ha fekszik az enemy. (legalábbis nekem sikerült már mindegyik)
Viszont ahhoz szemből késelj le valaki kell azért egy kis szerencse is. Volt már olyan hogy egy sarkon találkoztam az enemyvel, ő épp tárazott én meg simán lekéseltem szemből úgy, hogy csak nyomtam egy F billentyűt.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
No,ez is lehet...én jobbára knife only szerón késelek csak,vagyha nagyon adja az alkalom,hátulról...pl.ezt nem is tudtam,hogy lehet F-el is,nekem görgő katt a meele,azzal csináltam eddig.
Egyébként single-ben az 1.4-es színbuherálót sikerült beizzítani...hát végülis tényleg szebb,de meg is értem a zúgolódást is miatta,ugyanis kábé az a működése,mintha az ember felnyomná a szaturációt+a gammát,mellé kiélesítve mindent.Viszont ami világos,azt nem nagyon bántja...éjszakai mapon viszont elég jól kijött a hatás,sokkal jobban látni vele...elgondolkodtam,hogy lehet abban is valami,hogy pár ember nagyon szépen tud pl.a metrón ajtón befelé lövöldözni,én nem látok szinte semmit,nem lepne meg,ha ez lenne a titok nyitja.
A másik,hogy viszont tényleg éles,recézett lesz minden,a repülős pályán a karcos üvegbúrán kilátást eléggé zavarja,sokkal erősebbek és élesebbek lesznek a karcok.
Nomeg aki nem látta,mit csinál:alapból off-on van,játék közben bármikor ki-be kapcsolható a pause/break gombbal,így meg lehet nézni a hatást is,nomeg kikapcsolni,ha épp zavaróbb,mint hasznosabb.Remélem tényleg nem zavarja a pb-t és multiban is menni fog...azóta nem néztem,az 1.5-re volt minden indításra bf3.exe leállt,az 1.4-et viszont meg csak szingliben néztem.FPS-ből nem vesz el csak pár %-ot talán,szerintem aki amúgyis cpu limitesen játszik,annak nem sokat számít.nekem is 60-ról mondjuk 57-re esett,ha bekapcsoltam.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laraxior
titán
válasz SVLaller #35617 üzenetére
becsülendő
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Muerte
addikt
-
-
válasz ludsimon #35624 üzenetére
Nem feltétlen meglövés. Eséstől is megsérülhet. Jobb ez így mintha szemből is instant menne a dolog mint BC2-ben vagy az MW szériában amikor küldöd bele az ólmot az meg reflexből elsőre levágott...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
H.Ezredes
őstag
Nagyon komoly volt EZ a kör..... Csak köcsög volt az admin mert 36-0-nál levágott :S Nem tudom mi fájt neki :S
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
Paul119
addikt
válasz X Factor #35628 üzenetére
most notin tolom : i7 2630qm, 8gb ddr3 ,gt550m 2gb ddr3, röhögve viszi 1400x900on high,ultra keveréken, igaz nem full hd, bár 64 playernél néha meg akad picit néha bár lehet a melegedés, lehet 2db 6870 lesz
valakinek nincs kedve kockulni egyet?
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
pohár
félisten
fú, tegnap Metrón egy csicska buggolt, felment a map tetejére, a B-t támadó lépcsőhöz, és dobálta le a C4-et szépen... na én nyomtam egy !calladmin-t, fél perc és jött is az admin, és kirakta a picsába
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bazzzs
senior tag
válasz ludsimon #35631 üzenetére
Én átraktam középső egérgombra, sokkal kényelmesebb úgy. Előtte mindig a gránátot sikerült előcsalnom, és ez igaz fordítva is Egyébként Bad Company 2-ben alapból így volt konfigurálva, nem tudom, hogy miért változtatták meg.
-
- = Zk = -
félisten
én menekülök ilyen szerókról leginkább, mert hát akad, hogy Métro-n befigyel egy baserape-es banda....jó dolog, csak qrva uncsi számomra.
értelmes választ még nem kaptam, hogy mire is jó.. nekem, nem nekik" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz ludsimon #35631 üzenetére
Vicces mert nekem itt nem fekszik a kés annyira pedig mi vagyunk a "Surranó Kések Klánja"
Viszont a C4-et imádom. Gyorsan lefekvés előtt toltam egy kört Caspian-on. 6 tank bánta Abból csak 1 volt Jihaad Jeep a többi rálopakodós művelet volt
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
micsoda klán név
(#35636) Paul119
vehetlek én is?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz - = Zk = - #35637 üzenetére
COD4-ből maradt ránk. Egyik haverral alapítottuk(ő már nem nagyon multizik semmivel) és ő volt a "suhanó halál" alias Harrtar. Volt egy 5v5 WAR ahol levágta a teljes másik csapatot. Reflexből olyanokat késelt, hogy csak sírtunk néha a röhögéstől.
-
Paul119
addikt
válasz - = Zk = - #35637 üzenetére
persze!
-
- = Zk = -
félisten
...
Paul119
Back To Karkand DLC megéri a pénzét? nyomul azzal "néha" valaki...? nyomulnak azzal egyáltalán "BF3-asok"?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
H.Ezredes
őstag
válasz - = Zk = - #35641 üzenetére
ne viccelj !!!!!!!! Hogy a pi...ba ne érné meg ( Nekem jobban bejön mint az alapjáték) Én 80%-ban Karkandos pályákon játszom..... A fegyverek is jók érdemes megvenni.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
- = Zk = -
félisten
válasz H.Ezredes #35642 üzenetére
eddig egy! felírtam, köszönöm ...
az aláírásodat meg megjegyeztem. E38-as végett
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
hogy ne érné meg
"Education is important but big biceps are importanter"
-
csibe1
addikt
válasz - = Zk = - #35643 üzenetére
Amikor kijött a Karkand úútáltam,mint a veszett fene,mert ismeretlen volt mindegyik pálya.
Mostanában meg Oman-on nyomulok főleg,szóval szokni kell,ha megismerted akkor már semmi gond." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
- = Zk = -
félisten
+2, okés! ...
-
Góliát
őstag
Gulf of oman a legjobb mindközül. A régebbi Caspian is szeretni való.
(#35649) pohár: keményen nyomod.
[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
pohár
félisten
egész jó kör volt, míg 200 tickettel a vége előtt nem fagytam volna ki, de addig egész jó volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bazzzs
senior tag
Írj hozzá még egy pluszt Nekem sokkal jobban bejönnek a kiegészítő pályái, mint az alap felhozatal. Egyedül a Caspian Border áll velük egy szinten nálam. Legjobb a Strike at Karkand és a Gulf of Oman, de élvezetes a Wake Island is. Szerverek is vannak bőven, szóval egyértelműen jó vétel.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest