Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Malachi #35848 üzenetére
Már BF3 BETA-ba is lehetett ilyen találkozni, én először BC2 futottam vele össze
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BandiHUN
veterán
válasz ProEvoFan #35849 üzenetére
Fura azért,pont most jött PB frissítés...csakhogy sz...jon a sima user,és egyszerűen szinte pofátlan számban megjelentek a csalók.Nem tudom,mit frissíthettek bene,de hogy sz...t ért,az is biztos.
Egy jó megoldás van,adminos szeró...másra várni vagy a reporttól remélni valamit láthatólag felesleges egyelőre.
Ráadásul a hackelők vannak sokan,akik spawnon ölik a népet,tegnap is ilyenbe futottunk mi is.Úgy látszik,az aimbot már nem is divat.És ráadásul még félő,hogy jelenteni is kár,mert nincs sok killje semmivel,nincs sok fejese...árulkodó jel talán pont ez mindössze,hogy megnézi az ember a fegyóit,és alig van killje.Nem számolja ezeket semmihez...ahogy youtubeon néztem,bármi van betéve neki fegyvernek,akkor is csak killed-et ír.
Amennyi "fake" report van,elképzelhetetlennek tartom,hogy akár 1 heti jelentést is fel tudnának dolgozni 1 hónapon belül így.Max bannt nyomnak a valós aimbotosokra,de nem hiszem,hogy bogarászni kezdenék a jelentettek statjait,mint mi.Még akkor se,ha ott a körreport,amin az ipse pl.150+ kill,a többieknek meg csak pár.egyszerűen túl sok idő...ezértis kéne valami report korlát.Engem nem zavarna a heti 1-2 lehetőség se,ha azt tényleg megnéznék,és kivágnák a p...ba,minthogy lehet most nyakló nélkül bárkit jelenteni,a Vérpistik meg 3 fejlövés után szaladnak Anyucihoz jelentgetni.Biztos van épp elég noob,aki minden körben reportolgat valami vélt sérelmet akár.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ludsimon
veterán
Én rájöttem, hogy ez a játék rohadt jó ha csapatban 'party'-ba toljuk.
Tegnap egy kollégával hajnali fél3-ig heliztünk és annyit tanultam a helikről mint eddig még soha.
Nagyon jóó volt, én shooternek jó vagyok heliben.
Vezetni még tanulni kell, de hát majd ha egyre többet gyakorlom menni fog az is.
Nagyon jó a helizés!Origin: marczlpan
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Dantenero72
aktív tag
válasz ludsimon #35854 üzenetére
Hmm én tegnap daráltam egy 5-6t killt össze az AEK-el Oman mapon csak azt ujra tölteni egy óra,szal 1-2kill magnummal volt. De ez pff,komolyan mintha láthatatlan lenne vagy nemtudom -.-" Csak én mondjuk szemböl mentem rájuk és vissza is löttek szal jo kis adrenalin löket volt
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Miért van az hogy a quick match néha csontüres szerókra dobál be?
semmi extra beállítás nincs, csak lszűkítettem a szervereket európára, nem akarok full pinggel amerikaiakkal játszani..yo
-
BandiHUN
veterán
válasz kenny123 #35857 üzenetére
Mert ilyen szűrj szerót normálisan,pl.be x-eled,hogy 1-5 szabad hely és kész.
Egyébként nemigen sz@rnak mindenre,de 1.kell valami megoldás
2.sokan nem tudnak eléggé angolul,pl.én sem,hogy leírjam az ötletemet,hogy legyen limit a reportra
3.remek lenne valami normálisabb report lehetőség,hogy legyen KÖTELEZŐ linkelni meccset és leírni,miről is van szó,és megbüntetni a lehetőség megvonásával,aki hasraütésre,sérelemre reportolgat
4.szintén nem elég angoltudás a fentebbit rendesen leírni,és feltenni pár "kényesebb" kérdést.Amíg csak magunkban tudunk duzzogni,addig ilyenek fogják kitölteni a fórumot,hogy a habzószájú Vér István anyanyelvén dobálja fel,hogy nerfeljék ezt meg azt meg amazt,és mivel ilyenek jönnek,csak ezt csinálják meg,azt is sz...ul,mert marha sok,komoly játékos nem tudja befolyásolni,az usa vízfejűinek meg anyanyelven megy a sírás.Ennyi.Én is örülnék egy angol nyelvvizsgának,bár akkor még meg kellene küzdeni a hülyék áradatával is,de még talán az ember esélyesebb is lenne valahol,nem tömegméretben felvenni a kapcsolatot az illetékesekkel.De így...
Meg sok embert se érdekel.Annyira már engem se,bár tegnap kivételes alkalom volt,hogy hajnali 2 után már nem volt admi az amúgy csúcsidőben 3-4 adminos kedvenc szerómon.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Dantenero72
aktív tag
válasz BandiHUN #35859 üzenetére
Én irni se merek a forumra mert egy rossz szo megsérti a kicsi lelküket azt kapom az acc bannt és helobelo 4-5eredeti game tőlük. Eddig talán 1 csalóval találkoztam szal engem még annyira nem idegesit ez a téma mert csalók mindenhol vannak és lesznek is sajna. Szóval én szokásos kis magyar polgárként kussba elviselem a masik által élvezhetetlenné tett jatekot... Mert ha meg felszolalok és nem éppen higgadt állapotba allok nekik irni még én fogok rábaszni!
-
BandiHUN
veterán
válasz Dantenero72 #35862 üzenetére
Hát te ne is írj,de ide se ilyen szavakkal..
Én azért bepróbálnám...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bul07
nagyúr
válasz ludsimon #35854 üzenetére
Amúgy simán lehet hogy bug-ba volt a csávó, és láthatatlan volt épen , nekem is volt már olyan hogy szemből késeltem egy ellenséges játékost, az meg nem lőtt ráma csak forgolódott hogy honnan kapja a sebezést , majd mikkor a csapatársa felélesztette akkor vaktában elkezdet lövöldözni és úgy tudod leszedni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DonThomasino
veterán
A játékos nevet meg lehet vhogy változtatni?
Vagy az mindig az EA fióknév." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
ludsimon
veterán
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ludsimon
veterán
válasz DonThomasino #35869 üzenetére
Úgy nem lehet csak egyszerre.
Laraxior:
Jó de azért még nem profi.
Szépen belerepült a fába és a bug miatt 100%-on maradt a jet...
De tényleg egész jól nyomja.Bár tudnék én így jetezni.
Bár most a heli sokkal jobban tetszik.undefined
-
BandiHUN
veterán
válasz kenny123 #35877 üzenetére
700 pont,és lesz flare-ed is(X gomb,ha bemérnek és rakétát lőnek rád,eltéríti),ha megvan a 700 pont,onnantól megy.
De egyébként a battlelogban írja,hogy mihez mi kell,ha lesz másodlagos fegyverzeted,beüléskor is írni fogja minden járműnél.
700 pontot úgy tudsz könnyen szerezni,hogy keresel egy 1 főről induló caspian Border szervert,ami üres,és elGURULSZ a jettel a tv-toronyig,elfoglalod,majd oldalt váltasz,és a másik oldallal is szintén elgurulsz,visszafoglalod,ez 250+550pont jetre,meg is vannak.
Másik megoldás,hogy oldalt váltva felszállsz a jettel,de leszállni le tudsz pont közelében szépen ereszkedve,nyomva az S-t,a kerekeket automatikusan kiengedi,ha kellően lelassultál.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Viper26
nagyúr
Ha már jet...bár nem sokat próbálkoztam még vele, de nekem sehogy sem akar fordulni, még 3500 DPI-vel sem.Még így is akkorát kell húzni az egéren, hogy lemegyek az asztalról.Mit csinálok rosszul?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
BandiHUN
veterán
válasz Viper26 #35881 üzenetére
A jettel úgy kell fordulni gyorsan,hogy be is döntöd...elfordítod úgy,hogy a pilótafülke a fordulási irányba nézzen,és egyszerre fordulsz a fékezéssel(S),akkor nagyon kis ívben lehet kanyarodni,csak vigyázni kell,mert a fékezés egyúttal a föld felé is billent kicsit,amit kompenzálni kell,nomeg a túl sokáig nyomod,akkor leáll a hajtómű,és elkezdesz lefelé pottyanni,annyira lelassulsz.De ilyenkor nyomás a W-re,mellé shifttel turbó,nem kell megijedni.Mindenesetre 360fokban meg lehet fordulni leállás nélkül,esetleg fordulás előtt röviden turbózol rá,utána állsz neki.
Ja,meg persze ne egerezz... én pl.csak billentyűzet,az egér csak bezavar,a kurzorgombokkal lehet az helyett irányítani.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gari24
tag
HALI
Repülővel hogyan tudok földi célpontokat támadni ??
Guided missle-lel csak olyan célpontokat tudok megsemmisíteni amit bemértek soflam-mel ??
Illetve nem irányított rakétákkal hogy tudok tüzelni ?? -
Gyula84
veterán
hi
accuracy lehet 100% fellett?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
BandiHUN
veterán
válasz gari24 #35885 üzenetére
Guidedem még nincs,passz.Földre a legjobban talán rocket pod-dal tudsz lőni,az 1 csomagban 14 nem irányított rakéta,de egyúttal előnye is,hogy azt nem téríti el semmi,meg lehet szórni vele a tankot,nem tud mit tenni,ha jó része betalál,meg is van a disabled,érdemes úgy rámenni,hogy irányba állsz,ellövöd a 14 rakétát,majd gyorsan gépágyúra váltva besegítesz,akkor egy ilyennel szerencsés esetben szét is lövöd,a gépágyú más járgányokkal ellentétben sebez mindent,tankot is,mégha nem is nagyon keményen,de pont elég az a kis plusz.
Érdemes megtanulni gépágyúzni levegőben is,mert azt ugye csak akkor veszi észre az ellen,ha kapja a golyókat,ellentétben a bemérős rakétával,ráadásul a 2 rakéta amúgyis levegőben is csak disabledre elég,és ha kiugrik az ellen,akkor ugye semmi kill,semmi destroy,stb...vagyis 2 rakéta kiküld,majd GYORSAN gépágyú,ez meg is zavarja az ellent(esély,hogy elfelejti a flare-t),plusz már pár golyó is vesz annyit,hogy a betaláló rakéták fel is robbantsák teljesen.
Sajna a félmegoldásokkal(disabledek) nehéz pontot szerezni repülővel...ha meg úgyhagyod az áldozatot,mert átrepülöd/eltűnik,kiugrik,és nyavajás 100 pont,pedig a dolog 90%-át megcsináltad.Ölni kell,az számít.
Sőt pl.helinél érdemes figyelni,sebzett-e és akkor rámenni,lövik földről is,a ti helitek is,vagy akár tank,füstölő helinek könnyebb kegyelemdöfést adni kis türelemmel,mint elsőként érkezni,hogy aztán más arassa le a potya killt.Accuracy lehet,persze,de nem a globális.Olyankor lehet több,ha a lövések több ellent is sebeznek,pl.shotgun,sniperrel pedig folyosókon,ahol ugye a golyó átmegy több ellenfélen,ha egymás mögött állnak.
[ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
Magyar nyelvű Co-Op mód bemutató több mint 1 óra!
[link][ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Typhoon47 #35889 üzenetére
hát kapásból tudok 2 olyan profit mondani aki bill + egér kombóval játszik...
mind jetnél, mind helinélGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
válasz szinesz.bob #35888 üzenetére
Díjazandó a próbálkozás, de előbb azért nem ártott volna kitapasztalni a hang és kép rögzítés alapjait mert 2perc után kezdtem beflesselni
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
óó, hogy r.hadjon meg
metro-n gyógyítok, hentelek folyamatosan, erre kilép a játék, timed out hibával... hát a qrva annyát...bár valami fura volt, mert akadoztam, és nagyon leesett az fps számom....hm. lehet a pálya hibája volt. pasz." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BandiHUN
veterán
válasz - = Zk = - #35892 üzenetére
Ha nem a szeró volt,akkor legalább a pont megmarad.Legjobb,amikor az ember alól a szeró ugrik ki,és már 3/4 órája tol egy 2000 ticketest,és pápá minden.
-
Mythsardan
aktív tag
Sziasztok,
Tudom ez nem a hardver topic, de itt szerintem jobb választ kapok mint ott. A kérdésem pedig az lenne, hogy ha 1366x768-ban szeretnék ULTRA beállítások mellet játszani (átlag 50-60 fps, dx11-ben) akkor milyen videokártyát vegyek (használt is jó)? Egy kikötésem van, hogy ne legyen drágább 40e Ft-nál. Amik nálam szóba jöttek az a GTX460 és a GTX550 Ti, ezekkel láttam FullHD-s youtube gameplayt. Akik csak azt tudják írni, hogy menjek a hardver topicba azok kíméljenek! Előre is köszönöm a választ!
ui.: Gépem: ASUS P5KPL-C/1600, Q6600, 3 GB 1066 MHz Kingmax RAM (4 GB-ra bővítem), 300W Bestec tápegység (valószínűleg ezt is cserélnem kell)
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
törölt tag
válasz Mythsardan #35894 üzenetére
Ilyen feltételek mellett nem fogsz találni VGA-t, na meg a procid is kevés kissé... a 4 GB ram is határeset...
-
válasz Mythsardan #35894 üzenetére
Azokkal a kártyákkal FHD-ben tuti, hogy nem ULTRA-n vették fel a videót... A te felbontásodhoz még talán elég lehet egy GTX460(szigorúan 1GB-os vezió), de az átlag 60fps-nek búcsút mondhatsz, ha ULTRA-n akarsz játszani.
Tápot tuti cserélned kell.
ajánlom figyelmedbe ezt a videót és főleg a bal felső sarokban levő számlálót ami az fps-t mutatja. [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Mythsardan
aktív tag
Jó, legvégső esetben megelégszem HIGH beállításokkal, mert ugye ULTRA és HIGH között az egyetlen különbség a föld alatti óceán mérete A lényeg az, hogy ne LOW - MEDIUM kombóval kelljen játszanom (40 fps-el) mert ez így ocsmány.
-
Mythsardan
aktív tag
Amúgy tegnap mikor játszottam észrevettem, hogy ha valakit becélzok , akkor bespottolja (falon keresztül is, de csak amíg rajta tartom a célkeresztet) gondoltam rákérdek, hogy más is tapasztalt-e már ilyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest